Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : 3 tedne cakam na spremembo profila??


fix
06.04.2007, 19:42
Sredi marca sem ze oddal vlogo za spremembo profila iz 1tv 4mbit na 2tv in 1mbit. Minili so ze 3 tedni, zgodilo se ni nic, vendar pa so v tem casu ze nadgradili centralo, tako da je sedaj mogoca sinhronizacija okoli 17-20 mbitov in bi rad 3tv+internet. Kaj sedaj? Poslat pismo na siol in prosjacit? Hvala, Primoz

rock
06.04.2007, 20:00
3 TV mislim da ne bodo omogočili. Je bilo slišat, da tudi z mpeg4 ne?? Kam se je ta skril?
Če prebereš malo po forumu boš ugotovil, da se v teh dneh precej sami s sabo ubdajo (pripojitev Siola k TK). Tako, da zna bit kar še malo za počakat.

missClause
06.04.2007, 20:27
hja tako je...trenutno boš še moral počakat na to spremembo, pa če si mel prej 1 tv in si nadgradil na 2tvja, ti bodo poslali račun v vrednosti 188€ ki ga boš moral v celoti poravnati, razen če si dal da bi rad plačal na obroke. po 15 aprilu se bodo začele vloge realizirat kot po tekočem traku tako da bo prišlo do rahlih zamud ampak to je zaradi te združitve...

rock
06.04.2007, 20:30
KAJ?? Sedaj je nakup dodatnega STB-ja obvezen?? Ali le sklepaš, da ga je naročil.

missClause
06.04.2007, 20:36
ne, prvi je brezplačen, drugi je plačljiv.. sklepam da on že ima en komunikator doma, in želi drugega...

fix
07.04.2007, 09:25
Ne, komunikator drugi nisem narocil ker ga imam ze nekaj casa. Vseeno pa ne morem verjet da je s tem toliko dela, saj ni potrebno nekih gromozanskih fizicnih posegov. V 3 tednih bi pa ze lahko spacali nekaj.

missClause
07.04.2007, 10:03
si dal tam da ne želiš komunikacijske opreme za tv?

fix
07.04.2007, 11:04
Seveda

sebek
07.04.2007, 15:24
Jaz sem oddal vlogo za spremembo paketa iz ISDN na razvezan 13.12.2006.

Pa še zdaj ni nič...pa če kličem na "podporo" nobeden nič ne ve...samo nekaj me preusmerjajo...

Rabili so skoraj eno leto zakaj mi internet in tv ven meče ( modem kriv).

Razočaran sem nad siolom 10000%.

Same težave o kar sem sklenil novo pogodbo.



Samo optika jih reši :) Kar pa dvomim da bo pri nas...al pa bo čez 5 let.

missClause
07.04.2007, 21:12
fix kot sem ti rekla, sporoči mi uporabniško ime na ZS...isto velja tudi zate, sebek...ti si dal poizvedbo, kar pa vidijo to le na prodaji, in ne na info točkah jim moraš povedat da si dal poizvedbo če je pri tebi možen xdsl, in da še ne veš ali je možno...

sebek
09.04.2007, 09:49
hvala...sem poslal...

keep my fingers crossed ;)