Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Komunikator Amino 110


mrhovinar
19.03.2007, 20:03
Lep večer. Težava je sledeca moj Amino 110 (komunikator) mi je crkno, garanciskega lista ni vec, ok to je smola, ampak sem zasledil na bolhi, kjer je en prodajal prav Aminota 110. Tega sem seveda kupo in glej se vecjo mojo smolo ta amino je bil originalno rabljen pri T2 in mi se ga ni uspelo usposobit za siol TV. Zdaj pa vprasajne a je kaksna moznost da jaz ta Amino ki je zgleda za T2 TV usposobim za siol TV. Se naprej povem da sta komunikatorja identicna, zdaj al je mozno da ma drugacno kodo al kaj podobnega, sej nevem tako da pricakujem pozitivne odgovore ze v naprej Hvala lepa.

poba2001
19.03.2007, 20:05
Ćim prej prodaj naprej, garancijsko list pa je v vsaki TT.

mrhovinar
19.03.2007, 20:07
Pomojem ce je kaj narobe je samo to da uporablja kaksno drugo frekvenco oziroma kodo, ce bi jaz to k siolu neso bi mi ga popravlji na siol ?

miro74
19.03.2007, 20:38
Siolov softwer je treba naložit. pozanimaj se pri siolu al pa teletrgovini. Uvoznik pa mislim da je iskra al kdo. mogoče tud tam. Vprašaj stoza.

MarkoS
23.03.2007, 20:31
Mah to ti ne bo noben delal... zakaj se nisi pred nakupom pozanimal, ali je reč za SiOL ali T-2... edina rešitev je, da si narediš svojo playlisto in upaš na najbolje. Enemu je na T-2 forumu uspelo ponucat SiOLov Amino za T-2, če se ne motim. Ni pa to isto kot imeti originalen software.

gloris
26.03.2007, 09:27
Povprašaj pri Iskratelu.
http://www.aminocom.com/contact/vars.html