Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol Tv Ne Dela !!!!


NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 21:50
O.K.

Definitivno imam dovolj tega siol-a.
Pa že od septembra od kar sem nabavil ta siol tv, kar naprej nekaj ne dela.
Ali so programi kockasti...ali jih enostavno ni...ali nekaj f'''''g upradeajo kar naprej ali ali ali....
Mater a niso nič sposobni nardit tko kot je treba?
Tale trenutek spet NE DELA !
Ali so tukaj v Celju sami kreteni ali je preobremenjeno vse skupaj.......Bah Porazno!
Aha pa še nekaj...
080 1000 si vtatnite tja kamor sonce ne sveti ! Minimum čakanja da ti nekdo ki ve k'''c dvigne in ti pove da ne ve zakaj ne dela je like 25 f''''''g minut !
eh...

Wabb
03.03.2007, 22:00
Na helpu pravijo, da je v Celju TV padla dol :nonono:

NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 22:03
Pa to ni več res. 3-4 krat tedensko neka pi'''''ja s tem siol-om.
zadnje tri noči nekaj brskajo po linkih in jasno nisem mogel ponoči delat, ker je še adsl dol zmetalo.
Pol pa naj Kitajcu razložim da nisem bil dosegljiv ker mi like internet ne dela?
Pa saj bo umrl od smeha danes ponoči ko mu povem,,če bo ta drek od siola delal...

domennorc
03.03.2007, 22:04
Čudn da tm na SIOLu nben nkol ne pade dol. Skrajn cajt bi bil. Tud jaz sem iz CE (Trnovlje, centrala Golovec) in mam že gladko malo poln qrac tega po***_anega siola.

NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 22:06
dominik, a si to ti (comtron)?
Ja venomer nekaj ne dela...

vojteh
03.03.2007, 22:12
Saj v Celju zelo pogosto meče ven.Čudn se mi zdi zaka ravno v Celju.Bil bi že skrajni čas da neki ukrenejo.Če ne pa dajmo reklamirat pa račune zavračat,mogoče se bo pa kaj uredilo.

domennorc
03.03.2007, 22:16
dominik, a si to ti (comtron)?
Ja venomer nekaj ne dela...


ne nisem taprav ampak ne glede na to siol v ce ne dela kot bi moral pa konc. Zgleda da jih boli za en cele.

Wabb
03.03.2007, 22:17
Js bi ga zavrnu, pa je 3 mesce for free :)
Že vedo zakaj...:rolling:

NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 22:17
se strinjam.
Z veseljem plačam.Ni panike.Pa potrpim prvi,drugi tretji mesec....sam zdaj se pa tole veleče že predolgo.
Plačujemo za nekaj kar je površno,polovičarsko ....
Dajmo zavračat račune, pa da vidimo... :2thumbs:

Terminator70
03.03.2007, 22:42
Tud pr men je isto sranje skoraj vsak dan.Izpadi,zamzrnitve slike, večkrat črn ekran...
(Centrala Šmartno v R.D.
Baje nas je preveč gor priklopljenih-izjavil Telekomovec( kao da je to moj problem :mad: )
Od avgusta lani sem več uporabljal nadomestne modeme kot pa svojega,trenutno tudi Amino.
Samo kaj se dogaja od novega leta naprej, pa ni več dopustno.
Ponovno bom reklamiral račun oz. zahteval nek sorazmerni delež.

igli
06.03.2007, 14:17
Pozdravljeni, danes zopet siol TV z*******, počas mam tega sranja dost, ko hočeš poklicat 080-1000, jih sploh ne mors doklicat te kr vrze vn, sem na robu z živci, na film cakas cel teden ko hočeš pa pogledat u miru ti pa kocke meče po ekranu, pa kje je to način?? Upam da boste siolovci kej okrenal glede tega!!

Cavallo
06.03.2007, 17:11
Danes že cel dan serje! Kockarija da včje nemora bit. Do pred dveh tednov je delalo kot šus, zdaj pa serje do onemogolosti!!! Bebci! Še dobro da nisem antene vrgu iz strehe! Sramota! Nevem kaj nej še rečem. Z veseljem bi vas enkrat pohvalim ampak žal negre!

