Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Še dobro, da je samo promocijsko obdobje...


Kaya
03.03.2007, 17:12
... sicer bi bila že ob kar precej žetonov. Pa da ne boste mislili, da sem si že uspela ogledati kak film. Nope! :nonono:

Ne vem no, tale vmesnik mi ni in ni všeč. Ko (počaaaaasi) priklikam do željenega filma, najprej neuspešno stiskam OK - zgodi se nič! Potem mi ga 1x le uspe izbrati in klikniti Ogled .... in dobim samo črn zaslon. Čakam, čakam.... nič! Grem ven in mi napiše, da je shranil v video vsebinah. Ok, grem tja in vidim da je isti film napisan x-krat (očitno je tisto klikanje le imelo nek efekt - le jaz ga nisem videla). Izberem enega od x-istih filmov, kliknem da bi si ga rada ogledala in spet dobim samo črn zaslon.....

janezpesec1
03.03.2007, 19:27
Ce si iz obmocja Ljubljane in si poskusala vceraj je razumljivo, namrec vceraj je bil ocitno sistem preobremenjen, TV je pri nas kockala kot nora (do zdaj nikoli v 3 mesecih). Jaz sem si film uspesno ogledal prvi dan ko so startali (1.3.).

index
18.03.2007, 23:00
No bo mo vidli v kratkem, saj še vedno čakam PRAVI vmesnik za:) Vod - za vas g. Janez pa glede vprašanja če je oseba iz Lj bi vam bil ogled slike na levi strani v veliko pomoč:)