Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Telekom + Siol


Wabb
24.02.2007, 18:03
Ze lansko leto sem se zanimal za Siol trio, vendar takrat v kraju, kjer imamo vikend (Pristava pri Mestinju) ni bilo prostih kapacitet. Prejsnji teden v nedeljo sem se enkrat bolj iz radovednosti poslal poizvedbo na Siol in lejga zlomka ze kar v ponedeljek dobim klic da je trio mozen (ampak s pogojem da telefon od telekoma ostane). Ok, vseeno narocim paket predvsem zaradi TV. V cetrtek dobim opremo po posti, v petek pa sms, da je tel. prikljucek skonfiguriran in pripravljen za priklop (pohvale Siolu :2thumbs: ). Danes se odpravim na Kozjansko (kjer zivi moja mama), da zmontiram opremo, vendar sem takoj dobil hladen tus, ko priklopiml modem(Sinope 568+) ni bilo sinhronizacije...wtf? Se enkrat preverim vso kablovje, ce je pravilno prikljuceno vendar se vedno ne duha ne sluha o sinhronizaciji :nonono: Klicem na Siol kjer izvem, da je verjetno napaka pri Telekomu in da bodo naredili prijavo napake. Serviser bi me moral poklicati na mobitel pa do sedaj se nisem prejel klica. Ocitno ga pred ponedeljkom sploh ne bo :censored:
Ker moja mama nima pojma o priklopu opreme, bom moral spet jaz v njene kraje, ko si bo telekomovec vzel cas in me poklical :mad:
In na koncu kaj bi sploh rad povedal...SIOL+TELEKOM NE NATEGUJTE FOLKA DA IMAJO SKONFIGURIRANE PRIKLJUCKE, CE V TO NISTE 100% !!!