Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : povezava Sagem SBT z TV preko HDMI


popek
21.03.2007, 08:41
zanima me ali kdo ve če je možno povezati Sagem SBT z televizorjem preko HDMI vmesnika. Ko je SIOL začel pošiljati sagem-e namesto amino-ta (sam sem da dobil decembra 2006) to namreč ni bilo možno.

Ali je bila mogoče z zadnjimi popravki ta možnost omogočena. Ali pa je še vedno možno uporabiti samo SCART vmesnik.

janezpesec1
21.03.2007, 17:55
http://forumi.siol.net/showthread.php?t=21848&highlight=hdmi Tu nekdo poroca da HDMI deluje ce ti kaj pomaga.

SloCop
23.03.2007, 07:09
zanima me ali kdo ve če je možno povezati Sagem SBT z televizorjem preko HDMI vmesnika. Ko je SIOL začel pošiljati sagem-e namesto amino-ta (sam sem da dobil decembra 2006) to namreč ni bilo možno.

Ali je bila mogoče z zadnjimi popravki ta možnost omogočena. Ali pa je še vedno možno uporabiti samo SCART vmesnik.

zakaj pa preprosto ne probas?

popek
23.03.2007, 08:29
Ker moram kupitHDMI kabel, ki pa ni poceni. Bi ga pa kupil v primeru da zadeva deluje.

SloCop
23.03.2007, 10:24
Greš v trgovino, uzames kabel, stopiš do trgovca in mu reces da bi kabel ako ti ne bo koristil vrnil. Trgovec bo rekel ok, ti zadevo ali plačaš ali založiš denar, greš domov in probaš, vidiš če dela, če dela vidiš če je sploh kakšna razlika v kvaliteti in se na podlagi tega odločiš če boš zadevo dejansko kupil. Če boš jo pač obdržiš, če ne pa neseš nazaj.

Druga možnost, naroiš preko spleta, enako stestiraš, če ti ne odgovarja v roku 15 dni od nakupa vrneš, ali pa sporočiš da boš vrnil in nato vrneš v naslednjih 15 dneh.

Ko vse skupaj izpelješ greš na siolov forum, in napišeš če dela, če dela kako dela, če se splača kupit če ne zakaj ne itd.. da vedo potem še drugi :=)


l.p.
:=)

storz
24.03.2007, 13:09
Ker moram kupitHDMI kabel, ki pa ni poceni. Bi ga pa kupil v primeru da zadeva deluje.

HDMI je deloval že prej, componentni izhod ni deloval v začetni verziji ampak je tudi ta zdej vklopljen.

lp,
storz

popek
25.03.2007, 21:07
hvala storz.....grem po kabel