Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Nero


athlon
16.01.2007, 21:06
Na novo sem naložil nero -ta in sedaj ko pečem CD-R pri 52X hitrosti mi buffer level skače od 10 -80%, cd pa je gotov šele v 10 minutah, prej pa je bil v3 minutah. Kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala za pomoč. :(

amadej
16.01.2007, 22:19
si prepričan da je CD 52X hitrosti mogoče je zmožen pečenja samo do 48x hitrosti

bluemax
17.01.2007, 08:35
Nero Burning Room-File-Preferences-Ultrabuffer-Tukej nastav na avtomatic.
Lp B

athlon
17.01.2007, 09:06
Preden sem na novo naložil nerota sem pekel cd je brez problema 52x , tudi nastavitve imam na automatic, kaj še lahko storim?:mad:

Metod
17.01.2007, 17:00
Ponovno ga naloži.

JohnnyEnglish
17.01.2007, 18:20
Lahko uporabiš zastonjski ImgBurn -> http://www.imgburn.com/

Pravi švicarski nožek za peko ... ;)

Pirotehnik
11.03.2007, 19:56
Rabu bi en program, da bi lahko dal eno muzko čez drugo-da bi se obedve slišale??? Pa da bi nastavlu kera se mn kera bl.

Za mixanje skratka...

Aldebaran
12.03.2007, 06:09
Adobe Audigy
Cool Edit Pro
Fruity Loops
...
...
Sam uporabljam Cool Edit Pro 5.0 Program je sicr med zahtevnejšimi... Ko pa enkrat obvladaš osnove, se pa lahko igraš in počneš marsikaj...

Igor20
12.03.2007, 06:18
Jst pa predlagam še enega meni najbolj všeč!
Virtual DJ !!!
Super zadevca imaš kao dva gramofona mix mizo in use,pol sam ***neš kere češ komade in rolaš,ZAKON zadevca :D

rockstar1707
12.03.2007, 07:23
http://audacity.sourceforge.net/

Tale je zastonj in odprtokodni.

mckeky
12.03.2007, 16:56
pa tut traktor dj studio je uredo.. priporocam 2ojko ker je preprostejsa od trojke...
(uporablja ga tudi chris liebing :) )

tut sam se kdaj "špilam"
naprimer: http://freeweb.siol.net/mckeky/JustKissClemanRemix.mp3 :)

milan1
13.03.2007, 20:00
Meni je najboljši Virtual DJ in Auda City :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs: :2thumbs:

Blednik
14.03.2007, 12:14
Sam uporabljam Cool Edit Pro 5.05?! To pa nisem vedel, da obstaja. Kje ga dobim? oz. ali slučajno misliš Adobe Audition?

Luka2k
14.03.2007, 18:05
Moja izbira:
Reason itak zmaga
Wave editor - Soundforge
Sekvencer - Cool edit pro

druzga pa (poleg kupa pluginov) praktično ne rabiš...

amadej
17.03.2007, 21:29
hi!
nebi odpiral nove teme in bi tukej vprašal za virtual dj ko sem ga naložil in ga odprem in tam ko me neki vpraša za i-tunes playlist potem grem dalje pa se pokaže tota napaka in poskusil sem že več različnih verzij in isto:
INVALID SKIN FILE(error line %i in the xml)
:dontknow:

Aldebaran
17.03.2007, 21:40
5?! To pa nisem vedel, da obstaja. Kje ga dobim? oz. ali slučajno misliš Adobe Audition?
Ja pardon, narobe napisal... Mislil sem Adobe Audition... Cool Edit Pro 5.0 je pa zadnji izdelek, ki so ga poslali ven preden jih je kupil Adobe... Audition je tako rekoč preoblečena Cool Edit 5-ka... nekaj stvari je malenkost drugačnih kot pri ''originalu''...

pteichme
23.03.2007, 20:37
Zanimam se za izdelek Nero 7 premium, torej najnovejši. Kdo je zastopnik zanj v Sloveniji oz. v kateri trgovini ga je mogoče kupiti (cena je nekaj manj kot 80 evrov).

Naslednje vprašanje pa je oznaka za euro. Kje, razen seveda v Wordu>vstavi>simbol ... je še mogoče na tipkovnici izvabiti ta znak?

