Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : menjava modema


Flasha
09.04.2007, 09:10
Pozdrav,

zanima me če se da na siolu da bi menjal modem sedaj mam Ganymede822+, in bi ga zamenjal za Sagema (če še obstaja) al pa tega novega Sinope, ki še mata Wirelase? Se to da kolk je pol doplačilo,....

LP Nejc

T-a-d-e-j
09.04.2007, 16:41
Sagem v osnovi nima Wlana, ima le možnost priključitve brezžične kartice, povezavo z drugim računalnikom pa vzpostavlja ad-hoc. Raje daš še kakih 20 evrov več pa maš orng router, oz. ti dajo Sinope.

Flasha
09.04.2007, 17:24
ja jaz dam neke evrov več sam nevem ki naj dobim ta Sinope? Kam morm it,... (ker jaz zaj že mam ta Ganymede822+)

LP Nejc