Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol TV - PrvaLiga Telekom Slovenije - kje je?


jema
10.03.2007, 19:58
Nikjer v programski shemi (na TV, ne na internetu!) ne najdem programa PrvaLiga Telekom Slovenije. Sem iskal v meniju preko zabavnih, pa športnih, seveda tudi med VSI, pa nikjer ne najdem. Naj bi bil na kanalu 7, vendar sem si številke kanalov priredil po svoje. Tam imam zdaj RTS Maribor, ki bi po programski shemi, ki jo ima SIOL objavljenju na netu, moral biti na kanalu 119, kanala 119 na TV pa sploh nimam. Gre do 118 (INFO TV),naslednji pa je potem 200 (Info kanal). Sumim, da sem RTS Mribor in Prvo ligo zamenjal, torej bi morala biti na 119. kanalu. A ga enostavno ni?

A mi lahko nekdo, ki še ni spreminjal številk kanalov ali pa ostali, ki imate ta program v programski shemi, napiše, kaj piše zraven kanala 7? In ali imate kanal 119 in kaj je na tem kanalu? Hvala.

M

vojteh
10.03.2007, 20:45
Planet TV.

Bojank
11.03.2007, 11:45
Če pogledaš programsko shemo (http://storitve.siol.net/televizija/programska-shema/programska-shema-preko-vmesnika-siol-tv-plus/) vmesnika siol tv plus je res na številki 7 Planet tv!
Pri programski shemi (http://storitve.siol.net/televizija/programska-shema/programska-shema-preko-vmesnika-siol-tv/) vmesnika siol tv pa je še vedno pod št 7 PrvaLiga Telekom Slovenije. Tega programa pa tudi jaz nimam.

Tako, da lahko samo upam da bo prenos na Planet tv, ker bom tudi jaz danes prvič uspel gledati prenos tekme. Pa naj Drava zmaga!!:2thumbs:

jema
12.03.2007, 06:12
Res je.Očitno se je pri programski shemi siol tv plus preimenoval v Planet TV. Sicer pa mi ni jasno, zakaj imam to programsko shemo, če pa imam modem, ki ne podpira VOD...:dontknow:

M

kissli
12.03.2007, 09:01
planet tv, to je en super program sam super šport predvajajo hahahahah še 13 mesecev pa režemo kable za siol

boogyman
18.03.2007, 09:33
Karkoli že je slike in tona nimam spljoh??Vse skup ma SIOL tole v qurčku se mi zdi!!
Če bi vsaj uporbnike obveščal,tko,kot jih obveščajo kaj vse se da za PLAČILO naštimat,pa tut če potem ne dela,važen,da je prodano.........:veryevil:

rabundija
18.03.2007, 10:10
tuda jaz sem pred kratkim bil zelo jezen na SIOL. Njihov naročnik sem cca 12 mesecev pa moram pocedati da tudi jaz odštevam mesece in potem ADIJO SIOL! Pa ne da bi kdo mislil da so mi zadevo porihtali, ampak
sem enostavno jaz odnehal, ker mi enostavno ni več za zgubljat živcev za toti kurčevi SIOL!
Na 080 1000 sem klical že 100krat, in po pol ure ko sem dobil linijo vsakič isti odgovori: nadgradili vam bomo programsko opremo, posredovali bomo zadevo tehnikom, vas bo obiskal naš tehnik, to se dogaja samo pri vas........pa še 1000 takih odogovorv. Nazadnje so rekli naj opremo nesem nazaj v teletrgovino, da mi bojo zamenjali........a mi bojo slučajno to odšteli od tistih 41 EUR ki jih mesečno plačujem? namreč tudi moj čas je dragoceni in v tem času ko bi zadeve nesel v teletrgovino bi lahko naredil marsikaj bolj koristnega kot se pa v trgovini in še kje za***aval s kakih prodajalčkom da zadeva ne špila............... eh brezveze spet zgubljat živčke.

Torej brojimo sitno......še 12 mesecev pa režem kable SIOL.
H V A L A SIOL!


ps.
pa še pri tisti reklami ko ponujajo 3 mesece brezplačno INET, TV TEL,.......pozabili ste dodati da ponujate tudi
brezplačno klicno številko 080 1000, kjer vam ob čakanju temperatura in pritisk narasteta do maximuma.....

ASTEKIAMO LA MORTE "SIOL"