Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Dal sem zahtevek za višjo hitrost


simnovv
04.03.2007, 17:50
Pred eno uro ali bo jutri že delovalo :rolling:

Schime
04.03.2007, 19:52
Če misliš za VDSL potem bo verjetno delovalo, ko boš mel nou modem doma.

simnovv
04.03.2007, 21:32
Če misliš za VDSL potem bo verjetno delovalo, ko boš mel nou modem doma.
hm jaz sem naroču 4 mega ker je še adsl

madmitch
04.03.2007, 22:19
Pred eno uro ali bo jutri že delovalo :rolling:

Ne, delovalo bo v kakšnem tednu.

simnovv
05.03.2007, 17:41
mah ja ko sem storžu pisal za prejšno spremembo je v 12h bila sprememba

bilko75
06.03.2007, 19:22
Zakaj je potrebno v obrazcu za dvig hitrosti obvezno vpisati telekom tel. številko, čeprav imam razvezan dostop? Brez me sploh ne spusti mimo ...

simnovv
06.03.2007, 21:27
pač jaz sem vse napisal res čudno čeprav samo sprememba hitrosti pač pod opombami napišeš samo sprememba hitrosti (hm men še niso preklopili)

bilko75
06.03.2007, 21:42
Ja, ampak jaz nimam več telekomove številke, temveč siolovo?

Veron
06.03.2007, 22:02
sporoči mi na ZS uporabniško ime in željeno nadgradnjo.

d28
08.03.2007, 11:48
Ta obrazec, ki je na Siolu za spremembo obstoječega paketa je površen.

Namreč, jaz se zanimam za VDSL2 in preko interneta sploh ne morem poslati ustreznega obrazca.

simnovv
09.03.2007, 17:02
ah ja jaz sploh ne vem ali sem zdaj naročil ali ne če bo pač bo če pa ne bo pa