Hvala za pomoč

peternelj
23.03.2007, 20:42
najprej nastavi na nadzorni plošči " Področne in jezikovne možnosti" valuto na euro, potem pa imaš v Wordu desni Alt+E

pteichme
23.03.2007, 20:49
Za odgovor na drugo vprašanmje hvala. Vse je v redu!
LP

peternelj
23.03.2007, 20:52
na prvo pa nevem odgovora

pinky
23.03.2007, 20:58
a si že kdaj slišal za krasen iskalnik po slovenskih straneh www.najdi.si ?

drugače pa sem prepričana, da ga imajo v vsaki malo večji računalniški trgovini...

pteichme
24.03.2007, 11:22
Se ti zdita trgovini Big Bang ali Harvey Norman dovolj veliki? Pa Nerota tam nimajo. To je prvo!
Drugo pa - si Ti poskušala na najdi.si? Si našla zastopnika ali trgovino (ne spletno)? Nisi!

Toliko o govorjenju na pamet. Verjemi mi, da sem najprej poskušal in "pogooglal", in šele potem sem se obrnil za pomoč.
Če mi je kdo pripravljen nuditi pomoč - v redu. Za soliti pamet pa ne potrebujem nikogar!

pinky
24.03.2007, 11:46
iz prvih dveh strani na najdi.si; naprej nisem gledala

http://www.techplus.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1&category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=8&vmcchk=1
http://www.izishop.net/store.php/show/view=item/item_id=2270
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/programska-oprema/ahead-nero-7-premium.html
http://www.sestavi.si/item.php?id=431

pteichme
24.03.2007, 12:08
Hvala za pomoč.
Zaradi določenih razlogov sem pri iskanju imeol v mislih pogoj - ne spletno kupovanje Pri tem pa sem očitno prezrl trgovino, ki so jo izmed teh, ki jih navajaš, našla Ti.
Torej hvala za pomoč in LP

niaeva
28.03.2007, 21:50
Imam Nero 7 demo.

Zanima me, če kdo ve kako se v tem programu režejo komadi, mp3, audijo...?
Resnično sem se namučila in ne zanam vzpostaviti tole.

Če mi lahko kdo pomaga, se priporočam.

:blush:

peternelj
28.03.2007, 22:15
Po moje ti demo verzija to ne omogoča?

Ciciban
29.03.2007, 00:04
Ne muči se z Nerotom, raje naredi z CoolEdit_2000 , je tako enostavno, da ne more biti bolj !

Pirotehnik
29.03.2007, 14:34
COOL EDIT PRO je po tanovem Adobe Audition...

niaeva
29.03.2007, 21:25
kakšna je pa razlika med nero 7 premium in nero 7 ultra?

oz. mene zanima če se da s katerim od teh mp3 komade urejat, rezat itd?
prej sem imela nero pemium 7 demo verzijo... zdej sem tole odstanla in si bom na novo zdownloadala, potem pa vpišem tisto kay? xxxxxxxxxxxx

Pirotehnik
30.03.2007, 14:32
nero 7 premmium.... to ni program, ampak komplet programov....

za urejanje muske je Nero Wave editor....

fazan
30.03.2007, 17:35
kakšna je pa razlika med nero 7 premium in nero 7 ultra?

oz. mene zanima če se da s katerim od teh mp3 komade urejat, rezat itd?
prej sem imela nero pemium 7 demo verzijo... zdej sem tole odstanla in si bom na novo zdownloadala, potem pa vpišem tisto kay? xxxxxxxxxxxx

Da se delat vse z njim samo ne na demo verziji.

niaeva
01.05.2007, 12:54
Pozdravljeni.

Zele zelo se trudim, da bi iz interneta potegnila oz. najdla program, ki bi mi omogočil predvsem rezanje komadom, ujejevanje in mogoče tudi mixanje.
Imela se Adobe Audition pa mi je potekel... :nonono: Lahko bi ga še samo kupila.. :dontknow:

Lepo bo prosila za link, če kdo ve.

V Neronu se tudi baje da, samo ne znam. Imam nero 7 premium.


lp

mico1
01.05.2007, 13:05
Js ti priporočam AUDACITY!

Je brezplačen pa še slovenski je po vrhu!

