Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : vprašanje


Stublj
25.04.2007, 20:45
mene zanima glede modema, ker imam callisto821+ modem in bi hotel narociti sioltv ter me zanima ce bo treba menjat modemi callisto z sagemom?
LP

rock
25.04.2007, 21:42
S prehodom na novo shemo se modem menja. Saj si še na stari?
Sagem je z trenutno naloženim softwearom čist priden in nimam nikakeršnih pripomb nanj. Hrošči, ki so mu nižali ugled so verjetno že vsi odstranjeni. Vsaj pri moji uporabi jih ni zaslediti. Je neopazna škatlca pod mizo, ki tiho služi svojmu namenu.

Imaš pa možnost izbire tudi kakega drugega komunikatorja (nisem na tekočem kaj je trenutno sploh v ponudbi).

Veron
26.04.2007, 07:37
na novi shemi pri paketu siol internet + siol telefon + iptv dobiš modem sinope

kissli
26.04.2007, 08:07
ne ser ga s siol tv, pozab se ne splača kr kabel obdrž

Veron
26.04.2007, 16:42
kissli če teb ne deluje kot je treba še ne pomeni, da tudi drugim ne bo...
meni deluje tako kot je potrebno, kot tud usem znancem...

malo manj posplošuj use skupaj

miro74
26.04.2007, 17:16
Mogoče na nekaterih lokacijah dela vredu, na drugih pa k..... Nažalost sm na taki in vedno ko kaj nadgrajujejo kocka pa j... ko s..... . Zdaj mi že dva dni letijo kocke zmes v sliko pa zvok šteka. Zgleda da ima zopet veze z vklopom voda v celju.

vojteh
26.04.2007, 17:58
Enako se dogaja pri meni.Tudi okolica Celja.

Stublj
29.04.2007, 12:35
ja mojemu sosedu dela odlično, zato mislim tudi jaz uzet sioltv. glede modema pa sem imel sagem fast, vendar mi je stalno nekaj štopal in sm kupu se callisto in mi dela brez težav...
pa hvala za odgovore
Lep pozdrav

Stublj
29.04.2007, 12:45
rock kaj ti imas sagem modem?

rock
29.04.2007, 12:47
da

PS:34 da bodo 4 znaki!
Dajte že to bedaijo s 4 znaki izklopit!!!

Stublj
29.04.2007, 13:02
imaš kaj težav z sagemom namreč saj si prebral moj prejšnji post... sm vidu da si nekaj govoru o novem naloženim softwearom ?