Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : kako do novega modema??


andreja_1
11.02.2007, 13:05
Mene pa zanima na kakšen način, lahko dobim vaš novi modem?? Grem v trgovino (telekomovo) in ga kupim, pa bo delovalo??Ali kako gre to?

T-a-d-e-j
11.02.2007, 14:55
http://www.bolha.com/index.php?searc...=search&kat=-1

Bolha . Najceneje pa brez raznih aneksov, kupiš sagema/calista/ganymede in to je to.

MrBoombastic
11.02.2007, 17:47
Mene pa zanima na kakšen način, lahko dobim vaš novi modem?? Grem v trgovino (telekomovo) in ga kupim, pa bo delovalo??Ali kako gre to?

A si SiOLova naročnica?

Veron
11.02.2007, 21:20
Če boš kupovala novega, priporočam raje Sinope 568+ ali cenejši Ganymade (če ne misliš uprorabljat Siol Telefonije)

andreja_1
12.02.2007, 09:08
A si SiOLova naročnica?


jp, in mam sagem 3344 in je totalni polom

gloris
12.02.2007, 12:10
Vse kar nosi napis Sagem je totalen polom.

MrBoombastic
12.02.2007, 12:12
jp, in mam sagem 3344 in je totalni polom

Kaj ti pa ne dela?

andreja_1
12.02.2007, 12:59
Kaj ti pa ne dela?

bi bilo boljše če bi vprašal kaj NE dela, ne kaj dela

(ADSL lučka vsake kvatre utriple)

Death Paladin
12.02.2007, 13:38
bi bilo boljše če bi vprašal kaj NE dela, ne kaj dela

(ADSL lučka vsake kvatre utriple)


Ce ga kupujes na lastne stroske, pol ne kupuj NIC od tega, kar je Iskratel ali Sagem. Drugace pa prej sprobaj nadomestni modem, ker imam obcutek, ce ti nadomestni Sagem ne dela, potem bo z Iskratelom se mogoce slabse. Vsi ki zagovarjate Sinope = thubmdown :veryevil:

Budboy
12.02.2007, 18:50
Za nakup se odloči po tem ko prijaviš napako da ti modem ne dela in da se ugotovi kaj je narobe...oz.
da ti potrdijo da je modem kriv za nedelovanje...
Mogoče je potrebna samo nadgraditev oz. zamenjava linijske kode....
Nakup na bolhi ali podobno ti ne priporočam ker se je v teh časih zamenjalo mnogo firmverov, ki so osnova za "dobro" delovanje. Ker se zna zgodit da ga kupiš in potem ne dela....zato ker ni kompatibiln z centralo.

Veron
12.02.2007, 19:30
Sem že svetoval, da prvo proba dobit nadomestni modem Ganymade, da se preveri če bo ta ok. Pa bomo probal menjavo uredit.

andreja_1
13.02.2007, 12:38
Sem že svetoval, da prvo proba dobit nadomestni modem Ganymade, da se preveri če bo ta ok. Pa bomo probal menjavo uredit.

Smo že dobili nadomestni modem, samo ni bil Ganymade, ampak je bil nek drugi kteri :dontknow: Mislim, pa da se je tudi pri vas par dni nazaj videlo da je blo o.k. Vsaj jaz nisem zasledila napake.

andreja_1
13.02.2007, 12:40
Ce ga kupujes na lastne stroske, pol ne kupuj NIC od tega, kar je Iskratel ali Sagem. Drugace pa prej sprobaj nadomestni modem, ker imam obcutek, ce ti nadomestni Sagem ne dela, potem bo z Iskratelom se mogoce slabse. Vsi ki zagovarjate Sinope = thubmdown :veryevil:


Modem je bil calisto al kk

Veron
13.02.2007, 15:08
Smo že dobili nadomestni modem, samo ni bil Ganymade, ampak je bil nek drugi kteri :dontknow: Mislim, pa da se je tudi pri vas par dni nazaj videlo da je blo o.k. Vsaj jaz nisem zasledila napake.

Calisto tudi dela težave? Mislm "pada"?

andreja_1
13.02.2007, 16:38
Calisto tudi dela težave? Mislm "pada"?

Joj, ne povezava ni padala oz. internet je delal b.p.

Veron
13.02.2007, 23:00
Torej calisto je delal ok. Predvidevam da bo tudi Ganymade.

Te kontaktiram na ZS naprej. (jutri).