Link:

DOWNLOAD (http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=audacity&filename=audacity-win-1.2.6.exe&use_mirror=voxel)

niaeva
02.05.2007, 12:19
Sem si ga zdownloadala (Audaciti 1.3 Beta (Unicode) in ko odrežem komad mi ga shrane kot datoteko, ne morem ga spremeniti v mp3 komad, ker zahteva neko kodo?
Če dam shrani projekt kot.... mi ga shrani v neko datoteko in se ne da predvajati, če ga pa shranim kot Export as... npr. mp3 pa mi ne gre, ker zahteva neko kodo... oz. morem naložiti nek lane_end.dll in pol ko hočem to storit, ne gre..
Mi lahko kdo pomaga...

mico1
02.05.2007, 18:35
to je neka knjižica... toti lame.dll nevem točno.. malo pogooglaj...

ko si jo boš downlodala, si jo shrani nekam... v npr. Moji dokumenti, potem pa tam, ko zahteva, tisto lame.dll ne vem kak že datoteko, pa tam pobrskaj in jo odpri... in to je to

rockstar1707
03.05.2007, 13:08
Tukaj so navodila za lame_enc: http://audacity.sourceforge.net/help/faq?s=install&item=lame-mp3

mico1
05.05.2007, 08:28
NIAEVA , kako je stanje? že znaš?

niaeva
06.05.2007, 10:53
sem zobladala

TNX :rolling:

yoco007
22.05.2007, 21:35
Zivjo!
Pred kaksnim tednom sem si flashal DVD pekac v drug "model" in zj mi ne pece DVDje oz. vedno mi izpise "Power Calibration Error" opozorilo. To se mi dogaja ko izberem vec kot pa 4x hitrost. Mogoce kaksn nasvet. Preh je bilo brez problemov.
Lp!

zeriX
23.05.2007, 21:57
recover from a bad flash :P

yoco007
23.05.2007, 22:02
V Alcholu mi pece navadn. Nero me neki za***ava.

Jelengar
23.05.2007, 23:41
Lahko uporabiš zastonjski ImgBurn -> http://www.imgburn.com/

Pravi švicarski nožek za peko ... ;)
Kaj pa lahko pocnes z njim? Vem, da je njegov avtor isti kot za DVD Decrypter. Se v njem skriva tudi DVD Decrypter?

zeriX
24.05.2007, 08:24
je brezplačen
imaš web
poglej
downloadaj
in se prepričaj ;)

Jelengar
24.05.2007, 16:19
Lej, ZeriX:
1. Vem da je brezplacen.
2. Hvala, da si mi povedal, da imam web, (ampak to vem tudi sam, saj ga placujem)
3. Sem ze pogledal (pred tremi tedni)
4. Sem ze downloadal (pred tremi tedni)
5. Nisem se se preprical o vseh moznostih, ker nisem imel casa. Zato sem postavil dve vprasanji, na kateri pa mi ob vsem "information overload-u" nisi odgovoril.

Vidis ZeriX, zakaj odgovarjas se preden si dojel kaj sploh sprasujem. Beri se enkrat (ali veckrat) kaj je bilo moje vprasanje. Ampak, naj ti malce pomagam, ker sem dobre volje. :)

Moje vprasanja so bila: Kaj pa lahko pocnes z njim? Vem, da je njegov avtor isti kot za DVD Decrypter. Se v njem skriva tudi DVD Decrypter?

Novo vprasanje pa je, lahko z njim tudi dekriptiras DVD?

Ce ves, potem prosim odgovori. Ce ne ves, potem se prosim ne oglasaj. :dontknow:

zeriX
24.05.2007, 16:42
2. Hvala, da si mi povedal, da imam web, (ampak to vem tudi sam, saj ga placujem)


mislil sem WebSite...

oglašal se bom, pa če bom imel pojma ali ne...k?

no torej če ga maš doli
pa probaj enega dekriptirat in boš videl...

Jelengar
24.05.2007, 16:52
Jaz ne vem kaj si mislil, ker nimam vpogleda v tvojo glavo. Poglej Zerix, a se ti res ne zavedas kaj pocnes? Ce bi imel kak DVD pri roki bi lahko poskusil. Ampak ga nimam. Zato sem postavil par vprasanj, na katere pa se vedno ni odgovora. Glede na to, da odgovora ni in ni, ti pa si poln domislic kaj naj jaz vse naredim in pogledam, sklepam da nimas pojma o tem programu in ne poznas odgovorov na moja vprasanja. Zakaj za vraga se oglasas, odgovorom na vprasanja pa se vztrajno izmikas? Upam, da ni nekaj podobnega tudi s tvojim ostalim znanjem. :dontknow: Tvoji odgovori so v bistvu SPAM.

