Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol telefonija in modem...


bo-bo
25.04.2007, 18:38
Ali pri Siol/Telekom IP telefoniji lahko uporabljam tudi "prastari" PSTN modem za vzpostavljanje dial-up povezav?

Zadovoljen bi bil tudi s kakšnim linkom do podobne teme:blush:

Lp

janezpesec1
25.04.2007, 18:50
Kaj bolj dolocenega ti ne morem odgovoriti a na forumih je bilo ze kar nekaj tem da znajo biti tezave ze s faxi, torej bo modem delal se manj (sploh hitrosti nad 14400 bps). Najbolje pa bi bilo seveda stvar preizkusiti.

Ipod
25.04.2007, 20:19
Pogosto vprašanje

Ali storitev omogoča uporabo faksa, POS terminalov, analognih modemov in ostalih naprav za prenos podatkov?

Prenos podatkov prek telefonskega omrežja SiOL telefonija je podprt, vendar z nekaterimi omejitvami. Omejitve veljajo za večino tovrstnih naprav, ki za delovanje uporabljajo javno telefonsko omrežje, kot so npr. faks naprave, domači varnostni sistemi, modemi, nadzorni sistemi ipd. Tovrstne naprave ob vklopu morda ne bodo delovale oz. ne bodo delovali pravilno.

Uporaba terminalne opreme POS ni omogočena.

Dostop do vstopnih točk ponudnikov dostopa do interneta prek telefonskega omrežja SiOL prav tako ni omogočen.

bo-bo
25.04.2007, 21:47
janezpesec1[/U];1190653]Kaj bolj dolocenega ti ne morem odgovoriti a na forumih je bilo ze kar nekaj tem da znajo biti tezave ze s faxi, torej bo modem delal se manj (sploh hitrosti nad 14400 bps). Najbolje pa bi bilo seveda stvar preizkusiti.

Hvala janezpesec1...

Jaz bi to preizkusil, ampak to na žalost to ni preveč "vzpodbuden" odgovor...
(Pogoj za ta poizkus je "nova" pogodba:nonono: )

Če ima kdo kakšne izkušnje "iz prakse" naj se pa še javi...

Lp

clutch
27.04.2007, 22:57
Ne poznas nobenega, ki bi imel siolov voip doma?