Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol ponudba


ervinja
16.02.2007, 18:21
Mene pa zanima kdaj se bo kaj naredilo da bomo tudi mi, ki smo oddaljeni več ,kot 2km od centrale.Najbolj je žalostno to ,da tisti v mestih ki tako že imajo možnost kabelske televizije imajo sedaj še Siol Tv.Mi na podeželju se pa še vedno moramo mučit z antenam na strehi in kup ojačevalcev ,da imamo vsaj nekaj slike.Še dobro, da lahko imamo internet pa še ta je bolj počasen za ADSL vso ostalo ponudbo pa lahko pozabimo.Zato ,če je kdo od Siola prisoten na tem forumu naj malo razloži kaj bo z nami ki nismo "mešćani ali pri koritu" oprostite izrazu samo tako je v nasi državi.

MrBoombastic
16.02.2007, 18:48
V prvi povedi ti verjetno manjka bistven element. Koliko si od centrale?

ervinja
16.02.2007, 18:53
Jaz sem od centrale oddaljen 3,5Km.

Veron
16.02.2007, 20:20
Zdej je tudi zelo odvisno tudi od parice - kvalitete. Sicer pa z prihodom mpeg4 bo zadeva nekoliko razširjena. Na nekje 3.5km bi moralo laufat (ne me za besedo držat, ne poznam stanja tvoje parice, nevem na katero centralo si vezan)...

Lp

ervinja
16.02.2007, 21:05
Centrala je Grobelno vrjetno še iz Marije Terezije kabli pa so stari 25let.Vzdržujejo pa takrat ko ne ela več pa zasilo popravijo ,ti na telekomu so zelo neprijazni če jih kaj vprašaš.

Cavallo
16.02.2007, 21:49
Tezka bo tole :/ Si ze kaj povprasala na siol o tem ?

ervinja
16.02.2007, 22:06
Sem poizkušal pa mi se je javila ženska ki pa ni bila dobre volje ali pa je bilo kaj narobe ker sem poklical samo je rekla napišite vlogo pa je odložla res vljudno.

Cavallo
16.02.2007, 22:20
Standard :( Probaj oddati vlogo :/

mark2
16.02.2007, 23:04
Naročilo lahko oddaš tukaj. Če se ne motim, ti na koncu izpiše kaj je pri tebi možno.

https://moj.siol.net/Creawf2asp/pagespublic/WebFormPhoneNumber.aspx

Lp

ervinja
16.02.2007, 23:18
Sem že probal pa je možen samo internet.

mark2
16.02.2007, 23:28
Koliko pa ti izpiše maksimum za internet? Na mpg4 boš potreboval 4 Mb za en tv.

Lp

ervinja
17.02.2007, 13:28
Ja 4Mb gre ,eč pa ne to je pa vse kar lahko imam.

mark2
18.02.2007, 15:41
No, potem boš po novem (mpeg4) lahko imel TV, res pa, da samo 1 Mb za internet. Vsaj nekaj...

Lp