zeriX
24.05.2007, 17:48
maš prav
ne poznam tega programa
yet again...sploh nimam windowsev...
če slučajno ni razvidno iz mojih postov, podpisa in avatarja

sicer pa lahko sklepam da ti nimaš pojma o marsičem
poglej
dober zeriX ti je prečesal ChangeLog od ImgBurn
in vse kar se nanaša na DVD decrypting je tole:
Added: Support within the installation program for disabling DVD Decrypters file associations.
in to je bilo v različici 1.1.0.0

in že na prvi strani te pričaka nekaj besedic kaj ta programček premore:
* Read - Read a disc to an image file
* Build - Create an image file from files on your computer or network - or you can write the files directly to a disc
* Write - Write an image file to a disc
* Verify - Check a disc is 100% readable. Optionally, you can also have ImgBurn compare it against a given image file to ensure the actual data is correct
* Discovery - Put your drive / media to the test! Used in combination with DVDInfoPro, you can check the quality of the burns your drive is producing

Jelengar
24.05.2007, 20:30
ZeriX, trudis se v napacno smer s copy & paste. Sploh ne razumem, zakaj se trudis odgovorit na vprasanje, ce pa nanj ne poznas odgovora. :dontknow:

No, morda bos vedel pa tole. Ali ImgBurn deluje na Linuxu?

zeriX
24.05.2007, 22:17
ga ne potrebuješ
maš K3B

sicer je ImgBurn Win32 App
morda z wine
nimam niti časa niti volje da bi sprobal

Jelengar
24.05.2007, 22:51
Na novo sem naložil nero -ta in sedaj ko pečem CD-R pri 52X hitrosti mi buffer level skače od 10 -80%, cd pa je gotov šele v 10 minutah, prej pa je bil v3 minutah. Kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala za pomoč. :( A si preveril Control panel, System, Hardware, Device manager, IDE ATA/ATAPI controllers, potem pa z desnim gumbom miske kliknil na Secondary IDE Channel. Nato klikni na Properties. Nato zavihek Advanced Settings. Tam bi ti moralo pisat:

Device 0

Transfer Mode.............................................. ....................... DMA if available
Current Transfer mode.............................................. ......... Ultra DMA 2

Transfer mode ne sme biti v PIO mode.

JohnnyEnglish
25.05.2007, 19:54
Lej, ZeriX:
1. Vem da je brezplacen.
2. Hvala, da si mi povedal, da imam web, (ampak to vem tudi sam, saj ga placujem)
3. Sem ze pogledal (pred tremi tedni)
4. Sem ze downloadal (pred tremi tedni)
5. Nisem se se preprical o vseh moznostih, ker nisem imel casa. Zato sem postavil dve vprasanji, na kateri pa mi ob vsem "information overload-u" nisi odgovoril.

Vidis ZeriX, zakaj odgovarjas se preden si dojel kaj sploh sprasujem. Beri se enkrat (ali veckrat) kaj je bilo moje vprasanje. Ampak, naj ti malce pomagam, ker sem dobre volje. :)

Moje vprasanja so bila: Kaj pa lahko pocnes z njim? Vem, da je njegov avtor isti kot za DVD Decrypter. Se v njem skriva tudi DVD Decrypter?

Novo vprasanje pa je, lahko z njim tudi dekriptiras DVD?

Ce ves, potem prosim odgovori. Ce ne ves, potem se prosim ne oglasaj. :dontknow:


Z njim lahko:

posnameš CD/DVD v sliko CD-ja/DVD-ja (v ISO format)
narediš sliko CD/DVD-ja na osnovi izbranih datotek in/ali map ali pa datoteke in/ali mape zapečeš neposredno na CD/DVD

zapečeš sliko CD/DVD-ja (podpira mnogo različnih formatov)
preveriš berljivost podatkov na CD-ju/DVD-ju + lahko primerjaš zapisane podatke s tistimi v sliki, ki so jo zapekel (ponovno z namenom preverjanja berljivosti podatkov)
v kombinaciji s programom DVDInfoPro ( http://www.dvdinfopro.com/ ) stestiraš mnoge parametrov svojega pogona, kar se tiče peke medijev in kakovosti medijev (CD-jev/DVD-jev) Da, avtor je isti, vendar razen dela za peko medijev nima nikakršne veze z DVD Decrypter-jem.
Ne, zaradi prej omenjenih razlogov.

