Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Problem


Lazar1
25.02.2007, 18:41
Na Siolovem modemu imamo priključen računalnik in televizijo.Če na obeh mestih gledamo televizijske programe,potem vsi programi izjemno štekajo-tako na TV kot tudi na Računalniku(slika skače,ni čista,zvok tudi ne)

Na računalniku upravljam VLC Player.

Kaj naj storimo??

p.s.:mnogokrat štekajo programi tudi če gledamo samo na enem sprejemniku(samo na računalniku ali pa samo na televiziji) televizijske programe.

Sese12
25.02.2007, 19:07
Ob naročilu si verjetno naročil samo 1 TV in imaš signal tudi samo za en TV. Na Siol servis strani zahtevaj, da ti omogočijo signal za 2 TV-ja.
Greš na naročilo- sprememba paketa in tam označiš 2 TV-ja, samo pazi, da si ne naročiš drugega aminota, ker ga boš moral plačati.

popek
25.02.2007, 21:13
@sese12:

tudi sam imam podoben problem (ob naročilu sem narolil 1 TV)

...praviš da lahko na servisnih straneh zahtevaš še en tv. Ali je potrebno za to kaj plačati (seveda nebi naročil še enega set-top box-a)

Sese12
26.02.2007, 08:18
@sese12:

tudi sam imam podoben problem (ob naročilu sem narolil 1 TV)

...praviš da lahko na servisnih straneh zahtevaš še en tv. Ali je potrebno za to kaj plačati (seveda nebi naročil še enega set-top box-a)

Ni potrebno nič plačati, ker SiOL garantira signal za dva TV-ja v ponudbi.
Sam sem isto naredil.
Tam ko maš naročilo za ADSL, greš v spremembo paketa, pustiš vse kot imaš, samo za dva TV-ja označi. V Opombe pa sem napisal, naj mi samo signal za drugi TV sprostijo, ker bom TV gledal preko PC-ja in da ne rabim drugega aminota.

Pa še to. Pri meni gre signal za dva TV-ja samo na osnovni paket TRIO, ne morem povečati hitrosti paketa oz. če želim povečati, potem ne morem imeti signala za dva TV-ja, ker mi omrežje oz parici več ne omogočata.:2thumbs:

kitl
26.02.2007, 08:29
Siol in ostali ponudniki ne smejo in tudi ne podpirajo uradno gledanja TV-eja preko računalnika. Zato je tale tvoja trditev napačna, kar si napisal.

popek
26.02.2007, 10:29
ok......

kako pa potem ostali gledate Siol TV na računalniku in še na TC-ju. Ali imate prijavljena 2 tv-ja
in plačujete dve naročnisi za Siol TV

Sese12
26.02.2007, 16:17
Siol in ostali ponudniki ne smejo in tudi ne podpirajo uradno gledanja TV-eja preko računalnika. Zato je tale tvoja trditev napačna, kar si napisal.

Kot sem napisal, sem tudi naredil.
Pri tem pa mi je pomagal tudi storz, ki ga sicer že nekaj časa ne zasledim na forumu.

Sese12
26.02.2007, 16:30
ok......

kako pa potem ostali gledate Siol TV na računalniku in še na TC-ju. Ali imate prijavljena 2 tv-ja
in plačujete dve naročnisi za Siol TV[URL="http://forumi.siol.net/showthread.php?t=21637"]

Plačuje se samo ena naročnina.

Sicer pa preglejte temo: Siol tv na PC-ju : http://forumi.siol.net/showthread.php?t=21637

Kaya
26.02.2007, 18:52
Siol in ostali ponudniki ne smejo in tudi ne podpirajo uradno gledanja TV-eja preko računalnika.

Zakaj ne smejo?