Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Razvezan dostop - Brezovica


matkov
14.03.2007, 08:49
Zanima me, če kdo kaj ve kdaj se bo lahko dalo priključiti na razvezan dostop v okolici Brezovice pri Ljubljani (Vnanje Gorice). Od vseh operaterjev sem po povpraševanju dobil odgovor, da zaenkrat to še ni mogoče.
Kaj niso ravno na Brezovici konec lanskega leta nadgrajevali centrale?

miro74
14.03.2007, 09:43
Počakaj do 1.4 da vidimo ko Telekom prevzame Siol. Lahko da bo povsod, ali pa nikjer več.

dualband
14.03.2007, 15:55
Vnanje Gorice so kukr jz vem priklučene na centralo v Notranjih Goricah.

WhiteWolf
14.03.2007, 20:15
Se opravičujem ker bom uporabil temo.

Kdaj bo mogoč razvezan dostop v Vitanju?

izzymb
17.03.2007, 12:00
Jaz imam isto vprašanje,samo mene zanima za Rucmance, občina Sveti Tomaž.
lp Iztok

WhiteWolf
21.03.2007, 08:09
Se lahko nadejam odgovora morda še letos? :dontknow:

T-a-d-e-j
21.03.2007, 10:06
Odgovora ja, razvezanega dostopa ne:). Preveri pri konkurenci.

storz
22.03.2007, 09:06
Za vsa taka vprašanja prosim da potrpite do 1.4. ko bo kaj več jasno glede tega.

lp,
storz

miro74
31.03.2007, 13:12
Torej Siol je del Telekoma oz. vse je sedaj Telekom. Kaj zdaj lahko odjavim ISDN in imam samo ADSL al kaj???

markoajda
31.03.2007, 14:07
Isto vprašanje so poraja meni?

missClause
31.03.2007, 16:26
potrpite z vašimi vprašanji do .1.4, takrat kot je rekel storz bo veliko več jasno... ;)

miro74
01.04.2007, 12:29
Kaj zaj 1.4. je?

Voti
01.04.2007, 12:31
nic se ni spremenilo
mogoce je se pa treba pocakati do ponedeljka

miro74
01.04.2007, 12:57
Kaj ne. Poglejte malo v aplikacijo. Razvezan dostop mi je samo možn če prekinem trenutno pogodbo in sklenem novo z Telekomom.

Ravo preveril na 080 1000. Pogodbene kazni na prehod baje ni. Tisto kaj si ostal vezan ostaneš. Modeme bojo baje za 5€ odkupli in bojo Telekomova last.

Torej mam TRIO. Grem na telekomovo shemo. Modem mi tako al tako odkupijo, in mi sagema zamenjajo za sinope. Ostanem pa vezan še za minota.

Tak mi je razložil operater. Priklop pa plačam 41 oz pri osnovni namestitvi je zastonj.

Ja samo pol triota ni več in prosto izbiram storitve in me pol vse skupaj pride 63 namesto 41€???

miro74
01.04.2007, 14:38
No končno mi je uspelo cenik razvozlat.

Ipod
01.04.2007, 16:06
PRi prehodu na telekomovo shemo se ti briše vezava. Ostane ti vezava le v primeru siol tv.

storz
01.04.2007, 16:26
nekaj novosti (ob podpisu pogodbe s TK):

1. razvezan dostop je možen na vseh centralah
2. TK ponovno postane lastnik modema in tudi skrbi zanj (menjave,...)
3. vezave za prejšnje montaže in modeme se pobriše, ostane samo še za STBje in aminote

lp,
storz

miro74
01.04.2007, 16:37
Torej grem na aplikacijo ter tam izberem Želim podpisati novo pogodbo s Telekomom Slovenije ter Razvezan dostop, 1/256, Telefonija osnovni, Kabelska ne, ter 2 kanala. S tem se mi bo zaračunaval paket trio 41€???
Ker če dam sprememba obstoječega paketa mi zavrne razvezan dostop??