Jelengar
25.05.2007, 20:13
Johhny, hvala ti za izcrpen odgovor kot se šika. :2thumbs: ( zeriX, uci se pri mojstru Johhny-ju )Glede na to, da uporabljam Nero program za izdelavo slike/podobe/imidza ne vidim neke potrebe po uporabi ImgBurn programa, ali pak?

zeriX
25.05.2007, 23:03
rofl...
ti se učit BRAT
in pregledovat web strani...
saj ti na njihovi strani vse piše...
ali je problem da ne razumeš angleško?
(use babelfish)
ali si pa samo prelen da bi si prevajal...

sprašuješ totalne bedarije
ImgBurn je Free Alternative(Brezplačna Alternativa) Neru
če bi rad mel na disku pešnajst burnerjev, potem ti ima smisel še downloadat ImgBurn

Jelengar
25.05.2007, 23:23
zeriX, pojma nimas. :nonono: Prav pateticen si. Ti ne bos Johhny Englishu niti Paganiniju nikoli niti do gleznjev. :rolling:

_tinchek_
09.06.2007, 13:10
:p MOGOČE že ta tema obstaja ampak vseeno. zanima me keri program za mixanje muzike je dober tak da je preprost pa ni nič zapleteno :rolling: pa nekaj jih poznam pa nevem za katerega se naj odločim traktor virtual dj al pa atomix?? pa mogoče za kak dober program kje lahka ostvarjaš lastno muziko pa da ni ful zapleten :) :veryevil: no to je to :veryevil: no mal bi se rada dj-ja igrala :p aia pa ne rabin nič kaj profesonalni program tak nekaj zastonj...;)

monster
09.06.2007, 13:13
Traktor. Enostaven in fajn program :)

Aldebaran
09.06.2007, 13:26
http://www.hitsquad.com/smm/win95/DJ_MIXING/
http://www.mixmeister.com/products_mmexp6.html?source=googleadwords
http://www.virtualdj.com/
http://www.garagespin.com/archives/splicemusic-offers-free-online-music-mixing-software.html
http://www.acoustica.com/
http://www.softjock.com/
http://www.synapse-audio.com/orion-mix.php

Upam, da ti bo v pomoč....

sakic12
10.06.2007, 17:43
Mje pa se dobi free ta program Traktor?

Snif
10.06.2007, 19:48
Ne dobi se free. (preberi pravila foruma)

Guliwer
13.06.2007, 13:00
Torej s šolo smo bili na radiu slovenija in pac smo se snemal in je tehnik tam naredu neki zabavnih posnetu...in me zanima ce ma gdo tutoriale(na googlunc najdu) al pa ce zna kdo naj pove mal kako se sum odstran pa kako je naredi ponavlanje zato k tam je tako naredu....en je reku radio verca in pol se je un r ponovu ene 5 krat tako da je blo slišat rrradio verca

_tinchek_
18.06.2007, 16:50
hay!!
mene bi pa zanimalo ali mogoče pozna kdo kak dober program da se lahka naučiš prek njega igrat kitaro tAko da ti pove kako moreš igrat da te uči
em pa prosim pište sam tiste ki so freeware oz.brezplačni

sakic12
20.06.2007, 13:21
Lahko bi si sposodili kakšno knjigo(tudi sam igram kitaro...)

_tinchek_
11.07.2007, 15:33
ja na to sem tudi pomislila a veš mogoče za katero dobro??

sakic12
12.07.2007, 10:30
Ali kdo pozna program ki je kot glasbeni studio?;)

sakic12
12.07.2007, 10:34
Evo ena dobra stran:www.trzalica.com
Na forumu se da dosti zvedet..
,

dkivi
12.07.2007, 10:37
mogoče kaj takega?
http://www.sonycreativesoftware.com/products/product.asp?pid=431

pro gamer
12.07.2007, 12:52
Ti prodam mojga cubase SE 3 za 200 eurov :d

sakic12
12.07.2007, 19:38
Meni? ne hvala

Snif
12.07.2007, 21:29
hay!!
mene bi pa zanimalo ali mogoče pozna kdo kak dober program da se lahka naučiš prek njega igrat kitaro tAko da ti pove kako moreš igrat da te uči
em pa prosim pište sam tiste ki so freeware oz.brezplačni

Najboljši je guitar pro.
Dobri programi niso zastonj...
Za učenje je itak najboljše, če ti kdo malo razloži osnove :approve:

modelko
23.07.2007, 16:20
zanima me s katerim program bi najbolj enostavno izrezal del komada, da bi ga mel za zvonenje na GSM (da ni cel komad, ampak le en del)

el_juero
23.07.2007, 20:52
Ne vem če je najbolj enostavno, samo jaz sem uporabljal kar nerota.

rockstar1707
24.07.2007, 11:00
Najboljši je guitar pro.
Dobri programi niso zastonj...
Za učenje je itak najboljše, če ti kdo malo razloži osnove :approve:

Zelo dober zastonj, odprtokoden program je TuxGuitar, ki odpira tudi GuitarPro datoteke (in powerab itd.) Dobis ga tukaj: http://www.tuxguitar.com.ar/

Snif
24.07.2007, 20:18
Hvala ti, bom pa še v Linuxu lahko malo preigraval akorde. :)

sakic12
25.07.2007, 08:34
Najboljši je guitar pro.
Dobri programi niso zastonj...
Za učenje je itak najboljše, če ti kdo malo razloži osnove :approve:
Guitar pro je za igranje pesmi in ne za učenje kitare...

sakic12
25.07.2007, 08:35
Zelo dober zastonj, odprtokoden program je TuxGuitar, ki odpira tudi GuitarPro datoteke (in powerab itd.) Dobis ga tukaj: http://www.tuxguitar.com.ar/
Tudi tux guitar je za igranje.

Slowhand
26.07.2007, 01:22
http://www.justinguitar.com/html/beginners.html

če se hoćeš mal učit.....:approve:

zeriX
26.07.2007, 11:59
Če se hočeš naučit, potegneš dol akorde od določene pesmi in g33kaš.
Moj sošolec se je začel učit z Nothing else mathers
sicer igral je na začetku 5 akordov na sekundo.
Ampak zdaj je od tega že 2-3 leta in je že kar dober ;)

milan1
28.07.2007, 17:11
če se hočeš kitaro učit, pojdi k nekomu ki jo uči, da ti pokaže... ;-)

Snif
03.08.2007, 17:55
Guitar pro je za igranje pesmi in ne za učenje kitare...

Ce poznas akorde potem lahko igras. ;)
Sicer sem ti pa povedal nekdo naj ti pokaze osnove. :approve:

keegan
30.08.2007, 15:20
Zanima me zakaj ne morem nasneti glasbe na CD.Napiše pa tole:file format is not supported.Čist vsak komad.Sm pa že probu s converterjem pa tutdi ne gre.

L.p.:nonono: :dontknow:

Paganini
30.08.2007, 15:27
Zanima me zakaj ne morem nasneti glasbe na CD.Napiše pa tole:file format is not supported.Čist vsak komad.Sm pa že probu s converterjem pa tutdi ne gre.

L.p.:nonono: :dontknow:
v temi ''težava z igranjem'' je vsemogočni čisto upravičeno trdo prijel poka :veryevil:

brez osnovnih informacij je vse le šloganje brez ciganke :2thumbs:

toplo priporočam branje Pravila in odgovori na vprašanja + Pehta + SiOL, v tem primeru predvsem 6. točko :nonono:

:d

keegan
30.08.2007, 18:56
Se opravičujem, če ne razumete mojega vprašanja.
Rad bi posnel avdio CD v Nerotu in ko pridem do okenčka "add files", v nobeni mapi ni nobene glasbene datoteke.Ko pa dam v nastavitvah "all files" pa se datoteke pokažejo, vendar vseeno datoteke ne morem prenesti.In takrat se pokaže sporočilce "file format is not supported".

Upam, da je dovolj razumljivo...

L:p.

JohnnyEnglish
30.08.2007, 19:44
Se opravičujem, če ne razumete mojega vprašanja.
Rad bi posnel avdio CD v Nerotu in ko pridem do okenčka "add files", v nobeni mapi ni nobene glasbene datoteke.Ko pa dam v nastavitvah "all files" pa se datoteke pokažejo, vendar vseeno datoteke ne morem prenesti.In takrat se pokaže sporočilce "file format is not supported".

Upam, da je dovolj razumljivo...

L:p.

Kateri pa je ta dotični, Nerotu nepoznani format?

zeriX
30.08.2007, 20:06
Rad bi spekel pecivo, ampak nevem kako?
Zdaj veš kater recept za katero pecivo mi moraš dat?

Pa kolko vem če v nerotu izbereš audio cd potem ta format pretvori v audio cd, če pa hočeš obdržat, nevem kaj maš, recimo .ogg formate skladb pa moraš pečt kot podatkovni ali data cd

keegan
30.08.2007, 20:15
Rad bi spekel pecivo, ampak nevem kako?
Zdaj veš kater recept za katero pecivo mi moraš dat?

Pa kolko vem če v nerotu izbereš audio cd potem ta format pretvori v audio cd, če pa hočeš obdržat, nevem kaj maš, recimo .ogg formate skladb pa moraš pečt kot podatkovni ali data cd

Imam normalen mp3 format ...ko dam add files, se mapa pokaže, vendar v njej nobene datoteke:(

zeriX
30.08.2007, 20:31
Nero je čuden tič.