Upam da bodo vsaj povedli kaj delajo oz. kaj je narobe. Kekci breobrazni

vojteh
06.03.2007, 17:50
Tudi pr men zelo kocka.Sem klical na 0801000 in dobil odgovor,da imajo težave na Celjskem.Razumel bi če bi to bilo samo par dni,ampak da je cel mesec in pol pa ne.Dobil sem odgovor,da naj pošljem reklamacijo na storitev in to je vse.

miro74
06.03.2007, 18:16
Nism niti blizu celja pa kocka.

Schime
06.03.2007, 18:17
In dons naj si pol slikam tekmo Liverpool : Barcelona.:2thumbs:
Se saj ne bom sekiral z zatemnitvijo drugih kanalov.:veryevil:

miro74
06.03.2007, 18:21
Dajte napišite malo s kod ste.

vojteh
06.03.2007, 18:26
Bližnja okolica Celja.

Schime
06.03.2007, 18:27
Okolica Zagorja ob Savi (centrala Kisovec).

Wabb
06.03.2007, 18:27
Od kar sem priklopil siol trio torej 8 dni, se niti 1 dan ni mogla gledat TV, ker mece vn na vsake 10 min. Tud Telefon deluje porazno. Zamenjal sem modem in ni nic bolje. Na siolu in telekomu pravijo da je linija ok...yeah right. Ce je linija ok, pol pa v centrali neki ne stima al pa kot edino moznost ki jo se dopuscam, da je tv komunikator pokvarjen...
Aja, sem pa iz okolice Celja.

miro74
06.03.2007, 18:31
Hmm, iz okolice Celja. Jst pa iz okolice MB pa ravno tako kocka.

Schime
06.03.2007, 18:35
Hehe sem hotu mal poklicat na 0801000 pa je številka zasedena sploh ne dobim zveze. Zgleda, da je že dosti jeznih uporabnikov.:D

Ker danes res ni primeren dan da stvar ne dela.:(

buci3
06.03.2007, 18:38
ja to je pač digitalna televizija na siolu, to se dogaja zard posodabljanje programske shema(čeprov o ni vidno)

kissli
06.03.2007, 18:38
Jst sem iz Dola pri Hrastniku in so same kocke , kot bi bli hrvati
ma u pi.. ma... je...be...m jst SIOOOOOL u glavo nesposobneži k prodajajo meglo pa še to zjahano


ja tole bo posodabljanje, da pol res neč ne dela

Schime
06.03.2007, 18:41
Tudi če bi posodabljali programsko shemo (kar pa ne verjamem dokler ne vidim)ne morjo tega delat sred dneva.

Vse druge dneve lahko s***ajo za cel dan televizijo sam danes ko je Liverpool : Barcelona jim je ne bi blo treba. :mad:

igli
06.03.2007, 18:43
Jst sem iz okolice Zreč, mamo sranje 7dni u tednu cel mesec, z tem siolom trio paketom, če bi vse skup povzel je bila slika na TV moogče 1 po***** dan takšna da bi se dalo gledat, jih kličem pa mi ti bedaki recejo da ces sej 100% pa tak ne more delat!! Nevem kak odnos je to?

kpusen
06.03.2007, 18:50
dajmo porihtat zadeve siolovci (Celje z okolico je v k***u)

slika kockasta ne vseh programih!!!!!!!!!!

Cavallo
06.03.2007, 18:57
Itak da je na vseh programih ce so pa kekci. Ce grejo neki stimat pa neznajo. Krneki. Za taksne informacije bom jest se enkrat poklical

igli
06.03.2007, 19:04
Ma tale Siol se ne bo zgano dokler ne bo resnih groženj zgleda, sploh ne znajo pojasnit kaj je narobe, stalno k kličeš ti rečejo da bodo poslali ekipo oz. da je ekipa tehnikov že tam in odpravljajo napake? Kr neki pa nč od tega!!

fazan
06.03.2007, 19:08
To je tisto ,ko že enkrat neki dela ne znajo pustiti pri miru.Ta prvo pošlihtat tisto kar dela ,da dela ok potem pa šele nekaj dodajat.Sicer pa itak nobeden noče povedat za kakšno napako gre kar pa ni prav.

fazan
06.03.2007, 19:10
ja to je pač digitalna televizija na siolu, to se dogaja zard posodabljanje programske shema(čeprov o ni vidno)

Če si v službi siola povej bolj natančno ,ker nas zanima ,če pa ne pa vsaj povej od kod ti podatek.

fazan
06.03.2007, 19:15
Tudi pr men zelo kocka.Sem klical na 0801000 in dobil odgovor,da imajo težave na Celjskem.Razumel bi če bi to bilo samo par dni,ampak da je cel mesec in pol pa ne.Dobil sem odgovor,da naj pošljem reklamacijo na storitev in to je vse.

