Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl multiplayer


chaser
26.02.2007, 14:31
Kot ste mogoče nekateri opazili se je na spletu pojavila večigralska različica dotičnega težko pričakovanega špila. Nedvomno gre za najsodobnejšo "beta" različico in po videnem si že lahko ustvarim neko okvirno sliko. Grafika je takšna kot v prejšnjih beta različicah, meni osebno všečna, a zdaleč od odličnega, kar bo nedvomno vzdignilo veliko prahu pri kritikih. Ok, špil izgleda lepo in deluje relativno tekoče tudi na malce šibkejših sistemih, izgleda pa kot kakšna nekoliko lepša igra leta 2003/2004. Iz grafičnega stališča je igra na ravni HL 2 in drugih iger, kar ni ravno najbolje, glede na to, da prihajajo revolucionarni naslovi, kot so denimo: Crysis, Haze, novi Area 51. Trenutno najlepši PC izkušnji sta najverjetneje lanskoletna kavbojščina Call of Juarez in prav tako lanskoletna taktična streljanka Rainbow Six Vegas in gospod Zalezovalec izgleda precej zastarelo v primerjavi z omenjenima naslovoma. Serverjev je že kar nekaj, a za igranje na teh je verjetno zahtevan ključ, za katere se je bojda možno prijaviti že nekaj časa na:
http://www.fileplanet.com/promotions/stalker/keyauth_login.aspx
Torej kaj reči za konec? S.T.A.L.K.E.R. še vedno ima šanse in prav gotovo ne bo slaba igra, osebno menim, da bo šlo za eno boljših letošnjih streljank in eno najboljših iger vseh časov. To bo verjetno velikokrat videno subjektivno mnenje številnih nestrpnih igralce, a iz objektivnega stališča bo špil verjetno ponudil premalo (kar zadeva tehnično plat), da bi ga lahko okronali za najboljšo strelsko igro vseh časov.
Tu se vidi, da so razvijalci lovili zadnji vlak, saj bi ponovna prestava izida igre povzročila, da bi bil špil ob prihodu še bolj zastarel, kot bo morda že zdaj. No ja, še vedno pa nismo sprobali enoigralstva, ki naj bi bil dejansko tista boljša polovica igre. Neglede na vse, marca nam verjetno ne bo dolgčas.

http://shrani.si/files/sschaser02ueoo.jpg
Dokaz, da igra še vedno ne izgleda slabo, a že nekaj časa ne sodi več med najlepše naslove.

Kane
21.03.2007, 20:32
Sicer nisem igral beta verzije, sem pa danes dobil original normalno, moram rečt, da je igra zakon, multiplayer sem samo malo sprobal, saj sta bila samo dva serverja (1 mogoče da je bil "official", nisem prepričan, pa še oba sta bila preveč daleč, da bi igral nemoteno). Sicer nas je bilo pa okrog 6 igralcev šele :)
Kakor pravim, single player se mi zdi zelo dober, priporočam ^^