Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Povabila na predavanja, prireditve, ...


Kškranj
26.01.2007, 13:03
Prihaja čas stresa in najbolj pomembne odločitve v življenju - kaj postati oz. na katero fakulteto naj se vpiše dijak zaključnih letnikov za nadaljnji študij. Informacij o izbiri študija ni nikoli dovolj. Na informativnem dnevu dijaki dobijo splošne informacije o smeri in predmetnikih, želijo pa si slišati tudi izkušnje in mnenja študentov samih.

Tistim dijakom, ki potrebujejo navdih in pomoč pri odločitvi, kakor tudi tistim, ki ste o svoji odločitvi že popolnoma prepričani, smo tudi letos pripravili že tradicionalni, neformalni informativni dan - projekt Študenti dijakom. Potekal bo v soboto, 3. februarja 2007 ob 10h v prostorih Gimnazije Kranj. Naš namen je posredovati informacije iz »prve roke«. Študenti posameznih smeri bodo predstavili študijski program, način študija, sistem dela na fakulteti, povedali kako do zapiskov in odgovarjali na vprašanja dijakov.

Lepo vabljeni!
Klub študentov Kranj

Za več informacij o projektu kontaktirajte Majo Pristovnik na 031 805 578 ali pa pošljite elektronsko sporočilo na naslov izobrazevanje@ksk.si

Evkaliptus
11.02.2007, 11:11
V sredo, 21.2.2007 organizira Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije (ŠS DMS) predavanje na temo LOBIRANJA. Predaval bo g.Miloš Čirič. Predavanje bo potekalo na Ekonomski fakulteti (predavalnica P-217), z začetkom ob 18:00 uri.

Miloš Čirič je eden največjih specialistov s področja lobiranja, uvajanja sprememb in vodenja kampanj. Sodeloval s številnimi podjetji (LEK, Kmečka družba, Sava Kranj, Nova KBM, HIT, GZS, Danfoss, Volksbank, Ljubljanska borza, OMV ...). Trenutno zaposlen kot svetovalec predsednika uprave na Zavarovalnici Maribor. Je avtor in soavtor ter predavatelj programov s področja komuniciranja, upravljanja sprememb in lobiranja. Kot gostujoči predavatelj je predaval na Visoki šoli za podjetništvo, FDV, Pravni in Ekonomski fakulteti v Ljubljani ter Ekonomski fakulteti v Beogradu.

Predavanje je brezplačno. Prijave obvezne na: anze.miklavec@gmail.com Vabljeni. :2thumbs:

gostMR
25.02.2007, 12:14
Prihodnji vikend, organizira LC MB na letaliscu v Skokah informativni dan za bodoce pilote, jadralnih, motornih, ultralahkih letal, ter seveda za padalce.
Torej, vsi ki vas karkoli na to temo zanima, dobrodosli dne 3 in 4 marca.

lahko pa tudi pisete, ce ta dan ne morete obiskati letalisca.
jadralno.letenje@siol.com
Nebo ni namenjeno samo pticam, poiscite svoj koscek modrine
:angel:

petrischa
27.02.2007, 22:18
TiPovej!delavnica je namenjena uresničevanju idej. Mladih, svežih, inovativnih, breztežnih.

Na TiPovej!delavnici v procesu usposabljanja posameznik osvoji veščine, s katerimi lahko jasno in natančno obdela, ubesedi, opredeli in predstavi svojo idejo.

Kdaj in kje se bodo odvijale delavnice?
10. 3. 2007 Maribor sobota 10h-14h
31. 3. 2007 Koper sobota 10h-14h
14. 4. 2007 Gornja Radgona sobota 10h-14h
9. 5. 2007 Ljubljana sreda 15h-19h


Delavnica je namenjena mladim od 15 do 30 let.

Evkaliptus
01.04.2007, 20:56
V sredo, 4.4.2007 organizira Studentska sekcija Drustva za marketing Slovenije (SS DMS) predavanje na temo WEB 2.0. Predavala bo ga.Martina Merslavic. Predavanje bo potekalo na Ekonomski fakulteti (P-212), z začetkom ob 18:00 uri.

Predavanje bo govorilo o izzivih, ki jih fenomen web 2.0 postavlja pred korporacije:
• kaksne spremembe je vnesel internet v strategijo poslovanja in komuniciranja s potrosniki?
• ali klasicen promocijski splet sploh se deluje?
• in kaj se je zgodilo s klasicnim merjenjem moci med odnosi z javnostmi in oglasevanjem?