To ti je rekel ziher kakšen brezobrazen študent ,ki dela na tehnični pomoči mene je celo eden nagovavarjal naj zapustim siol in grem k drugemu operaterju.Kak naj to nardim če bo pa vse šlo po istih kablih po drugi strani pa ,ko so stvari pošlihtali ,da mi je nekako zadovoljivo delovalo mioslim samo tv je to sranje da na celjskem ven meče .Pa zakaj ravno na celjskem?

Schime
06.03.2007, 19:16
Sam zgleda da majo tile Siol-ovci zadnje čase res probleme. Najprej vod rikne pol pa še na velkem področju kocka TV.

Schime
06.03.2007, 20:03
SIOL še enkrat res hvala za prijeten ogled današnje nogometne tekme. Lepše slike si skoraj ne bi mogel predstavljati. :2thumbs:

Damo79
06.03.2007, 20:08
No zdej je pa tv do konca riknal isto kot v soboto očitno se ne učijo na starih napakah

Damo79
06.03.2007, 20:11
Popravek spet so mal kocke dali

igli
06.03.2007, 20:12
Evo sedaj pa čisti mrk na TV-ju, ko bi hotu človk kej pametnega pogledat pa še ti kockasto sliko uzamejo, pa sej po eni strani je bolš, manj živcev gre, bolse potemtakem črn zaslon kot pa je**** kocke k ti itak mine do gledanja!!

Toxxxic
06.03.2007, 21:00
SIOL še enkrat res hvala za prijeten ogled današnje nogometne tekme. Lepše slike si skoraj ne bi mogel predstavljati. :2thumbs:

Ja je kr kul slika... za ene 5 sekund sm celo žogo vidu...

Bi blo zlo fajn ce bi tole kmal zrihtali...

Schime
06.03.2007, 21:41
No jst moram priznat, da so mal naglihal stvar. Zadnjih 10 minut sem gledal normalno. Bomo vidli za v naprej.

Cavallo
06.03.2007, 21:44
Ti nimas kaj priznat. Uni cepci na siolu nej priznajo da so neki po***al in so zdej zrihtal. Samo koliko casa bo ok, to je sedaj vprasanje za miljon ojrov

fazan
07.03.2007, 06:23
Ti nimas kaj priznat. Uni cepci na siolu nej priznajo da so neki po***al in so zdej zrihtal. Samo koliko casa bo ok, to je sedaj vprasanje za miljon ojrov

:2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

lila5
07.03.2007, 12:09
To ti je rekel ziher kakšen brezobrazen študent ,ki dela na tehnični pomoči mene je celo eden nagovavarjal naj zapustim siol in grem k drugemu operaterju.Kak naj to nardim če bo pa vse šlo po istih kablih po drugi strani pa ,ko so stvari pošlihtali ,da mi je nekako zadovoljivo delovalo mioslim samo tv je to sranje da na celjskem ven meče .Pa zakaj ravno na celjskem?

Izgleda, da imajo sedaj na SiOLu akcijo napeljevanja k odjavljanju......tudi mene so namreč že dvakrat nagovarjali, da naj zapustim SiOL (pri nas je seveda SiOL edina možnost) , ko so se problemi pojavili (to napeljevanje k odjavljanju postane še očitnejše, ko začne nezadovoljni uporabnik račune zavračati)........ko nisem pristala (ker nekako menim, da če je stvar prej delovala, mora delovati tudi vnaprej) so tudi nekako poštimali.........

Pa nisem iz Celja, izgleda, da so problemi povsod.......

miro74
07.03.2007, 20:37
A se še komu danes zvečer zaustavlja slikain zakocka? Okrog 3-4x na uro.

rock
07.03.2007, 21:00
Ja in to neglede na kanal. Pa + sem dal v anketo:nonono:.

fazan
08.03.2007, 08:55
Pol programov skor ne dela sem iz celjskega konca.Pa še to na tehnični pomoči nimate dobrih ljudi odvračajo nas od siola k drugim operaterjem kaj je narobe.Mene je spet nagovarjal ali pa imam to srečo da naletim na eno in istega človeka.Niso vsi pokvarjeni so pa eden ali dva ali pa jih je vam utural t2 ali pa kdo drug.Kaj je na celjskem koncu tak problem da ne dela tako kot bi moglo v čem je skrivnost ,da noče noben povedat.

