Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Slika "zmrzuje"


sinner
25.03.2007, 12:02
No pa so se tezave zacele kopiciti:2thumbs: ,najprej crta po ekranu, sedaj pa se zmrzovanje slike po kaksni minuti, in to na vseh kanalih.Kaj bi lahko bil problem?
LP Ales

Cavallo
25.03.2007, 12:19
Mam isti problem. In to se dogaja danes. Ze cel dan. Slika zmrzne na vsake dve ali tri minute in potem moram prestaviti kanal naprej in spet nazaj da lahko gledam kake tri minute. Nevem kaj je to. Sem pa iz okolice Celjskega tako da prdevidevam da je to spet samo na nasem koncu kjer imamo zadnje case kup tezav s siolom :(

Lucas22
25.03.2007, 13:07
Tudi pr meni je enak problem (NM), slika zmrzne za določen čas, oz dokler ne premaknem programa.
Zmrzne ne glede na tip povezave z TV. (SCART, komponentni vhod...vseeno)
Imam pa Sagem STB.

Del
25.03.2007, 13:20
Mam isti problem. In to se dogaja danes. Ze cel dan. Slika zmrzne na vsake dve ali tri minute in potem moram prestaviti kanal naprej in spet nazaj da lahko gledam kake tri minute. Nevem kaj je to. Sem pa iz okolice Celjskega tako da prdevidevam da je to spet samo na nasem koncu kjer imamo zadnje case kup tezav s siolom :(

:) Ja,to vsem nam dela:mad: ... a mogoče veš kako je kaj pri nas z razvezanim dostopom?

fazan
25.03.2007, 14:25
To se je začel dogajat sinoči okoli pol noči in še danes zmrzuje.
Na tehnični pomoči pravijo,da gre za eno napako ,da jo že odpravljajo .Ura je pol štirih še vedno ista pesem.

gloris
25.03.2007, 15:08
Tudi pri nas danes slika zmrzuje na vseh programih.:mad:

Cavallo
25.03.2007, 15:52
Ma zdej bom pa po****u mater. Prej si nisem moral v miru ogledat poletov zdej pa še posnetek viktorjev ne! Bebci siolovi! Povn k*** vas mam! Zal mi je da sem sel na trio paket ker itak placujem vaso nesposobnost!!! Cepci!

brivec
25.03.2007, 16:46
Tud pri meni isto.:( Dobr da imam še anteno na strehi.:angel:Da sem lahko vsaj polete gledu.

tomba11
25.03.2007, 17:22
Tud pri meni isto.:( Dobr da imam še anteno na strehi.:angel:Da sem lahko vsaj polete gledu.

Pr men je isto!:mad:

sinner
25.03.2007, 18:06
fazan, prav imas tud men je enkrat okol polnoci zacel stekat, slika zmrzne, ampak zvok pa deluje vsaj pri meni je tako trenutno.Sem pa ze mislu da imam samo jast problem.People that's SiOL ;)
LP Aleš

Cedrik
25.03.2007, 19:07
Isti šmoren v Vnanjih Goricah!!!

fazan
25.03.2007, 19:10
Zdej dela pa brez hibno.Mene ni neč druzga strah ponavad ,ko začne delat brezhibno tu pa tam kak dan kakšne kockice je itak normaln,da mi je vse skupi spet hudič vzel.Prvo sem pa pomislil,da je crkno al amino al pa modem s tem sem pa začel razmišljat,še na povezavo,ker mi je internet tud mal štriko zdej je pa brez hibno.Ja tud jes še mam en konc antene tak ,da planico sem komot gledal druga pa na zunanjo anteno itak ne dobim.

sinner
25.03.2007, 20:23
Ja pri meni pa se kar zmrzuje!Upam da bo jutri problem resen!
LP Ales

Wabb
26.03.2007, 08:26
Imel sem enake probleme sTV na Sagem stb (zamrzovanje slike vsake 10 min, kocke, brez zvoka itd..) dobrih 14 dni. Poiskusil sem vse mogoce, nesel sem modem na servis, pa z nadomestnim ni bilo nic bolje. Nazadnje pa sem priklopil se aminota namesto sagema. Od takrat naprej deluje TV super :2thumbs:
1000% sem, da je narobe nekaj s sagem stb-ji. Bomomo vidil kako bo delovalo ko dobim sagema nazaj s servisa...

gostMR
27.03.2007, 10:20
Tudi sam imam tezave z zamrzovanjem slike, zvok "tece" dalje.
Pa se to, drug danse obicajno pojavi kot zamrznjena slika. Vkljaplamo in izklapljamo samo TV. Sem v nedeljo klical na 080 1000 pa so mi dejali da imajo tezave v siol omrezju.
To se dogaj pa ze kar pogosto!!
Komu se se lahko potozim?

miro74
27.03.2007, 10:32
Tudi sam imam tezave z zamrzovanjem slike, zvok "tece" dalje.
Pa se to, drug danse obicajno pojavi kot zamrznjena slika. Vkljaplamo in izklapljamo samo TV. Sem v nedeljo klical na 080 1000 pa so mi dejali da imajo tezave v siol omrezju.
To se dogaj pa ze kar pogosto!!
Komu se se lahko potozim?

Reklamikraj račun.

fazan
27.03.2007, 19:38
Tudi sam imam tezave z zamrzovanjem slike, zvok "tece" dalje.
Pa se to, drug danse obicajno pojavi kot zamrznjena slika. Vkljaplamo in izklapljamo samo TV. Sem v nedeljo klical na 080 1000 pa so mi dejali da imajo tezave v siol omrezju.
To se dogaj pa ze kar pogosto!!
Komu se se lahko potozim?

Na 080 1000 poklič pa povej,sej bojo rešl težavo pa upajmo ,da jih katera druga težava ne prehiti.

gostMR
28.03.2007, 11:03
Sem klical, na znano stevilko, so boljubili pomopravilo. Pa je se kar naprej, pravkar grem gledati tja. Ker to je na drugi lokaciji.
Problem je ta, ker to uporablja starejsa gospa, ki ni pripravljena da bi po nekih menijih iskala in stiskala.

vojteh
28.03.2007, 13:28
Tudi pri meni je danes zopet pričela slika zmrzovati.Od Ponedeljka do danes je bilo uredo,zdaj je pa zopet pričelo.

sinner
02.04.2007, 19:09
Enako tudi meni slika pogosto zmrzuje, ne tako kakor prejšnje dni, ampak še zmeraj zmrzuje.Kaj bi se dalo narediti, da bi Sagem-a zamenjal z Amino-tom?
LP Aleš

Wabb
02.04.2007, 21:12
Sagema nesi na servis, ker ti slika zmrzuje, kot nadomestnega bos pa dobil aminota. Tako bos videl ali deluje amino bolje kot sagem. Siol v ponudbi nima vec aminotov, tako da ga bos moral kupititi na bolhi ali od katerega uporabnika, ki bo zelel siol TVplus vmesnik in mpeg4 kodiranje :)

jan050
03.04.2007, 10:31
Enako tudi meni slika pogosto zmrzuje, ne tako kakor prejšnje dni, ampak še zmeraj zmrzuje.Kaj bi se dalo narediti, da bi Sagem-a zamenjal z Amino-tom?
LP Aleš

Amino ne bo dosti pomagal. Jaz imam aminota, pa mi se vedno vsaj 2-3x na dan (predvsem zvečer) slika zmrzne oz. "zašteka" za par sekund.
Sem tudi že pripomnil siolu, pa niso naredili nič.

Veron
03.04.2007, 16:45
Če se vam slika ustavu in potem zopet sama od sebe nadaljuje (ni potreben reset STBja) ali pa ko prestavite na drug kanal zopet deluje je znan problem, kateri se rešuje. Tako, da nima smisla, da hodite v TT menjavat STBje.

mihies
04.04.2007, 13:50
Če se vam slika ustavu in potem zopet sama od sebe nadaljuje (ni potreben reset STBja) ali pa ko prestavite na drug kanal zopet deluje je znan problem, kateri se rešuje. Tako, da nima smisla, da hodite v TT menjavat STBje.

Seveda mora biti znan - se že nekje vsaj dva tedna odpravlja.:nonono:

vojteh
04.04.2007, 19:12
Jaz imam aminota 103,pa mi je do danes slika pogosto obstala za par sekund,potem pa ponovno pričela delovati.No sedaj se je to nehalo,vendar je pa začelo kockati,tako da skoraj ne moreš gledat.

Wampek
05.04.2007, 11:37
Meni še vedno na Sagemu zmzruje slika. Neverjetno, da ravno takrat, ko je najbolj napeto v filmu. Kakšen je SiOL-ov odgovor na to?

rav
05.04.2007, 13:25
odgovor Siol-a je običajen, da vedo za napako in da jo odpravljajo ?
takšen odgovor berem in poslušam že več kot pol leta !!!!
neverjetno je tako arogantno obnašanje Siol-a

Veron
05.04.2007, 15:52
odgovor Siol-a je običajen, da vedo za napako in da jo odpravljajo ?
takšen odgovor berem in poslušam že več kot pol leta !!!!
neverjetno je tako arogantno obnašanje Siol-a
Če nisi zadovolen, pa odpovej ane? Saj te noben ne sili imeti siol tv :dontknow:

mihies
08.04.2007, 13:43
Če nisi zadovolen, pa odpovej ane? Saj te noben ne sili imeti siol tv :dontknow:

Nobeden razen 2-letne vezave. In po možnost pomanjkanje druge opcije...

telex
30.04.2008, 20:51
Par dni nazaj mi je na vseh kanalih zmrzovala slika. Ko si preklopil na drug kanal in nato nazaj na prvi, je bilo nekaj minut vredu. Potem pa jovo na novo.
Pisal mail na tehnično pomoč (Urban), pa so se udarili Francoze.
Nato sem resetiral Sagem (10 sek tipka) in se je stvar uredila (ne vem a zaradi reseta?!).
Nova krilatica: Pomagaj si sam, SIOL ti sigurno nebo.

diego
03.05.2008, 22:23
meni začne kockat če preveč hitro šaltam kanale?
Še kdo tak revež?