Senitel
01.04.2007, 16:49
Razvezan dostop možen na vseh centralah... Pa to spletna aplikacija že ve? Ker tudi če željo po podpisu nove pogodbe s Telekomom Slovenije mi razvezan dostop še vedno zavrača.

miro74
01.04.2007, 16:53
Meni zavrača samo pri spremebi obstoječega. A popust na zvestobo pri novi pogodbi ostane?

miro74
01.04.2007, 18:32
Zdaj mi tud zavrača pri prehodu na novo pogodbo.. ??

jojo18
01.04.2007, 19:26
Popust na zvestobo ne ostane. Dobiš pa tri mesece zastonj.:2thumbs:

rda
01.04.2007, 19:30
nekaj novosti (ob podpisu pogodbe s TK):

1. razvezan dostop je možen na vseh centralah

lp,
storz

Zlat si :)
To čakam že vrsto let :2thumbs:

miro74
01.04.2007, 19:36
Kaj a res potem popust ne velja več? Saj nism prekino naročniškega razmerja adsl???

markoajda
01.04.2007, 19:36
Popust na zvestobo ne ostane. Dobiš pa tri mesece zastonj.:2thumbs:

Meni so na 080 1000 rekli, da popust na zvestobo ostane, pri prehodu s stare sheme na novo (trio paket). Nekje je to logično saj seveda ostajaš SiOLov naročnik še naprej ne prekinjaš pogodbe. Torej stranka pod isto naročniško številko si še naprej ali ne?

No naj nekdo iz SiOLa to pojasni!

Veron
01.04.2007, 19:37
Kaj a res potem popust ne velja več? Saj nism prekino naročniškega razmerja adsl???
itq da ostane, če delaš samo prehod

WhiteWolf
01.04.2007, 22:12
Imam sledeče vprašanje.

Sem naročnik na starem študentskem paketu, za katerega je cena bivših 6.600 SIT za 1024/256.

Zanima me, kaj bo z mano, če želim iti (iz starega študentskega paketa + ISDN) na razvezan DUO paket. Ali mi spet sledi kakšna obvezna vezava za 24 mesecev?

Na kakšen način se lahko izognem vezavi? Lahko odkupim od koga Sagema in se tako izognem vezavi?

In še eno vprašanje.
Koliko pride kakšen brezžični telefon za IP telefonijo, da ima možnost shranjevanja številk in prikaz identitete klicočega, ker predvidevam, da se ISDN telefonov ne da uporabljati?

missClause
01.04.2007, 23:02
kdaj si naročil tisti stari paket? če je preteklo dve leti potem brez problema lahko prehod narediš če centrala to podpira... koliko časa pa imaš ISDN?


za brezžične telefone si lahko pogledaš vsakega ki podpira klasično telefonijo, in gledaš tiste , ki PIK podpirajo, ter ga naročiš preko 080 8000 linije brez problema...

WhiteWolf
01.04.2007, 23:16
Stari študentski paket imam že 3 leta.

Bi tale telefon bil ok?
http://www.telekom.si/teletrgovina/klasicna_telefonija/brezvrvicni_aparati/875/panasonic_kx_tg1100.html

missClause
02.04.2007, 09:58
ja, ta bi bil uredu... ja prehod bi bil brezplačen tako da ni problema.. prehodov se še trenutno ne da delati, najboljše je da počakaš do 15. aprila, ker do takrat nobene spremembe ni možne...:D

miro74
03.04.2007, 07:14
Mene je včeraj zvečer spustila aplikacija skozi.

janezpesec1
03.04.2007, 18:46
Jaz sem zelel preiti na razvezan dostop pa mi vedno javi da sem vnesel napacen naslov ceprav kraj in ulico izberem iz seznama. Operaterka na 080-1000 pravi da so tezave z aplikacijo in naj pocakam.

missClause
03.04.2007, 21:32
ja nekakšne problemi so z aplikacijami zaradi združitve podjetja, ker morajo baze združit in pride vsake toliko do izpada... in vsi prehodi in nove vloge bodo bile v čakalnih vrstah in bodo šle naprej 15.4. oz. s 16 se bodo začele realizirat, tako da pričakujte zamude v prvem mesecu, kasneje se naj bi to uredilo...

janezpesec1
04.04.2007, 17:53
Danes sem dobil novo informacijo na 080-1000 in sicer naj bi aplikacija zacela delovati 10.4. Bomo se malo pocakali. missClause: kako pa je z narocilom optike - ce le-to narocim me boste kontaktirali individualno za napeljavo ali je potrebno pocakati da pridejo k nam po soglasje za nadgradnjo ?