Budboy
08.03.2007, 10:06
V lj. koncu so podobne težave s kockanjem. Ponavadi popoldne do večera kocka oz. so črte čez cel ekran.
ali ammino ali sagema eden kocka eden dela črte.
Med drugim tut ko prestavljam na siolov ttx mi potem daljinec neha delat in moram ugasnit siol tv in ponovno prižgat.

gostMR
08.03.2007, 10:15
Men pa kurijo te pogste sprembe. Pa prijava taksna pa drugacna. nastane problem ko ima TV moja mama, ki je ze krepko v letih. Ji nastavim in povem tako in tako vklopi. Ko pridem naslednjic tja zopet ne dela, ker se je vmes nekaj spremenilo.
Glede kockanja, nimam veliko izkusenj, ker gleda samo 4 programe SLO 1 in 2 ter POP i Akanala.
Sem pa ze kot obcasni gledalec opazil, da ton in slika hodita vsak po svoji zicah. Te zice pa so celo razlicno dolge. GROZA!
Kaj naj naredim, uf uf

Wabb
08.03.2007, 10:43
Men pa kurijo te pogste sprembe. Pa prijava taksna pa drugacna. nastane problem ko ima TV moja mama, ki je ze krepko v letih. Ji nastavim in povem tako in tako vklopi. Ko pridem naslednjic tja zopet ne dela, ker se je vmes nekaj spremenilo.
Glede kockanja, nimam veliko izkusenj, ker gleda samo 4 programe SLO 1 in 2 ter POP i Akanala.
Sem pa ze kot obcasni gledalec opazil, da ton in slika hodita vsak po svoji zicah. Te zice pa so celo razlicno dolge. GROZA!
Kaj naj naredim, uf uf

Hehe, imam identicen problem, ker siol TV upporablja moja mama, jaz pa sem cca. 40 km stran od nje. Verjetno bom vse skupaj odpovedal in nastimal nazaj navadno anteno :mad:

Darth Revan
08.03.2007, 10:45
Pri nas isto, kockanje, izpadi slike - ne vem v čem je sploh smisel imeti SIOL TV če pa so nonstop samo problemi. Pa vsi telekomovci jamrajo da je centrala preobremenjena, pa da ni več prostora. JA PA NAJ JIH ZAMENJAJO Z BOLJŠIMI! Saj dobijo po 40 € na mesec od vsakega naročnika. Če ne pa se bomo pritožili na varstvo potrošnikov, zakaj bi plačeval storitev, ki ne deluje kot bi morala, smo pa večinoma na 2 leti zavezani!

miro74
08.03.2007, 11:24
Mislim da bo počasi treba ukrepat na višjih instancah, ker tako ne gre več naprej. Kako lahko zaračaunavajo nekaj kar ne deluje.

matjaz82
08.03.2007, 12:17
Meni je pa po enomesečnem kockanju v noči iz 6.3 na 7.3 (po tistem, ko je vse skupaj čisto do konca mrknilo) zopet začelo delati brezhibno:2thumbs:
Upam, da bo nekaj časa zdržalo!
Sem iz okolice Celja (no, ja, 35 km vstran:D )

Scorpy
08.03.2007, 12:30
Jaz sem tudi iz okolice (cca 8km iz Celja). Tudi meni se je zadeva nekako stabilizirala iz noči 6.3 na 7.3.
Pred tem pa zadnji mesec neprestani izpadi predvsem zvečer (kocke, zmrzovanje slike ipd.). Bomo vidl zdaj kako bo delovalo.

Wabb
08.03.2007, 12:35
Meni je pa po enomesečnem kockanju v noči iz 6.3 na 7.3 (po tistem, ko je vse skupaj čisto do konca mrknilo) zopet začelo delati brezhibno:2thumbs:
Upam, da bo nekaj časa zdržalo!
Sem iz okolice Celja (no, ja, 35 km vstran:D )

V katero smer?

matjaz82
08.03.2007, 12:41
V katero smer?

