Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Možnost ADSL2???


jerry2
15.04.2007, 00:00
Spoštovani

Kje bi lahko dobil informacijo, če je možno dobiti ADSL2 in kakšno hitrost v kraju 1.7 km oddaljenim od Visoko (poštna 4212). Torej zanima me, ali centrala Visoko 4212 ima ADSL2 ali le možnost ADSL.

Pozdrav

Jerry

jojo18
15.04.2007, 07:28
Na Visokem pri Kranju je možen ADSL2+. Na razdalji 1.7 km ti bi lahko delovala tudi TV.

jerry2
15.04.2007, 09:09
Hvala lepa. Sem se slabo izrazil včeraj, hotel sem vprašati, če je možno dobiti ADSL2 v Lužah pri Visokem (1.7km), ker ne vem kako kvalitetni bakreni kabli so napeljati od centrale do zaselka.

clutch
15.04.2007, 16:23
Spoštovani

Kje bi lahko dobil informacijo, če je možno dobiti ADSL2 in kakšno hitrost v kraju 1.7 km oddaljenim od Visoko (poštna 4212). Torej zanima me, ali centrala Visoko 4212 ima ADSL2 ali le možnost ADSL.

Pozdrav

Jerry

http://moj.siol.net/narocilo ?

:)

jerry2
15.04.2007, 19:09
Ne morem naročiti ker kupujem hišo tam in nisem še lastnik, a me zanima možnost interneta.

rock
15.04.2007, 19:44
Poklič Telekom, saj hišno številko imaš, verjetno tudi veš, če je do hiše kabel že potegnjen... Kolker je videt je ADSL2+ verjetno možen TV ne.
http://storitve.siol.net/internet/SiOL-internet/dostopnost/
Tle ti noben ne more povedat. Forum ni uradna pomoč Telekoma!
Verjetno boš še najbolj verodostojne podatke dobil na lokalni izpostavi Telekoma. Sploh pa, če nekdo prodaja hišo, bi moral te podatke imet. Realne!