Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Amino-Daljinec


Dunan
03.04.2007, 10:34
Kje bi lahko dobil novi daljinec,ali pa vsaj tastaturo.Daljinec sicer deluje,a je premaz na tastaturi tako slab,da komaj preklopiš kakšen kanal.(Amino-103)

slon
04.04.2007, 10:40
Ali mogoče ve, če lahko uporabim tudi kakšen univerzalni daljinec na aminu?

ToniT
05.04.2007, 08:57
Logitech Harmony remote dela z novim firmware odlično!

Scott2
18.04.2007, 12:49
Dunan, poglej ZS