Razdelilna postaja (ali kakorkoli se že reče) Virštanj, to je blizu Podčetrtka.

Wabb
08.03.2007, 13:12
Potem sva pa tako blizu. Jaz sem na centrali Pristava pri Mestinju.

miro74
08.03.2007, 15:38
Meni že zopet kocka.

Wabb
08.03.2007, 15:54
Meni sploh ni nehalo kockati :nonono:

vojteh
08.03.2007, 16:54
Tudi meni še ni nehalo kockat,je pa bolje kot je bilo.Resetiraš modem pa je boljše.Od danes pa tudi polovica programov ne dela že celi dan.

Pikec
08.03.2007, 20:37
Tudi pri nas je ze tretjič v tem tednu ko nekaj ne dela. Ko pa jim poveš je najprej miljon izgovorov da sploh ne
veji itd... ali pa se pritoži. Nevem zakaj bi se jaz moral pritoževati če oni vedo da mi niso nudili uslug katerih so mi dolžni po pogodbi, mi jih naj ne zaračunajo. Jaz če ne grem v službo moram nekoga obvestiti zakaj nisem prišel in me nihče ne pokliče in vpraša, če mi lahko zapiše dopust z ta dan. Mislim .da bi bilo pošteno od siola da sami odštejejo tisto kar niso nudili v obdobju za katerega pošljejo račun.

jema
09.03.2007, 07:14
Tudi pri meni (Lenart) zadnjih 10 dni nenormalno kocka. In to ne pomeni vsake toliko nekaj kock, ampak vsako sekundo postane slika nerazpoznavna. Če sem prej resetiral modem 1 x tedensko, kar mi je bilo še nekako sprejemljivo, bi ga sedaj moral vsaj 2 x na dan. Sem valjda tudi klical SIOL (da ne omenjam, da sem moral čakati celo večnost, da se mi je operater sploh oglasil) in so rekli, da bodo obvestili Telekom, da naj nekaj naredijo. Me prav zanima, kaj bo. Po 48 urah še ni nobene razlike. Aja, tudi telefon valjda vsake toliko crkne.

Kaj se je že oglasil kak Siolovec in razložil, kaj se dogaja? Ker dvomim, da pa zdaj po celi Sloveniji naenkrat Telekomove centrale ne delujejo kot prej.

M

scythe
09.03.2007, 08:11
Sam zadnje čase pa res SIOL TV nagaja! Sem zadnjič šel k staršim ko majo SIOL TV pa res sam kocka pa so non-stop tam telekomarji pa nekaj popravljajo pa še niso v 4 mesecih nič zrihtali

Wabb
10.03.2007, 21:48
Mislim, da sem koncno ugotovil zaradi cesa sem imel od priklopa dalje (skoraj 14 dni) toliko problemov s TV. Danes sem priklopil svojega starega aminota in lej ga zlomka TV ze cel dan deluje kot urca. Torej ali sem imel smolo in dobil pokvarjen Sagem stb ali pa so sagemi na splosno ena velika jajca. Kaj mi je storiti sedaj? Ali lahko zahtevam nov sagem stb, glede na to, da ze od priklopa dalje ne deluje ali se moram sprijazniti zgolj s popravilom?

janezpesec1
11.03.2007, 19:52
Jaz bi zahteval novega. Sicer pa rahlo dvomim da bodo to popravljali, danes se elektronika menja ne pa popravlja.

miro74
11.03.2007, 19:57
Meni zopet po 19 uri kocka..

Schime
11.03.2007, 20:42
Odnesi ga v teletrgovino naj ga pošljejo na servis. Tačaš naj ti pa dajo nadomestnega.

