Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Urolog


troy
24.04.2007, 15:08
Zdravo,imam sina starega štiri pa pol,dobila sva napotnico za UROLOGA,(ima kilo),pa bi prav lepo prosil,če je kdo to že dal čes in bi svetoval na katerega se obrniti (mislim Klin.Centre,ali kakšen koncisionar-ti so najbrž samoplačniški)...hvala za kakšen namig!:dontknow:

bluesman
26.04.2007, 21:19
Lep pozdrav,

jaz sem šel v Celje v bolnico in ne grem več, ker se mi zdi vse popolnoma brez-osebno. Najprej mi ni bilo všeč, da sestra pride na vsakih par minut ven in se najprej zadere priimek od nekoga potem pa na glas razlaga pred vsemi, da naj gre na wc in kaj naj tam dela in kako. Zdolgočaseni ljudje seveda na veliko vlečejo na ušesa. Ko sem prišel not me je pregledal na klasični način (in pri tem ni pomembno po kaj si sploh prišel). Zgleda tako, kot da gre vse po tekočem traku.

Zdaj delam v tujini in sem tu šel. Tu se najprej zgodi posvet z urologom. In v njegovi pisarni ni 5 sester katerim moraš razlagat svoje probleme ( v Slo sicer razlagaš urologu a ena sestra piše, druga asistira). On je not sam in tudi sam napiše vse napotnice na preiskave. Seveda upošteva tvoje želje. Jaz sem mu recimo rekel, da se ne veselim glih najbolj cistoskopije in me je naročil na neinvazivne preiskave. Mi je rekel, da če ne bo mogoče postaviti diagnozo bo pač potrebno kar bo potrebno.

Kar hočem povedati je, da če si lahko privoščiš privat urologa, ga pelji tja. Tam bo bolj osebni pristop in čakalna vrsta bo manjša. Mislim, da je pomembno, da sin ne bo zasovražil zdravnike kot se to velikokrat zgodi.

Irina
27.04.2007, 23:05
Poglej še to spletno stran. Vprašanja urologu. Srečno in dobro opravite.

http://www.za-naju.si/

freya
30.04.2007, 13:08
Slišala sem že precej pohval na dr. Bojana Tršinarja iz KC, predstojnika oddelka za urologijo.
Če ti uspe priti do pregleda pri njem, bo dete v varnih rokah, ti pa boš pomirjena, ker je dr. Tršinar odličen strokovnjak in predvsem človek.