Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Jaz sem gay


milan1
07.04.2007, 19:15
Živijo! Potrebujem pomoč!

Sem str 13 let. Sem GAY! Nedolžnost sem že izgubil, ko sem seksal z sošolcem. Ampak jaz nočem bit gay! kaj naj nardim? :dontknow:

Marduk1
07.04.2007, 21:05
Pejt k eni ženski in jo zapeci. Če ti pa ne bo ratal si pa še zmer lahko bisexualc.

Lipovnik
07.04.2007, 21:41
Pri 13h bi itak nategnil vse kar leze.
Sploh ni rečeno, da si gay, saj še experimentiraš.
Imaš še veliko časa.
Poizkusi z žensko, boš videl kaj ti bolj paše.
In predvsem se ne sekirat, tudi če si gay je to čist kul.

Jelengar
08.04.2007, 00:13
Francka reče sosedovi Tončki: "A veš, da je sosedov Francelj gay?"
Tončka: "Ne! A res? Men je pa reku, da je električar".

Sploh pa pri nas ni gayev. Gayi so v angleško govorečih deželah. Jaz se na tvojem mestu ne bi nič sekiral. Pač, bodi to kar si. :dontknow:

Smaug
08.04.2007, 17:25
Uporabljaj kondome...

nofear2009
08.04.2007, 23:31
"Gayi so v anglesko govorecih dezelah" lolol smesn koment ;). Vseeno vsi vemo kaj beseda pomeni. Kar so ze drugi rekl, daj casu cas.

Marduk1
09.04.2007, 08:01
Gay party je v času pred prvo svetovno vojno pomenila zabavo, ki je ful dobra.

anarchy
09.04.2007, 23:10
Živijo! Potrebujem pomoč!

Sem str 13 let. Sem GAY! Nedolžnost sem že izgubil, ko sem seksal z sošolcem. Ampak jaz nočem bit gay! kaj naj nardim? :dontknow:

Vprasanje, zakaj noces biti gej, ali zaradi druzbe? Zakaj si z njim seksal, ker si sam hotel, ali te je on kaj preprical? No, nekaterih stvari se zal ne da izbirati, sam moras zvedet, kaj ti je vsec in kaj ne. Ce si bil z moskim se ne pomeni, da si gay, probaj iti z zensko, mogoce pa si biseksualec ali straight, pac experimentiraj.

Goody
10.04.2007, 09:29
hmmm, malo mlad si še za sex in podobno, predlagam, da se pogovoriš ali s starši ali pa v šoli pri svetovalcu, zdravniku ... kot pa da takole po nepotrebnem hitiš.

Ostalim pa polagam na vest, govorite oz dajete nasvet na zelo občutljivem področju in pa še otroku, tako, da prosim, če se vzdržite nepotrenih in neprimernih komentarjev. Hvala za razumevanje.

soncnica
10.04.2007, 13:32
Pri 13ih seks?hm..mogoce sm nazadnjaska, sam js pr 13ih nism niti pomisnla na seks, pa tut- absolutno prezgodaj je, je moje mnenje...

anarchy
10.04.2007, 14:50
Pri 13ih seks?hm..mogoce sm nazadnjaska, sam js pr 13ih nism niti pomisnla na seks, pa tut- absolutno prezgodaj je, je moje mnenje...

Mislim Haloo, v 6 razredu osnovne sole se zacne ze nekako pubrteta, takrat se pocne marsikaj, v 8 razredu ali se prej pa majo pouk spolne vzgoje, ki je kr neki, kot, da ne vejo ze vsega. Sej se ne gre samo za seks z drugo osebo, clovek masturbira, ko nima druge osebe, ki bi ga zadovoljila, ce pa jo najde, pa skupaj experimentirata. Ce sta fant in punca je nevarno, da ne zanosi, vprasanje, sploh ali prodajajo tako majhne kondome.

Drugace pa vprasanje kdaj je kdo zgubil nedolznost, saj pri unih letih smo se tudi mi pogovarjali, kdo je se nedolzen, itd... Vprasanje pravzaprav, kaj pomeni zgubiti nedolznost, ali je to sex z drugo osebo, ali mora biti nasprotnega spola, ali mora priti do penetracije, pri zenski se baje izve, ali je devica ali ne, kako pa pri moskemu?

freya
11.04.2007, 13:44
Milan, pri 13-ih se nam marsikaj zdi drugače kot čez nekaj let.
Nikar se še ne obremenjuj s stvarmi, ki jih še niti ne razumeš niti ne poznaš v celoti. Spolnim igricam s sošolci se raje izogibaj, ker za take igre moraš psihično in fizično dozoreti, sicer ohraniš na prve spolne izkušnje slabe spomine, ki ti lahko škodujejo kasneje v življenju, ko boš resnično zaljubljen in si boš resnično želel uživati v tem.
Karkoli sta pač imela s pravtako radovednim sošolcem ne pomeni, da si gay.

Lencka
11.04.2007, 20:45
Pa dajte no... saj lahko da se že v vrtcu "igrajo", samo seks pri 13. letih... ah, res sem za (na) luno... ob takih se počutim kot fosil, čeprav sem komaj začela živet.

Sicer pa Milanu... nasveti, da naj proba še z žensko... ne vem no. Jaz bi rekla kvečjemu - prisluhni si. In ne prehitevaj samega sebe.

anarchy
21.04.2007, 21:14
Načeloma se strinjam, samo...
Pri trinajstih bi se moral mulc ukvarjat z drugimi stvarmi kot pa s tem a je gay al ne..., marsikdo še pri tridesetih ne ve a je še otrok al je že odrasel, kaj šele kakšna je njegova spolna usmerjenost;)

no ja, v bistvu sem povedal isto kot whitezero :lala:


Ce je imel spolno odnos z sosolcem in mu je bilo vsec je zato verjetno v dvomih ali je gej ali ne, saj v bistvu vprasanje, kdaj je clovek gej in kaksen spolni odnos so imeli, kaj je smartrano kot spolni odnos. Poleg tega pa pravi, da noce biti gej, torej koliko in kaj lahko sploh stori? Jaz sem suzenj, samo ne bi bil rad suzenj, ali mi zna kdo pomagati?

Odeen
22.04.2007, 13:48
... in mu je bilo vsec je zato verjetno v dvomih ali je gej ali ne, ...
Tega ni nikjer napisal..., se mi zdi da je tole ena tistih zadev, ko potem vsi pomagajo, malo dodajo in si zadeve po svoje interpretirajo in na koncu rata iz muhe slon;)

Fant je napisal da je pač izgubil nedolžnos s sošolcem, nikjer ni napisal kako in kaj. Nikjer ne omenja da mu je bilo všeč, čeprav tudi zanika ne, vendar iz njegove želje, oziroma izjave da on to pač nebi bil rad sklepam da ni prav užival ob tem.

Da bo lahko primerjal in se odločil kaj je, bo moral po moje stisnit tudi kako mladenko, kar pa je po moje, pa nisem noben puritanec, vseeno prekmalu... Mislim, bitje je staro 13 let, dajte no, moral bi se še igrat, it skrivalnice ali lovit, ne pa da se ukvarja s takimi vprašanji... To sem imel v mislih v svojem prejšnjem postu, se opravičujem da nisem bil dovolj specifičen.

Se pa strinjam z tole Lenckino izjavo: "Jaz bi rekla kvečjemu - prisluhni si. In ne prehitevaj samega sebe."
dodal bi samo, ne prehitevaj;)

anarchy
22.04.2007, 18:50
Pri 13 se igras marsikatere igrice, drugace pa mi vseeno ni jasno, kaj pomeni, ko fant zgubi nedolznost, mislim 2 fanta, ali je to sploh mozno, ali se samo tako rece. Pa sej ni receno, da zaradi te igre se ne bo igral vec drugih iger, pa kaj vam hodi samo ena igra po glavi ali kako in kaj je kaj narobe, ce pri teh letih se gre taksne igre?

Njuška Trap
23.04.2007, 15:17
Ti misliš, da izraz "izgubiti nedolžnost" pomeni samo pretrganje deviške kožice pri puncah?

(In roko na srce, izraz "izgubiti nedolžnost" je še en izraz, ki si ga je izmislila Cerkev. Tako kot izvirni greh in podobne kozlarije.)

Že možno, da Milan naklada, ampak ČE NE, mu z zajedljivimi posti prej škodite kot ne.
Milan, počakaj še malo, vmes pa opazuj, kako se odzivaš pri stikih s puncami in kako s fanti - puberteta je lahko povzročiteljica hude zmede, pa nikar se ne sekiraj preveč. Biti gej je popolnoma enako kul kot biti strejt. Vsaj med ljudmi, ki so kolikor toliko open minded.

ShadeiouS
23.04.2007, 15:32
ti samo poslušaj svoje srce pa boš SREČEN. če boš poslušal druge NEBOŠ...

anarchy
24.04.2007, 09:49
ti samo poslušaj svoje srce pa boš SREČEN. če boš poslušal druge NEBOŠ...

To pa res.:2thumbs:

Dr.Cottle
26.04.2007, 17:56
mali če si gej si gej nč ne morš. pač uživaj. sam ne nobenmu povedat. sej jaz sem biu tud včasih gej. pa sem še zdej. ampak čisto malo.

sahlene
19.05.2007, 14:00
Uživaj in bodi srečen s tem kar si ;). Oziroma: bodi to kar si. Pri 13ih je to težje razumeti, kasneje pa vidiš da te v nasprotnem čaka eno samo skrivanje in zanikanje.
Sploh pa pri nas ni gayev. Gayi so v angleško govorečih deželah. Jaz se na tvojem mestu ne bi nič sekiral. Pač, bodi to kar si. :dontknow:

Kaj bolj neumnega pa še živi dan ne!

freya
19.05.2007, 18:55
Poznam kup fantičev pri 13-ih in lahko povem, da noben ni toliko zrel, da bi razumel, kaj je gej.
Gre samo za iskanje, raziskovanje samega sebe in v poplavi bedastih informacij, ki dezorientirajo otroke, se obremenjujejo z vprašanji, s katerimi se tudi slučajno ne bi bilo treba. Pri 13-ih se hormoni šele prebujajo in treba jih je usmeriti. Pogovor s starši, mogoče starejšim bratom, sorodnikom, prijateljem.
če bere tole kdo od staršev...naj bo v opozorilo.

anarchy
21.05.2007, 15:35
No kaj zna kdo sploh razloziti, kdo je gej in kdo ne? Meni tudi ni cisto jasno, kaj, ce se dva tipa tusirata naga? Kaj, ce si ga gledat? Ce si ga tikata? Ce si ga drkata? Ce se poljubita, ali mora biti kaj bolj hard, za biti gay?

Glede raziskovanja, to so sami izgovori, ce te nekaj ne zanima ne bos raziskoval. Ce raziskujes, pomeni, da te ze nekaj zanima, sploh pa ni noben problem, kako si spolno usmerjen, najboljse, da si bisexualen in bodo vsi veseli, problem je samo v druzbi. Mogoce, nekateri mislijo, da ce so ti vsec moski in zenske, da potem nisi gej, ker si bisexualec, sami triki, kakorkoli no, prej ali slej se bo folk ze zresnu.

Jelengar
21.05.2007, 16:14
Gay je angleska beseda za homoseksualca. Pri nas jim sicer se pravimo pedri, buzeranti, topli bratje in podobno. Jaz jih ponavadi poimenujem homo, kar je skrajsano od homoseksualec. Homo / hetero ......cisto spodobni in nic zanicevalni domaci imeni.

Glede raziskovanja se pa ne strinjam. Ni vsako raziskovanje homo-eroticno. Jaz se spomnim, ko sem bil se mulc, smo se tudi mi sli podobne igrice, kot jih lahko vidis v Felinijevem filmu Amarcord, pa zato tisti mulci niso bili homici. Jaz bi temu dejal, da je to bilo zgolj raziskovanje spolnosti, ki je lahko taksna ali drugacna. Takrat se v bistvu sele zacnes dobro zavedati spolnosti. :dontknow:

Pri skupinskem tusiranju pa gre samo za tusiranje in ne za erotiko. Skupinsko tusiranje je v navadi v vojski, telovadnicah, zaporih in podobno. Gre pac zato, da je tam veliko ljudi naenkrat na kupu in skupinski tusi so cenena (minimalna) varianta kako pac zadovoljiti higienske potrebe - ne seksualne. Na to temo je najbolj znan vic, da moras vzaporu med tusiranjem dobro paziti, da ti na pade milo na tla, ker se ni dobro prepogniti. :d

summer
23.05.2007, 20:05
tudi, če si gay, s tem ni nič narobe.....moje mnenje sicerje ,da mal eksperimentiraš, saj si še zelo mlad....vse kar pa delaš, delaj razumno, ter predvsem z zaščito:)

freya
23.05.2007, 21:36
Vsekakor so grupni tusi poceni, samo intimnost je prizadeta. Saj, ce otroka recimo tusiras in mu umivas spolne organe tudi ni nic eroticnega, tudi pri 14 letih, mu lahko pac pomagas se tusirati ane? Aja, no pac otroci se tusirajo in potem pride se se trener zravan tusirat, sej ni nic narobe. Aja, saj veste, kako se v naravi zivali umivajo, kako mama umiva mladice, kaj, ce bi clovek tako umival, kaj je to erotika ali higjena?

Grupne tuse, bi mogli prepovedati, sploh pa, ce nekdo zahteva, da se ti tam tusirat.

ojej anarchy, kake ti streljaš...koliko si že ti star?
spraševal si, kako daleč v splolnih stikih moraš it, da si gay...
poanta ni v tem...gay je gay, homoseksualec, karkol pač takrat, ko čuti privlačnost do istega spola. In sploh ni važno, kakšne spolne stike ima z istim spolom, bojda nekateri skorajda nobenih. Skupna tuširanja, zafrkavanja nimajo veze s tem. Med odraslimi, ki se prostovoljno tuširajo v skupnih kopalnicah, seveda.
Druga stvar, ki si jo omenil, pa je veliko bolj resna. Umivanje spolnih organov otrok pri 14-ih ni primerno, to je že spolno nasilje nad otrokom. Pod spolno nadlegovanje otrok se šteje tudi razkazovanje odraslih pred otroki- kar pa je zelo slabo definirano. V mnogih družinah je golota naraven del življenja...nudistični kampi, tuširanja v odprtih kopalnicah. V drugih je pač drugače, otroci niso navajeni golote in pojav gole odrasle osebe lahko čutijo kot nasilje. Sploh pa ni primerno tuširanje trenerja med otroki, seveda ne govoriva o tuširanju v kopalkah.

Jelengar
23.05.2007, 23:09
ojej anarchy, kake ti streljaš...koliko si že ti star.
Anarči, tudi mene zanima koliko si star? :)

anarchy
25.05.2007, 16:03
ojej anarchy, kake ti streljaš...koliko si že ti star?
spraševal si, kako daleč v splolnih stikih moraš it, da si gay...
poanta ni v tem...gay je gay, homoseksualec, karkol pač takrat, ko čuti privlačnost do istega spola. In sploh ni važno, kakšne spolne stike ima z istim spolom, bojda nekateri skorajda nobenih. Skupna tuširanja, zafrkavanja nimajo veze s tem. Med odraslimi, ki se prostovoljno tuširajo v skupnih kopalnicah, seveda.
Druga stvar, ki si jo omenil, pa je veliko bolj resna. Umivanje spolnih organov otrok pri 14-ih ni primerno, to je že spolno nasilje nad otrokom. Pod spolno nadlegovanje otrok se šteje tudi razkazovanje odraslih pred otroki- kar pa je zelo slabo definirano. V mnogih družinah je golota naraven del življenja...nudistični kampi, tuširanja v odprtih kopalnicah. V drugih je pač drugače, otroci niso navajeni golote in pojav gole odrasle osebe lahko čutijo kot nasilje. Sploh pa ni primerno tuširanje trenerja med otroki, seveda ne govoriva o tuširanju v kopalkah.

Ja glede privlacnosti vprasanje, ker ljudje, sploh, ko so otroci jih nasprotni spol odvaraca kao, potem kasneje jih privlaci. Ljudje cutijo nekaksno privlacnost med prijatelji istega in drugega spola, samo mogoce ne cutijo spolne privlacnosti do enega ali drugega spola, ker si ne upajo niti eksperimentirati, tko, da, dokler nekaj ne probas, kako sploh ves, ali si eno ali drugo ali morda oboje? Torej, ce samo experimentiras z istim spolom se ne pomeni, da si gay ali je to samo izgovor?

Glede teh tusov, pa se zmeri trdim, da jih morajo ukiniti, ker nudisti, se itak tusirajo nagi in so navajeni videti nago odraslo osebo, baje, se tam tudi dogaja incest, nekateri to javno priznajo, samo vprasanje, kdaj se ta incest zacnel. Odrasla oseba se ne sme sleci tako pred otrokom in seveda niti ne sme gledat otroke pod tusem. Saj ni receno, da jih gleda, ampak tam nima kaj poceti, mora spostovati zasebnost, kar ocitno se ne dogaja, ker nekateri mislijo, da to ni nic kaj takega, sploh pa nudisti.

Ja marsikaj je slabo definirano v zakonu v tem je problem.