Wabb
11.03.2007, 21:05
Itak da ga bom nesu nazaj in tudi vem da bom dobu nadomestnega. Zanimivo, da sem po nasvetu help deska zamenjat nesu tudi modem sinope (zal preden sem imel moznost preiskusiti amino), ki ocitno ni bil vzrok tezav s TV in ga se nisem dobil nazaj. Poraja se mi pa naslednje vprasanje...nekaj dni po tem ko sem nesel modem v TT na servis sem ugotovil, da si prodajalka v trgovini ni zapisala MAC od mojega modema. Torej kako bodo na servisu vedeli kateri modem je moj in kako bi jaz vedel da sem dobil svojega nazaj, ce si nebi ze prej zapisal MAC? Ker sem z vezavo za 2 leti postal lastnik opreme zelim svojo opremo nazaj ali pa novo zapakirano. Bojim se, da mi bodo vrnili nek xy modem, ki pa ga nikakor ne bom sprejel...
Ima kdo iskusnje s tem?

kissli
12.03.2007, 08:59
Jst mam enga sagema na rezervi, če kdo rabi !

sebek
12.03.2007, 13:43
jaz mam že težave od aprila 2006.

na podporo sem poslal nešteto mailov.
Enkrat so mi celo rekli , da sem "na meji" in da mogoče siol tv sploh ne bo možen. to mi povejo po 2 mesecih ko mi že prodajo storitev.

baje so tudi naredili nekaj na centrali da bi delovalo. (ne verjamem)

Vglavnem ..slika se zatika , modem je potrebno skoraj dnevno resetirati....itd.

Po skoraj enem letu mi povedo da naj prinesem modem na servis. :)

Danes ga nesem pa bomo videli.

Če bodo iste težave....grem na zavod za varstvo potrošnikov. (skoraj 1 leto že plačujem polno ceno, za nepopolno storitev).

Wabb
12.03.2007, 13:51
A ti tud linija dol pade kadar zmrzne TV? Ce ne, je vecja verjetnost, da je kaj narobe z amino stb-jem.

sebek
12.03.2007, 14:15
Linija pade večkrat tudi. Včasih samo TV ne dela...ponavadi pa ne dela tudi net in telefon.

Upam da je kriv modem...ker nimam več živcev...posedat za telefonom in klicat 0801000.

QDX
12.03.2007, 14:37
Očitno naše jamranje ne pomaga kaj dosti... bo potrebno zamenjati našega "ljubega" operaterja, ki ga je sama hvala, kako dobre storitve nam ponuja.

sebek
12.03.2007, 14:40
Če se zadeva ne bo zdaj uredila...vsekakor grem drugam. Ker prosit pa prosit ne mislim več...da se nekaj uredi.

janezpesec1
12.03.2007, 17:45
Torej kako bodo na servisu vedeli kateri modem je moj in kako bi jaz vedel da sem dobil svojega nazaj, ce si nebi ze prej zapisal MAC? Ker sem z vezavo za 2 leti postal lastnik opreme zelim svojo opremo nazaj ali pa novo zapakirano. Bojim se, da mi bodo vrnili nek xy modem, ki pa ga nikakor ne bom sprejel...Ima kdo iskusnje s tem?
Jaz sem si na garancijski list prepisal serijske stevilke, za vsak slucaj.

apancur
25.03.2007, 13:58
Takšnih težav nimate le v Celju in okolici. Sem iz Škofljice. Kockasto sliko povprečno 3-krat tedensko, dodatno še včasih zaradi švoh priključka. Če kabel po naključju le malo premaknem, nprl. ko čistim, slika na ekranu zamrzne. A to vsaj lahko odpravim, njihovih napak pa ne morem... Za nameček sem danes ugotovila, da tudi novi daljinec od Siola ne dela, kot bi moral. Po nekaj mesecih sva se s fantom odločila, da ga usposobiva, da ne bova rabila dveh daljincev, starega za zvok in novega za menjavanje kanalov... Ni šans, nemogoče urediti. Klicati 080 1000 pa je povsem brezveze. Nihče nič ne ve in vsem je vseeno.
Pri plačevanju računov: sama sem jih zavračala prve 4 mesece po podpisu pogodbe, ker na Siolu niso bili niti toliko sposobni, da bi zagotovili Siol TV. Potem se je to uredilo. Zdi se mi, da se računov v primeru slabega delovanja ne da zavračati, ker se je gospoda na Siolu zavarovala pred tem v pogodbah, kjer kao za napake v delovanju niso odgovorni... Siol TV nikoli več... Ker se bom selila, upam, da bom imela kabelsko ali satelitsko TV.

prelude
30.03.2007, 16:40
Men pa dela vse super slika je super zvok v redu brez šumov če ma kanal 5.1 lahko prenesem zvok na kino sistem .AMPAK JE PA RES DA IMAM LASTOVKO TV OD LJ.KABLA.

kitl
30.03.2007, 16:47
Mater si car.

