Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol TV mrk na Celjskem obmocju...


Wabb
03.03.2007, 21:53
Ravnokar sem dobil informacijo na Siol helpu da TV ne deluje na Celjskem obmocju. Lahko kdo to potrdi poleg mene?

Death Paladin
03.03.2007, 21:55
Lahko potrdim, ker meni tudi ne dela vec

NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 21:56
Ja like f'''''g že spet ne dela!
J'''''i siol tv. Drek od dreka!

Terminator70
03.03.2007, 22:02
Pri meni pa EPG deluje, slike pa ni :veryevil: Opažen pa nov kanal- Planet TV.

NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 22:05
ja enako.
lahko vidim spored....programa pa ni

domennorc
03.03.2007, 22:06
Enako že skor eno uro je tko! Pa to je že višek nesramnosti.

tazja
03.03.2007, 22:06
Pri nas tudi ne dela:mad:

Wabb
03.03.2007, 22:07
Pri meni isto epg deluje :)
Celi teden od kar sem priklopil siol trio sami problemi s TV in telefonijo. Danes sem zamenjal modem in je malo bolje ampak dalec od dobro.

domennorc
03.03.2007, 22:14
Sam smo se dobr s temle siolom z j e b a l. Najprej nekak dela ampak podpišeš pa za dve leti in zlo hitr nastanejo problemi. Potem oni nadgradijo sistem in ti kot star uporabnik nimaš na voljo novih aplikacij. Lahk jih dokupš (sagemov komunikator) za SAMO 188 € ali pa le podaljšaš za 2 leti. Pa te so nori. Če bi mel drugo možnost bi jih takoj nekam steru pa šu na kabelsko, pa tud če plačam penale za predčasno prekinitev. Ta siol je res ena prevara. Sam da se zrihta priklop na kabelsko na mojem koncu bo adjio siol pa mislm da ne bom edini!!

NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 22:19
a misliš sagemov fast3344 like router/switch/modem ?
Ma beži od tega multipraktika..DREK!
Tudi jaz sem iz celja če želiš ti ga podarim!

tazja
03.03.2007, 22:22
Pa kdaj bo delal??? Jz ne morem gledat Prison Breaka:mad: :mad: :mad:

Wabb
03.03.2007, 22:24
Ja tega mislim :) Ne vem zakaj, ampak meni deluje bolje kot sinope, ki je trenutno na servisu...

domennorc
03.03.2007, 22:25
sem ga mel pa sem ga gladko vrnu
mislm komunikator za tv, jaz mam namreč še tapruga amino 103 in ne morem met ne vod ne nč
ko jih j e b e

Wabb
03.03.2007, 22:26
Pa kdaj bo delal??? Jz ne morem gledat Prison Breaka:mad: :mad: :mad:

zelo malo sans da bo delalo danes, vsaj tko so mi rekl na helpu :dontknow:

NEZADOVOLJEN
03.03.2007, 22:30
naj gredo u lepi fini k u r a c !

tazja
03.03.2007, 22:33
Pa saj to ni res...jaz jih mam tud počas že dost, pa sej se še ni zgodil, da bi en mesec vse delalo:censored:

Wabb
03.03.2007, 22:33
potolazi se, do jutri je samo se 27 min :veryevil:

domennorc
03.03.2007, 22:39
27, hehehe To zna trajat še celo nedeljo. Le komu se bo dal iz lj v cele hodt to rihtat. Sej je sam en cele si misljo. Marš mamicu vam nabijem kmeti siolovi. Če zjutri k se zbudim ne dela bom kkšnga tm u rt nasuvu!

raykan
03.03.2007, 22:41
igrce pa lahko spilam

tazja
03.03.2007, 22:43
In jaz naj še leto in pol zdržim pri tem siolu???:dontknow: Pa sej se mi bo zmešal!!! :mad: Že tak redko gledam tv, pa še takrat ne dela, da o telefoniji sploh ne začnem....:mad:

Terminator70
03.03.2007, 22:47
En mesec delalo?Ti si pa optimist :nonono:

Wabb
03.03.2007, 22:55
Ocitno je tale izpad kar na sirsem obmocju celja, kajti jaz sem trenutno na kozjanskem (podcetrtek), doma v celju pa imam T2-bogu hvala:2thumbs:

raykan
03.03.2007, 23:00
gospod zajc, lahko malo gres na forum pri t2 pa budi brihtn hvala bogu da ti tv dela 40 kilometrov stran od tebe
:sleepy:

Wabb
03.03.2007, 23:17
Ne vem kaj hoces povedat? V Celju sem pac skenslal siol ker je konkurenca ugodnejsa, na vikendu pa nisem imel druge izbire kot ponovno siol...

Cavallo
04.03.2007, 05:52
Vceraj je tudi meni TV crknil. In to se dogaja zdaj že kar malo pogosto. Vedno na Celjskem območju :(

Schime
04.03.2007, 06:12
Vam že dela normalno. Men prek aditeye dela normalno prek Aminota pa ne.

fazan
04.03.2007, 07:10
Ura je 8 zjutraj tv še ne dela al že komu drugemu dela.Ko sem poklical so mi rekli na tehnični pomoči naj povem mac od modems in aminota zgleda da gre za veliko napako.

Damo79
04.03.2007, 07:23
Ura je 8.21 ina na območju Velenja tv še vedno ne dela zrihtal so pa telefonijo

Damo79
04.03.2007, 07:36
Drugače pa sem s siolom do zdej zelo zadovoljen in vam svetujem da ne hodite na kabel če se vam ti občasni izpadi zdijo tako hudi.Na kabelski se to dogaja veliko pogosteje vmes pa so še problemi z nedoseganjem hitrosti itd..Govorim iz Velenjskih izkušenj lahko da je drugje bolje, samo glede na tehnologijo ki jo uporabljajo ne verjamem.Če greste pa na kabelsko prek telefonskega omrežja ostanejo pa izpadi enaki kot pri siolu ker centrale so tako in tako njihove.

Tomi219
04.03.2007, 07:54
Na Grobelnem se kar ne dela TV. Siol pa na svoji strani ne objavlja nic. Jaz pa ze od 8h skacem po hisi in preverjam kable, resetiram .... Hvala bogu za forum! :mad:

Wabb
04.03.2007, 08:19
Se vedno ne dela. Bravo Siol....:nonono:

miro74
04.03.2007, 08:28
Trenutno tud ne dela več na mariborskem.

miro74
04.03.2007, 08:50
Ravnikar začelo delat.

Tomi219
04.03.2007, 09:19
Zdaj dela tudi pri meni!

Cavallo
04.03.2007, 10:02
Spet nedela :( Mislim fak! Sred dneva grejo vse zdrkat do konca. Cepci brezobrazni!

Veron
04.03.2007, 10:05
pa kaj teb ni jasno? - če pride do okvare/izpada, ni šou noben nč "drkat" da je dol vrgu

peachkovit
04.03.2007, 10:13
No, zdej naj bi delal ....

Cavallo
04.03.2007, 10:16
pa kaj teb ni jasno? - če pride do okvare/izpada, ni šou noben nč "drkat" da je dol vrgu

Lubček. To se dogaja že dva tedna! Je to izpad ? Lepo prosim!

Cavallo
04.03.2007, 10:16
No, zdej naj bi delal ....

Dela vendar na vsake urco ali dve vse spet pade dol. Nesposobneži

Terminator70
04.03.2007, 10:25
Najbrž, je za Siolov mrk kriv nocojšni Lunin mrk, tako, da jim moramo oprostiti:) :) :) :mad:

peachkovit
04.03.2007, 11:19
eh, pa itak se je tok lep vreme naredu, da sploh ne rabš tvja dons :)

jno
04.03.2007, 12:39
Pri meni pa EPG deluje, slike pa ni :veryevil: Opažen pa nov kanal- Planet TV.

Planet brez zivljenja...

Veron
04.03.2007, 12:59
Zdej bi moral use delat, če ima kdo kake težave še vedno naj pokliče na 0801000 - 3 ali pa mi javi na ZS