Ja kaj pa izbereš za peko? Data CD? Audio CD? Video CD? Klobasa CD?...

keegan
30.08.2007, 20:35
Avdio CD

Slowhand
30.08.2007, 22:18
če ne bi bil rad siv,tko kt sm jest,skensli nerota,pa si omisli kak drug program za peko...pomaga...
al pa nerotov manual od a do ž...pa še pol te bo mal zabaval....:rolling:

Paganini
31.08.2007, 11:20
Zanima me zakaj ne morem nasneti glasbe na CD.Napiše pa tole:file format is not supported.Čist vsak komad.Sm pa že probu s converterjem pa tutdi ne gre.

L.p.:nonono: :dontknow:
po ''ustnem'' izročilu je toti http://shrani.si/t/2d/9y/1R9Y6DBT/h7025.jpg start smart (http://shrani.si/?2d/9y/1R9Y6DBT/h7025.jpg) http://shrani.si/f/2d/9y/1R9Y6DBT/h7025.jpg%5D%20start%20smart neki čudni tič :d

poženi rajši program ''nero burning rom'' ki ga imaš nekje v skupini ''nero'' :p

ko se ti zažene, izberi ''cd-rom (iso)'', klik po ''new'', odpre se nekaj podobnega raziskovalcu, potem pa iščeš v desni polovici muziko mp3 in jo vlečeš v levo polovico, klik po ikoni ''burns the current compilation'', še nekaj ''ok'' klikov in štrudel se prične peči :2thumbs:

moji ''protežiranci'' zagotavljajo 105% uspeh :2thumbs: :2thumbs:
:rolling:

keegan
31.08.2007, 12:38
Bom še to probu, pa res upam, da bo delal.
Tnx

L.p.

The Devil
31.08.2007, 13:43
Mene pa zanima zakaj lahko na DVD s 4.7gb spravim samo 4.5gb podatkov.:mad:

Paganini
31.08.2007, 14:41
Mene pa zanima zakaj lahko na DVD s 4.7gb spravim samo 4.5gb podatkov.:mad:
primerjaj dvd s knjigo-romanom, ki ima 500 strani :approve:
takoj za platnicami imaš naslov čez celo stran, sledi posvetilo, založba, kazalo, potem pa se recimo na 9 strani začne sam roman :2thumbs:
tisto na začetku je nujen balast in šteje med 500 strani debele knjige :veryevil:
nekaj podobnega je tudi z dvd, cd, diskom, disketo - nikoli nimaš vse na razpolago za podatke :nonono:

nejc
31.08.2007, 16:01
Fora je v oznakah. Očitno proizvajalci z GB oznako označujejo desetiške GIGA bajte(10^9), pomnilniški prostor pa je zaradi svoje narave dvojiški in je treba za GIGA bajt vzeti (2^30). Odtod razlika. Spodaj še razlaga z wikipedije in izračun.
GB here means gigabyte (http://en.wikipedia.org/wiki/Gigabyte), equal to 10^9 (or 1,000,000,000) bytes. Many programs will display gibibyte (http://en.wikipedia.org/wiki/Gibibyte) (GiB), equal to 2^30 (or 1,073,741,824) bytes.Dejansko lahko spraviš:
4,7GB * 1.000.000 .000/ 1.073.741.824 = 4,38 GiB ali "po domače" GB

Več o tem:
http://en.wikipedia.org/wiki/DVD

To, kar si napisal ti paganini, je pa tudi res, z eno opombo. Prostor 4.38GB(oz. proizvajalčevih 4.7GB) je namenjen podatkom(uporabni prostor), medtem ko ima sam DVD-ROM več prostora, ampak ga gre(pri ISO standardu za CD-ROM gre za metabite, kontrolne bite, glave itd. okoli 30% vsega prostora...to pomeni, da če ima CD uporabnega prostora cca 700MB, je gor dejansko cca 1GB prostora...ne me čist za besedo držat glede cifr, je že par let, odkar sem ta izpit mel) nekaj za bite, ki vsak posamezen podatek opisujejo, mu določajo začetek in konec, pravilnost itd..
Analogija s knjigo oz. še bolje z zvezkom bi bila sledeča: Recimo, da ima v zvezku vsaka stran "GLAVO" in "NOGO". Ta prostor je za nas neuporaben, saj po njem ne moremo pisati, torej na posameznem listu A4 nimamo na voljo vseh 210mm*297mm prostora. S to razliko, da je list papirja povsem uporaben tudi brez "glave" in "noge"(vkolikor takšnega kupimo), medtem ko podatki na CD-ROM, DVD-ROM ipd. niso brez vseh ostalih bitov.

Bobby Long
25.09.2007, 11:36
Zadnje čase se mi je na računalniku nabralo veliko glasbe, zato me zanima, kakšen program priporočate za urejanje glasbe. Rad bi si jo razvrstil po zvrsteh ipd, recimo blues, jazz, country, mix, slo, celotni albumi,...
Vsi namigi so dobrodošli!

bluemax
25.09.2007, 12:46
Osebno ne uporabljam posebnga programa. Albume mam razvrščene po zvrsteh. Play liste pa delam znotrej Winampa.
Kolega uporabla MediaMonkey (http://www.mediamonkey.com/)...
Lp B

niaeva
21.10.2007, 11:46
hej.

Potrebovala bi čisto preprost-zastonj program za rezanje mp3-jev. Obstaja kakšen? Tud če ni preprost ga lahko priporočate. Ampak takšnega, ki ne bo samo za preizkušnjo, takih sem še imela par. :blush:

lp

mico1
21.10.2007, 12:49
AUDACITY ;) :2thumbs:

niaeva
21.10.2007, 13:31
:nonono: AUDACITY ;) :2thumbs:


ja točno ta programček sem že imela, je kar ok. Samo neki si še morm dol z neta dobit da bo to laufalo oz. da se bo dalo komad shranit? Ker zdej še ne... neki za uvoz/izvorz mp3 jev.:dontknow:
lame_enc.dll ima kdo link kje to dol dobit ker mi ne rata

pls help

niaeva
21.10.2007, 13:49
mi je že ratalo
za tiste ki ne vedo download lame_enc.dll na strani http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?lame_enc

stric
07.12.2007, 17:12
instaliran imam nero 6
program mi ne ponudi vseh možnosti oziroma ne ponudi mi - Naredi svoj DVD-video
na obeh računalnikih v službi kot doma je enaka verzija programa
oba xp sp2
Nero OEM 6.6.1.4
Nero digital 3.1.0.25
Ima kdo kako idejo ali ve kje bi bila težava?

zlatko69
08.12.2007, 13:53
Spodaj desno klikni na tisti krogec zraven ognja na zeleni puščici in daj na strokovni pogled.

dady
12.12.2007, 05:14
na začetku mi je dvd film zapisovalo nekje okrog 13 min, potem pa sem disk formatiral in na novo naložil xp-je in ko sedaj hočem zapeči dvd mi traja več kot eno uro:dontknow:

Slowhand
12.12.2007, 14:02
pa očitno nekaj pozabil instalirat....
al pa zamenjaj program za peko.....:approve:
trdim in bom - nero sucks----

_tinchek_
12.12.2007, 17:02
hay! ! mene pa samo zanima al mogoče ve kdo za kak program ki je tko za snemanje glasov al kaj npr. da neki v mikrofon poveš pa pol te posnema tko k je tisto ko že maš na compu tist snemalnik glasov ampak ta ima ful malo možnosti za delat z njim jst bi rada kak bolj obširen program da lahko pol z tvojim glasom narediš nwm pesem al kaj pa dodaš potem še kakšno melodijo k tvojemu glasu....:veryevil::2thumbs:


če je že kdo kaj takega delal s kerim programom naj napiše s katerim prosim!!! :);):d

no tukaj lahka pišete na tej temi keri programi so vam za urejanje muzike pa za akorde pa to najboljši!!:p

keyCaSh
13.12.2007, 14:32
Fruity Loops zame najboljši program za te stvari...sprobi ...ne bo ti žal;)

_tinchek_
13.12.2007, 20:14
13.12.2007 15:32
keyCaSh
Re: Programi za obdelavo glasbe
Fruity Loops zame najboljši program za te stvari...sprobi ...ne bo ti žal

tnx za ta program em...a poznaš maybe kakšen link kjer bi bilo to razloženo kako se pač v tem programu nardi to da pol lahka posnemaš pač svoj vokal in dodaš zraven muzko???:p

Branks
17.12.2007, 21:33
Na comp sem si namestil nero 8, zdej bi ga pa rad zbrisal(uninstal)pa mi ne gre.
Mi kdo pomaga ?

Slowhand
18.12.2007, 07:11
če z add/remove programs ne gre,si snami tole zadevo
http://www.revouninstaller.com/