R o X e K
30.03.2007, 19:53
no zdj bom pa še jst svoje napisu... od časa do časa tut men ne dela siol tv... sem iz ljubljane, rudnik.. ponavadi mi je siol tv zopet delovau če se restartau modem, zdj pa tv že 2 dni ne dela!!! vendar z internetom nimam težav... vedno se mi pokaže nek siv ekran in gor piše connecting to remote system al neki tazga, nvem napamt... se komu še kej podobnga dogaja? :X

fazan
30.03.2007, 20:21
Kakor sem razbral iz besed na tehnični pomoči danes in kolikor prebiram te poste o nedelovanju tv kar se tiče cukanja slike in kockanja imamo samo nekateri uporabniki probleme.Kaj naredit?Jaz bom juter neso na servis aminota v zamenajvo bom dobo drugega nadomestnega pa bom videl kaj v resnici nagaja.Ker mi ni jasno,da uporabnik ,ki je od mene oddaljen še dodatnih 800m nima nobenih problemov ne cukanja slike ne popačen glas na pop tv njegov sosed zraven njega in še sosed naprej isti problemi kot pr meni in še nekaterih.Pomeni ,da amino 103 nagaja ne pa da ima siol napako.

jozman
13.04.2007, 22:45
S***os

Sem doma iz Pohorja v bistvo stran od civilizacije v p**** mat**** in sem kot vi uporabnik siol tv.
Jaz sem se bunil kak sprejem imamo zdaj pa ko malo prebiram vidim da mam praf odličnega!!!
Brez kock šumov ali drugih zadev samo izpadi mogoče 2 do 3krat na mesec po par sekund.
Tak da pubeci pridite na pohorje vzpostavite stik z sioltv in CIVILIZACIJO!!!

rtmktl
26.05.2007, 17:12
Mene pa zanima koliko uporabnikov je prav za prav zadovolnih s SiolTV? ali tu pisete takorekoc USI uporabniki ali samo tisti ki vam zadeva ne dala..jaz sem imel tezave s sagemom ( ce sem modem izklopil iz napajnja se ni sinhnoriziral tudi cez noc ne..torej po priblizno osmih urah ) in sem ga neslel v TT kao da ga bojo poslali na servis. cez priblizno teden dni dobim modem nazaj. modem se spet ni sinhnotiziral, oziroma se je kdaj cez noc :S kdaj pa "ŽE" tudi po kaksni uri. zadevo sem seveda takoj spet poslal nazaj. In tudi po drugem servisu..(menda so modem nadgradili) se ni nic izbolsalo. takrat sem poklical na njihovo precudovito zaston stevilo 0801000 in pri neki zenski ki pomojem ni vedela da zivi zahteval da se neko od siola oziroma telekoma oglasi pri meni doma in da zadevo resi. in ne boste verjeli tip je cez 2 dni res prisel. Izklucil je modem ga priklopil nazaj in cakal da se modem sinhnorizira..jaz sem se mu smejal in ga uprasal ce bo kavo, caj, sendvic ker zadeva lahko traja kar nekaj casa :)..nato pa je tip priklopil modem na ne vem kaj..nek aparat ki ga je imel s seboj. in kaj je potem storil...dobesedno preklel je SIOLOVCE!! je rekel da na modemu ni videti da bi bil sploh kdaj nadgrajen. nato pa je poklical cirka 10 ljudi in govoril z njim kaj naj naredi. no po priblizno 4ih urah mucenja z mojim modemom je kao napisal nek program in ga nalozil na modem. od takrat modem dela da bolje ne more!!! (trk-trk-trk po lesu). tako da hmmm..modem je biv KAO na servisu..pomojem so ga imeli v TT in ga cez nekaj casa samo poslali nazaj..in pripisali da so ga nadgradili :S
takrat sem bil tako u soku da se je tip tako "pomatral" zame da sem mu pozabil castiti pivo.. :( toda ce ga kdaj srecam ce ga bom poznal ga 100% dobi..
upam da se bo SiOL kdaj naucil take vljudnosti in dela s strankami.
res pa ne razumem kako je lahko siol takšen do strank, glede na to da se v sloveniji pojavlja mislim da zelo huda konkurenca..ali se nic ne bojijo da bodo cez kaksne dve leti lahko zaprli..