Martina Merslavic je direktorica svetovanja in clanica uprave agencije Pristop d.o.o.

Predavanje je brezplačno. Obvezna prijava na: anze.miklavec@gmail.com
Vabljeni.


http://demo.sonce.net/ssdms/images/logotip_ssdms.gif

:2thumbs:

petrischa
16.04.2007, 12:48
Vljudno vabljeni na podjetniško konferenco PODJETNIŠTVO IN MLADI, ki bo potekala v soboto 21. 4. 2007, na Gimnaziji Moste od 11:00 do 17:00.

Govorniki na konferenci bodo:

- dr. Jaka Vadnjal, vodja katedre za podjetništvo na Gea College
- dr. Jordan Berginc, mednarodno priznani predavatelj s področja podjetništva in inovativnosti
- dr. Paul Nowak, profesor podjetništva in kreativnosti na Drury College v ZDA.

Interaktivne delavnice:

- 100 najbolj norih podjetniških idej
- od ideje do uspešnega podjetja
- timsko delo

Prijave sprejemamo na petra_rostohar@email.si
Vstopnine ni.

Hinko_Gnito
29.10.2007, 17:02
Študijski bralni seminar

NEZNOSNOST KAPITALA

V letošnjem bralnem ciklusu bomo obravnavali prvi zvezek Kapitala, delo katerega 140. obletnico izida obeležujemo letos. Ko je Marx pred skoraj stoletjem in pol napisal to klasično delo v katerem razgalja utvare in protislovja klasične politične ekonomije, je pričakoval buren odziv.
Zgodilo se je prav nasprotno, zgodila se je zarota molka, ki je delo enostavno ignorirala. Takšen je bil odziv s strani uradnih ekonomskih krogov, medtem ko reakcije s strani Marksovih simpatizerjev niso bile nič bolj spodbudne, le redki so se bili namreč sposobni spopasti s kompleksnostjo dela.
Kapital je tako že v osnovi mojstrovina rojena pred svojim časom, enfant terrible, ki je preveč neznosen, da bi ga zapopadli tako nasprotniki kot podporniki.

V 20. stoletju smo priča pravi inflaciji interpretacij izpod peres vseh tistih, ki sami sebe vmeščajo v horizont marksizma. Obenem pa se pojavijo tudi kritike iz tabora klasičnih oziroma neoklasičnih ekonomistov. Cilj našega bralnega seminarja ni napraviti zgodovinski kolaž vseh pro in contra, branj Kapitala. Temveč si v prvi vrsti želimo razumeti vlogo Kapitala in njegovo analitično moč danes po letu 1991, tj. po razpadu realsocializmov. Torej v času, ko naj bi živeli onkraj ideologij, oziroma se zdi triumf neoliberalnega kapitalizma popoln.
Danes je percepcija Kapitala še bolj absurdna kot kdaj koli prej, ponovno smo namreč priča zaroti molka, a tokrat s strani tako imenovanih progresivnih krogov. Medtem, ko največja hvala in priznanje prihaja prav s strani Marksovih klasičnih nasprotnikov, ki mu danes priznavajo, da je najboljši analitik kapitalističnega sistema.

Je danes progresivna kritika resnično obsojena na bivše apologete najbolj šakalskega kapitalizma, ki so ob razpadu vzhodnoevropskih režimov priporočali ekonomsko šok terapijo, danes pa se kažejo kot moralne avtoritete pri izgradnji pravičnejšega sveta. Smo resnično obsojeni na projekte v smislu The end of poverty in protagoniste kot so Jeffrey Sachs ter Bono?
Nikakor.

Navkljub dobrohotnosti humanističnega podjetja, katerega pojavne oblike so danes dodobra razbohotene, postaja vse bolj jasno, da so za zadovoljivo razrešitev obstoječih protislovij potrebne globalne strukturne spremembe.

Prav zato je danes vrnitev h Kapitalu nemara še bolj nujna in aktualna kot kdajkoli prej.


Kdaj? Začnemo naslednjo nedeljo, tj. 4. novembra ob 19.00

Kje? V knjižnici Mirovnega inštituta ( http://www.mirovni-institut.si/ )

http://www.antiqbook13.ru/smallimages/big-marx1.jpg

Kškranj
18.01.2008, 16:38
20. januar 2008, nedelja

Potopisni večer
Iskanje zakladov po Ekvadorju

19.00, KluBar - Kranj,
Arne Hodalič,
vstop prost

TBine
12.02.2008, 08:41
Dnevi Industrijske Robotike 2008

Vljudno vas vabimo da se udeležite aplikacij na realih robotih.

UDELEŽBA JE BREZPLAČNA

več na: www.dir2008.org

ŠSDMS
03.03.2008, 13:47
KAJ SE DOGAJA NA TRGU? Nova pravila trženja in tržnega uspeha, nove trženjske strategije, novi poslovni izzivi, novi prodajni kanali in navsezadnje - nove priložnosti direktnega marketinga.

Želite izvedeti:
* Je kaj, kar ni prodaja?
* Kaj je zmagovalna formula neposrednega trženja?
* Je reševanje reklamacij direktna prodaja? Kje je prihodnost direktnega marketinga?
* Kje boste kot kupci kraljevali jutri?
* Ali verjamete, da je prostora za rast direktnega marketinga v Sloveniji več kot dovolj?

Vse odgovore na našteta vprašanja vam bo v sredo, 5.3.2008 ob 18:00 na Ekonomski Fakulteti (predavalnica P-126) razkril g. Duško Kos, direktor podjetja Studio Moderna Slovenija d.o.o.

Predavanje je za študente brezplačno. Število sedežev je omejeno, zato se OBVEZNO prijavite na: prijava@ssdms.si.

robo08
03.03.2008, 16:48
ŠE NEKAJ PROSTIH MEST!!!

Na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani je pomlad že tradicionalno namenjena robotiki. Letos bodo študentje 4. letnika v povezavi s študentsko organizacijo ŠOFE in Laboratorijem za robotiko in biomedicinsko tehniko organizirali Dneve industrijske robotike - DIR2008. Dogodek se bo odvijal vsak dan popoldne med 10. in 14. marcem na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani.
Trenutno je še nekaj prostih mest, zato se vsi zainteresirani prijavite čimprej. Udeležba je brezplačna. Več informacij o dogodku lahko najdete na www.dir2008.org, kjer se nahaja tudi obrazec za prijavo na posamezne aplikacije.
http://www.dir2008.org/images/DIRplakat.jpg

jeko
18.05.2008, 10:23
Dan turizma

21.5.08 na Ekonomsko-poslovni fakulteti

Vabimo vas na celodnevni dogodek Dan turizma, ki bo v sredo, 21.5.08 na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru. Dogodek bo potekal od 9:00 do 17:00 v predavalnici PB. Udeležba je brezplačna!
Pridite in se tudi vi aktivno vključite v razvoj turizma v Mariboru in Sloveniji! Na dogodku ne bo manjkalo inovativnih idej za aktivno preživljanje prostega časa, na žrebanju pa bomo podelili tudi lepe nagrade družbe HIT Šentilj d.d.

http://shrani.si/f/1E/IT/6NOUJpM/flayer-copy.jpg

Vabljeni!

AIESEC Maribor

aiesec
03.10.2008, 17:38
I am an AIESECer!
What about you?


AIESEC je največja in najprestižnejša globalna organizacija, vodena s strani študentov in je prisotna v več kot 110 državah sveta.Si želiš pridobiti izkušnje in se naučiti projektnega managementa?
Te zanima sodelovanje z največjimi imeni slovenske podjetniške sfere?
Si želiš razviti svoje vodstvene sposobnosti, ter delovati v teamu močno motiviranih in ambicioznih študentov?

Če si na vsa vprašanja prikimal ali zamrmral mhmmm, potem

pridi na informativni sestanek,

v torek 7. oktobra ob 19h
Lila dvorana,

v četrtek 9. oktobra ob 19h
Modra dvorana,

Ekonomska fakulteta

V AIESECu lahko ...

• pridobiš praktične izkušnje iz marketinga, organizacije, timskega dela,
• stopiš v stik s poslovnim svetom preko kontaktiranja podjetij
• delaš na projektih na temo podjetništva in kulturnega povezovanja, organiziraš konference in dogodke
• se izobražuješ na nacionalnih in mednarodnih seminarjih po celem svetu
• izboljšaš znanje tujega jezika
• najdeš nove prijatelje vseh nacionalnosti in povečaš svojo mrežo poznanstev v svetu
• in še veliko več

več informacij:
www.aiesec.org/slovenia/ljubljana

ZM08
29.10.2008, 07:06
V pripravi je tretji Zaposlitveni most, ki se bo kot vsako leto doslej odvijal na Fakulteti za družbene vede, 5. 11. 2008 od 8.45 do 18.00.
Namen dogodka je preplesti vezi med delodajalci in študenti različnih smeri družboslovja. Do sedaj je projekt potekal predvsem v okviru FDV-ja,
letos pa želimo k sodelovanju privabiti tudi druge sorodne fakultete.
Vzpostaviti želimo torej interdisciplinarnost s katero bi lahko dosegli višjo zaposljivost in večjo gospodarsko učinkovitost.
Da bi to v prihodnosti uresničili, poskušamo osvetliti problem tekmovanja, ki izpodriva
uspešno sodelovanje. Za stabilnost mostu so tako pomembni vsi členi in njihovo
usklajeno delovanje.

Kako bomo most gradili?
Osrednji namen letošnjega Zaposlitvenega mostu je poudariti interdisciplinarnost,
zato bomo skušali poiskati skupne vezi vseh družboslovnih profilov. K
sodelovanju bomo povabili najbolj zaželene slovenske delodajalce. Izkoristite
priložnost za aktivno razpravljanje o možnostih zaposlitve in pripravah za
uspešno iskanje le-te. V pripravi so tri tematske okrogle mize, zasnovane na interdisciplinarnosti, in predstavitve podjetij, ki zaposlujejo
diplomante različnih družboslovnih smeri. Med podjetja, ki so svojo udeležbo že
potrdila, spadajo Valicon, GFK, Mercator, STO, SCCA-Ljubljana, Red Orbit, Šola retorike, Karierni center, Mediade, Avanta, Episcenter, Pristop, UNESCO, Radio Koper, Primorska.info in Luna. Manjkale ne bodo niti delavnice, kjer boste izvedeli, kako
lahko postanete dobri in uspešni (so)govorniki ter načine priprav na iskanje
zaposlitve. Skozi celoten dan se bodo na stojnicah predstavljala tudi študentska društva in organizacije. Med študentska društva, ki so že potrdila svojo udeležbo, spadajo Polituss,
Študentsko filozofsko društvo, AIESEC, DID, ŠS SSPR in druga.
Več o predstavitvah, okroglih mizah in delavnicah na http://www.zaposlitvenimost.si

Pridite in prispevajte svoj zidak.

SiriusB
16.02.2009, 18:17
Vabimo vas na februarsko mesečno predavanje Ustvarjalnega astronomskega drustva.

KJE: Fakulteta za matematiko in fiziko, oddelek za fiziko, predavalnica F1.
KDAJ: Četrtek, 19. februar 2009 ob 18:00h.
KAJ: Udarni kraterji, predavatelj Jure Atanackov

http://www.dil.univ-mrs.fr/~gispert/enseignement/astronomie/2eme_partie/planetes/Terre_img/manicouagan.jpg

POVZETEK:

Površja Lune, Merkurja, Marsa in marsikatere lune velikih planetov ter površja manjših teles Osončja so posuta z udarnimi kraterji, ki predstavljajo najpogostejšo morfološko strukturo v Osončju. Geološka aktivnost na Zemlji učinkovito briše brazgotine velikih trkov s površja našega planeta, a s pozornim opazovanjem in poznavanjem spremljajočih struktur je bilo doslej mogoče tudi na Zemlji odkriti že okoli dvesto udarnih kraterjev.

V predavanju se bomo dotaknil zgodovine razumevanja udarnih kraterjev, nastanka kraterjev, njihove morfologije, pogostosti nastajanja in nekatere velike kraterje, ki so pomembno zaznamovali geološko zgodovino našega planeta.

Vljudno vabljeni!

Vsemogočni
19.06.2009, 13:45
Sodelovanje javnosti pri sprejemanju odločitev je sestavni del vsake demokratične ureditve, ki postaja v luči globalnih in izredno dinamičnih sprememb še toliko pomembnejše. A da bi to vključevanje bilo učinkovito, se mora tudi sama javnost usposobiti zanj. Za uspešno sooblikovanje javnih predpisov in politike so namreč potrebne različne veščine ter znanja, ravno njihovemu spoznavanju pa je namenjena delavnica KAKO SOOBLIKOVATI PREDPISE IN JAVNE POLITKE?

Program delavnice je dvodelen, teoretičen in praktičen. V prvem delu bodo udeleženci podrobneje spoznali:
- postopke oblikovanja in sprejemanja zakonodaje in javnih politik v
Republiki Sloveniji (nacionalna in lokalna raven)
- mehanizme vključevanja NVO (ustrezni predpisi, metode, časovni roki ...)
- primeri dobrih praks (sporazumi med javnostjo in lokalno skupnostjo,
sporazumi med NVO in vlado, Aarhuška konvencija in Ministrstvo za okolje in prostor ...)

V drugem delu pa bodo na podlagi trenutno aktualnih predpisov na nacionalni in lokalni ravni oblikovali amandmaje k besedilu, tako da bodo praktično spoznali, kako amandmirati predloge in jih obrazložiti.

Razlaga:
Aarhuška konvencija o dostopu do informacij, udeležbi javnosti pri odločanju in dostopu do pravnega varstva v okoljskih zadevah.

Liberalec
13.07.2009, 17:01
Sodelovanje javnosti pri sprejemanju odločitev je sestavni del vsake demokratične ureditve, ki postaja v luči globalnih in izredno dinamičnih sprememb še toliko pomembnejše. A da bi to vključevanje bilo učinkovito, se mora tudi sama javnost usposobiti zanj. Za uspešno sooblikovanje javnih predpisov in politike so namreč potrebne različne veščine ter znanja, ravno njihovemu spoznavanju pa je namenjena delavnica KAKO SOOBLIKOVATI PREDPISE IN JAVNE POLITKE?

Program delavnice je dvodelen, teoretičen in praktičen. V prvem delu bodo udeleženci podrobneje spoznali:
- postopke oblikovanja in sprejemanja zakonodaje in javnih politik v
Republiki Sloveniji (nacionalna in lokalna raven)
- mehanizme vključevanja NVO (ustrezni predpisi, metode, časovni roki ...)
- primeri dobrih praks (sporazumi med javnostjo in lokalno skupnostjo,
sporazumi med NVO in vlado, Aarhuška konvencija in Ministrstvo za okolje in prostor ...)

V drugem delu pa bodo na podlagi trenutno aktualnih predpisov na nacionalni in lokalni ravni oblikovali amandmaje k besedilu, tako da bodo praktično spoznali, kako amandmirati predloge in jih obrazložiti.

Razlaga:
Aarhuška konvencija o dostopu do informacij, udeležbi javnosti pri odločanju in dostopu do pravnega varstva v okoljskih zadevah.

Vse bolj mi je jasno, da se moram še bolj zavzemati za liberalno ureditev in s tem za manjšo vlogo države v Sloveniji.

Iz takšnih ipd. seminarjev navadno pridejo uradniki v lepih oblekcah, nadudlanih nekih lepih in vzornih izrazove vednar so hkrati za Slovenijo le navadne nepotrebne pijavke proračunskega denarja....

Aja, sem vesel, da sem te pravilno umestil...

aiesec
20.12.2009, 23:02
Ljubljana, 16.12.2009 - AIESEC Slovenija, največja študentska organizacija pri nas, tudi letošnjo zimo pripravlja zanimive mednarodne prakse za študente. Tokrat so mladim na voljo različne prakse v Ukrajini, Rusiji in na Poljskem. V okviru programa Winter eXpress 2009 bodo udeleženci nabirali praktične izkušnje s področja financ, trženja, izobraževanja in razvoja, imeli pa bodo tudi priložnost sodelovati v projektu organizacije Amnesty International. Prakse se bodo odvijale od februarja do aprila, prijave pa pričakujemo do 15. januarja 2010 na spletni strani www.aiesec.org/slovenia/ljubljana.

Marijana Bergman
Odnosi z javnostjo
AIESEC Ljubljana

aiesec
02.03.2010, 11:49
Vabimo vse ambiciozne in radovedne študente, ki se zavedajo pomembnosti praktičnih izkušenj že med samim študijem, da se nam pridružite na INFO MEETINGu danes, 2. 3. 2010 v P126 in 4. 3. 2010 v P127 ob 18h na Ekonomski fakulteti, kjer boš zvedel vse mogoče informacije o PROJEKTNEM DELU, praksah in še mnogo mnogo več!

OUR PROJECTS-YOUR OPPORTUNITY
Zakaj naslov our projects - your opportunity? Se strinjate, da je projektno delo, delo prihodnosti? V AIESEC-u sledimo tem trendom in vas vabimo, da se nam pridružite in delujete na projektih kot je kulturno povezovanje, podjetništvo, projekt v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter projekt imenovan Summer Camps. Slednja dva projekta sta čisto na novo zasnovana, zato je tukaj še veliko možnosti za nove ideje, kreativnost in dodajanja svojega pečata projektu.

Še nisi prepričan/a? Poglej si kaj pridobiš s tem ko se včlaniš v AIESEC:
- praktične izkušnje s projektnim delom
- možnost biti vodja projekta in voditi svojo ekipo ljudi
- veliko novi poznanstev
- ob delu še veliko zabave z ostalimi AIESEC-erji

Vse, kar moraš storiti je izpolniti PRIJAVNICO ZA ČLANSTVO (http://spreadsheets.google.com/viewform ... llmcGc6MA)
če pa še vedno nisi prepričan pa se ne pozabi udeležiti INFO MEETINGA danes ali v četrtek! :)

BEST
08.03.2010, 00:42
Težko je biti inženir! Pa misliš, da je res tako?!

Mednarodno društvo študentov tehnike in naravoslovja BEST Ljubljana pripravlja 24. in 25. marca tekmovanje mladih inženirjev, ki bo izziv predstavitvenih, tehničnih in praktičnih sposobnosti, delovanja skupine, iznajdljivosti, kreativnosti, znanja, domišljije ter zabave. Ciljna publika so predvsem perspektivni študentje naravoslovno-tehničnih ved.

V skupinah bo potekala “Študija primera (case study)” in “Izdelava v skupini (team design)”. Za obiskovalce pa bo na voljo spremljevalni program z miselnimi igrami ter predstavitev podjetij.
Zmagovalni ekipi v obeh kategorijah se uvrstita naprej na regijsko Centralno evropsko tekmovanje aprila v Brnu na Češkem.

Prijavite se lahko na spletni strani, kjer boste izvedeli več o samem dogodku in sistemu BEST evropskih tekmovanj: http://www.macgyver.si/ (http://www.macgyver.si/)

Zakaj bi čakali, prijavite se zdaj!


«Everything is simple with MacGyver 2.0.»

Dir2012
20.03.2012, 17:13
DIR2012 – Tekmovanje Robot Challenge

Letos bo v okviru Dnevov industrijske robotike 2012, ki se bodo odvijali na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani med 26. in 30. marcem, potekalo tudi tekmovanje Robot Challenge.
Prvi dan bomo prijavljenim ekipam predstavili programski simulacijski paket RobotStudio, v katerem lahko uporabnik načrta celotno robotsko aplikacijo in jo nato prenese na robota. Zastavili bomo nalogo, ki jo boste ekipe tekmovalcev s pomočjo pridobljenega znanja s predavanja doma skušale rešiti v enem tednu. Najboljše ekipe bomo na koncu nagradili z bogatimi nagradami.
Čez teden se bo odvijalo tudi veliko zanimivih aplikacij na realnih robotih, v petek pa bo sledila ekskurzija v podjetje Unior in Osrednjo bolnišnico Celje.
Več informacij in prijave na spletni strani www.dnevirobotike.si.

Ekipa DIR2012

IEEE_SB_LJ
02.04.2012, 23:05
Slovenska sekcija IEEE in Študentska veja Ljubljana
v sodelovanju z IBM – Slovenija

VABILO NA PREDAVANJE

»IBM-ov Einstein«

V sredo, 4. aprila, ob 18.00 v predavalnici 1 (P1) Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, Tržaška 25

Predavatelja bosta dr. John Cohn in Jeff Jonas iz podjetja IBM. Predavanju bo sledila razprava, ki jo bo vodil
prof. dr. Jadran Lenarčič, direktor Instituta Jožef Stefan.

Dr. John Cohn je vodilni IBM-ov znanstvenik za področje avtomatizacije in inženiringa ter strasten izumitelj, bo v svojem predavanju delil izkušnje, ki jih je pridobil s sodelovanjem v znani televizijski oddaji »The Colony«, ki je bila posneta in režirana s strani Discovery-ja.
Jeff Jonas je vodilni IBM-ov znanstvenik za področje analitike, bo v svojem predavanju izpostavil pomembnost analitike, na osnovi katere je mogoče pomagati ljudem in družbi.
Predavanje je namenjeno študentom, raziskovalcem, širši javnosti in vsem tistim, ki jih zanima inženirstvo in izumiteljstvo.

Več informacij o samem dogodku in predavateljih najdete na
http://www.ieee.si/ ali http://www.ul.ieee.si/

Vljudno vabljeni!