Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Aditeya Tv


žare
25.03.2007, 19:22
Po formatiranju sem nazaj naložil AditeyaTv in jo registriral. Imam dve mrežni kartici;eno za internet in eno za Aditeyo. Zanima me kaj sem naredil narobe, da mi sedaj TV dela le ko izklopim internetni kabel. Sicer se program zažene, a slike in zvoka ni. Verjetno bi moral spremeniti nastavitve kartic, a tega ne znam oz. ne upam. POMAGAJTE saj sem prej lahko oddaje snemal in hkrati normalno kolesaril po internetu.
Ma kdo kakšno idejo?:dontknow:

doofus1979
25.03.2007, 20:20
verjetno je problem res v nastavitvah mreznih kartic. na tisti, ki jo uporabljas za aditeyo nastavi fiksni ip in brez gatewaya (tako, kot je opisano na forumu oz. na strani od aditeye).

SloCop
26.03.2007, 03:13
poslji mi OS

igli
29.04.2007, 20:07
Pozdravljeni, pojavil se je problem, da ne morem vec gledati ip tv-ja preko računalnika, zato sem sel na aditeyino stran, tam pa zasledim da moram donirati ce hocem gledati ip tv preko računalnika! Zdaj pa me zanima če je še akk podoben program kot ta kje na spletu, ki opravlja isto funkcijo??


Lp

madmitch
29.04.2007, 23:51
Pozdravljeni, pojavil se je problem, da ne morem vec gledati ip tv-ja preko računalnika, zato sem sel na aditeyino stran, tam pa zasledim da moram donirati ce hocem gledati ip tv preko računalnika! Zdaj pa me zanima če je še akk podoben program kot ta kje na spletu, ki opravlja isto funkcijo??


Lp

Gledaš lahko brezplačno, s plačilom so na voljo dodatne funkcije - snemanje...

Drugič dobro preberi. Sicer ti pa ostane VCL, ki je tako ali tako potreben za Aditeyo

igli
30.04.2007, 07:23
Hvala za pojasnilo.

rogec
04.05.2007, 14:42
Imam težavo, nikakor ne pridem do strani aditeye, da bi si prenesel program za gledanje tv na računalniku. Ali je to trenutno ( že dva dni ) ali pa so enostavno zablikorali stran aditeye. Mi lahko kdo pomaga s kakšnim ansvetom

Veron
04.05.2007, 21:18
pozabi aditeyo, uporabi VLC player in v temi (spodnji link) poišči playlisto pa je problem rešen
http://forumi.siol.net/showthread.php?t=19439

japke
26.05.2007, 14:33
zanima me, kako dodaš nove kanale v aditeyi?

cc-kola
26.05.2007, 16:20
uprašaš izdelovalca programa?

lukadane
20.09.2007, 12:51
Poskusim se na tem forumu...

Se komu sanja, kako bi se dal naredit shortcut do določenega programa iz playliste...torej da bi teoretično v playlisto dal program, katerega zelis odpreti in mu rekel, naj to listo odpira z Adiytejo.

Sam sem poskusal tako, da sem v listi pustil le eno vrstico..en ip, za program, nastavil, da je to listo odprla Aditeya direktno, vendar pa mi ni preskocilo na ta kanal ampak je ostalo na zadnjem gledanem kanalu.

Ma kdo kaksno idejo?

LP, LP

lukadane
20.09.2007, 18:45
dobil odgovor..