Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nedelovanje interneta in Siol TV


bobo72
24.02.2007, 05:25
Pozdravljeni,

zadnjih nekaj tednov se mi dogaja skoraj vedno ob vikendih petek, sobota in nedelja zvečer, da se mi enostavno linija prekine in nič ne pomaga razen da izklopim modem in počakam čez noč. Ko zjutraj vklopim modem stvar dela bp, Imam paket TRIO, zanima me ali ali lahko kdo iz foruma pomaga, kajti klicanje na 080..... nima smisla. Naj še omenim da sem na paket trio prešel lani jeseni in takrat je cca 1 mesec vsa stvar delovala brez vseh problemov (ni bilo kockanja pri siol tv in hitrosti downloada na internetu so bile dosti večje kot kasneje. Predvidevam da se je kdo igračkal z linijo ali kaj podobnega.


Hvala za morebitne odgovore in lp

bobo72
24.02.2007, 05:40
No sedaj se linija prekinja tudi zjutraj in ne samo zvečer, se pa včasih čez nekaj sekund vzpostavi nazaj:mad:

kissli
24.02.2007, 18:47
jst sem nanovo napelu tel. kabel po hiši , telekomovec se je pa malo pomatral in v dveh omaricah na drogu par povezal direktno in ne preko njihovih sponk. Od takrat dela normalno, razen kadar vse skup ne mrkne:nonono:

sigor
24.02.2007, 18:48
čisto možno je da imaš slabo parico, pa je tako počasi dotrajalo vse skupaj

goro78
24.02.2007, 19:56
Pozdravljeni,

zadnjih nekaj tednov se mi dogaja skoraj vedno ob vikendih petek, sobota in nedelja zvečer, da se mi enostavno linija prekine in nič ne pomaga razen da izklopim modem in počakam čez noč. Ko zjutraj vklopim modem stvar dela bp, Imam paket TRIO, zanima me ali ali lahko kdo iz foruma pomaga, kajti klicanje na 080..... nima smisla. Naj še omenim da sem na paket trio prešel lani jeseni in takrat je cca 1 mesec vsa stvar delovala brez vseh problemov (ni bilo kockanja pri siol tv in hitrosti downloada na internetu so bile dosti večje kot kasneje. Predvidevam da se je kdo igračkal z linijo ali kaj podobnega.


Hvala za morebitne odgovore in lp


Zdravo,

sam imam enake probleme. Nesel sem že modem ( sagem fast... ) na servis, ampak je isto sr...., še vedno meče ven. Mi je pa telekomov tehnik prinesel modem Ganymede822+, ta dela brez problemov, je pa problem, ker nima izhoda za telefon. Svetoval mi je, naj pri Siolu zahtevam modem Sinope, saj je Sagem očitno v ku.... Sam bom poskusil še to, če pa še takrat ne bo delovalo, bom zahteval naj mi telefon prenesejo nazaj na Telekom, za internet in TV pa bom uporabljal Ganymede modem.

Upam, da se bo vse uredilo.:2thumbs:

Sese12
25.02.2007, 19:11
Če hočeš na Ganymade proklopit navadni telefon moraš kupiti vmesnik Vigor Talk, ki pa stane cca. 63 €.

bobo72
27.02.2007, 15:43
Zdravo, rekli so mi da je linija zelo na meji in da bodo dali prijavo na telekom, ki bo na centrali naložil primernejši profil ???????????????
Me res zanima kaj bo zdaj to !!!!!!!!!:censored: