Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SK številka je nedosegljiva: vse linije so zasedene


schnapsi
15.03.2007, 18:27
To sporočilo dobijo moji klicatelji zadnjih par dni. SK meni normalno deluje in jih lahko kličem (nimam firewalla, računalnik pa ima javni IP naslov). Problem se popravi tako, da se ponovno vpišem v komunikator, ampak kako vedeti, kdaj postanem nedosegljiv? Ponavadi takrat, ko dobim kup sporočil na pošto o zgrešenih klicih.

S

Pikec
31.10.2007, 12:22
Lep pozdrav meni osebno se pojavljajo isti problemi pa tudi prijatelju se SK enostavno sesuje oziroma javlja da so vse linije klicočega zasedene itd..

anah
20.11.2007, 16:32
tudi meni se to dogaja. najprej se normalno pogovarjam če jaz kličem, odložim "slušalko", nato pa me noben ne more doklicati, čeprav sem ves čas prijavljena.. :S:dontknow:
sem poskusila poklicati 0801000 iz komunikatorja, pa sem dvakrat preposlušala tisti uvod ki ti pravi katero številko moraš izbrati npr 1 za siol storitve, 2 za telekom.... in nikakor nisem mogla klikniti enke na številčnici od komunikatorja.. niti na tipkovnici, pol pa me je vrglo na št 2. a obstajajo še kje kake druge številke:nonono:

schnapsi
21.11.2007, 09:38
Ja, to je se ena napaka samega programa. Enostavno ne zna posiljati prav tonov DTMF, da bi jih sistem zaznal. Pravzaprav je absurdno: z lastnim produktom je nemogoce poklicati na tehnicno pomoc!!! So ze ne vem kolikokrat obljubili (kot tudi ostale napake), da bodo popravili, vendar se to se ni zgodilo.

Najbolje, da uporabis kak drug prorgram. Najboljsi je Eyebeam oziroma njegov brezplacni X-Lite. Tudi Phoner Lite je zelo dober. Kako ju nastaviti, pa najdes na temi "Alternativmni programi za Siol komunikator."