Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Problem "48portnih ipban plošč"


mihies
23.04.2007, 08:20
Zdaj je pa to že malo neresno.
Odkar je SIOL (potiho) nekaj nadgrajeval se TV zatika, aka "problem 48portnih ipban plošč" - karkoli že to pomeni. Stvar traja že preko vsake razumne meje, vsaj en mesec, in je zelo moteča.

Prosil bi SIOL/Telekom, naj napako že končno odpravijo in nič več ne nadgrajujejo.:censored:

jegrcek
23.04.2007, 13:33
Se čisto strinjam s tabo. Tudi meni že počasi preseda tole ustavljanje slike.

fazan
24.04.2007, 07:31
Dokler se slika samo ustavlja še skor ni tako hudo vendar v večernem času se ustavi in de3jansko se pokaže samo črn ekran potem pa rabiš nekaj časa,da spet prižgeš aminota ,da dela.Ampak ustavlja se nekje na 15 minut do 30 minut in to v večernem času čez soboto in nedeljo pa že čez dan.

mihies
24.04.2007, 09:41
Dokler se slika samo ustavlja še skor ni tako hudo vendar v večernem času se ustavi in de3jansko se pokaže samo črn ekran potem pa rabiš nekaj časa,da spet prižgeš aminota ,da dela.Ampak ustavlja se nekje na 15 minut do 30 minut in to v večernem času čez soboto in nedeljo pa že čez dan.

Meni se tale črna slika zgodi, če menjam program in takoj pritisnem na gumb za elektro vodiča. Samo od sebe pa, na srečo, ne.

vojteh
24.04.2007, 20:28
Meni pa slika kocka že skoraj cel mesec,pa niso nič zrihtal kljub večkratnem klicanju na 0801000,pa tudi ustavlja se,sedaj pa že tudi telefon neki šteka.Počasi bom obupal nad siolom.

mihies
25.04.2007, 07:45
Meni pa slika kocka že skoraj cel mesec,pa niso nič zrihtal kljub večkratnem klicanju na 0801000,pa tudi ustavlja se,sedaj pa že tudi telefon neki šteka.Počasi bom obupal nad siolom.

Ja, res, telefon in tv sta precej nezanesljiva in občasno slabe kvalitete (beri: včasih se zgodi da celo dela tako kot je treba). Se strinjam, da je stanje zelo zaskbljujoče in žalostno. Sama sreča, da obstajajo mobilni telefoni, res si ne bi upal imeti samo tale siolofon.

janezpesec1
25.04.2007, 17:51
Jaz sem podobno vprasanje zastavil v drugi temi pa nisem docakal odgovora. Nekako imam obcutek da je Veron povedal prevec ko je pac javno povedal kje je tezava.

fazan
25.04.2007, 20:07
Jaz sem podobno vprasanje zastavil v drugi temi pa nisem docakal odgovora. Nekako imam obcutek da je Veron povedal prevec ko je pac javno povedal kje je tezava.

Neč ni povedal preveč povedal je tisto kar bi pač kot uporabniki storitev morali vedeti in bi bilo verjetno maj negodovanja.Sicer pa mislim,da v kolikor si uporabnik bi lahko siol ali telekom jasno povedal gre za to in to napako katero že odpravljamo prosimo da ste strpni dokler se ne uredi.

miro74
25.04.2007, 20:21
Kaj boš strpen če pa nonstop ***e. Zdaj je bil kar nekaj cajta mir, danes zvečer pa zopet občasno vletavajo kockice. Parametri na modemu ok, brez CRC-jev.

mihies
07.06.2007, 11:53
Čestitke SIOLu, oz Telekomu. Že več kot dva meseca ni popravil zatikanje na TV, ki je še vedno prav tako moteče in pogosto, kot je bilo, odkar so nadgradili nekaj. :censored: :censored: :censored: