Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Novi Hulk z Nortonom


Gonzo
30.04.2007, 15:05
Pravkar sem opazil, da je v predprodukciji novi Hulk (The Incredible Hulk) z potrjenim Edwardom Nortonom v glavni vlogi. Sploh mi ni jasno zakaj snemajo nadaljevanje, če prvi film ni bil niti neka ne vem kaka uspešnica, še manj pa dober film (se spomnim da sam se komaj prebil skozi ta film). Režiral bo tip, ki je skupj sklamfal oba trasporterja ( :dead: ) in dobrega Danny the dog z Jet Lijem.
Zanimivo pa je, da je vlogo sprejel Norton, ki je zraven Bale-a eden najboljših igralcev mlajše generacije v h-woodu, ena izmed opcij za glavno vlogo je menda bil tudi Dominic Purcell aka Lincoln Burrows iz Prison Breaka.

Moje mnenje - Edo, tega ti res ni treba. :nonono:

Kaj vi mislite ?

Še malo Off topic - Se še komu zdi smešno, da je proračun za novega špidermana okrog 300 milijonov dolarjev (jap, 300.000.000 $), kar je skoraj toliko kot BDP nekaterih afriških držav. Kam bodo pa še šli s temi ciframi ?

iri
30.04.2007, 15:12
Se pridružujem mnenju, Nortonu tega res ne bi bilo treba. A če je Bale rešil Batmana, lahko morda Norton reši Hulka ... Čeprav močno dvomim. Sej vem, da je Edward pravi kameleon, ampak vseeno.
Hulk mi sicer že kot lik sploh ni všeč, še manj pa si lahko predstavljam Nortona v tej vlogi.

Tudi režiser mi ne vzbuja kakšnih upov ...

castor
30.04.2007, 17:41
Mah...

Ko pomislim na Nortona izpred 10 let (American History X, Primal Fear) in kasnejša dela, sem bil prepričan, da bo on tisti, ki bo v hwoodu delal presežke. A zadnja leta njegova izbira filmov postaja močno vprašljiva. Zakaj se je podpisal k novemu Hulk projektu mi pa ne bo jasno...

iri
30.04.2007, 18:51
pa sej ni imel tako slabih projektov zadnja leta ... No, vsaj odigral jih ni slabo, v The Painted Veil (http://www.imdb.com/title/tt0446755/) je menda odličen, v Illusionistu je bil kul, v 25th hour tudi ... No, je pa res, da če bi sedajle zaključil kariero, bi bil vrhunec definitivno obdobje med Fight Clubom, American History X in Primal Fear.

castor
01.05.2007, 00:27
Opa, Fight Club sem pozabil :d :d :nonono:

Ma ja... 25 hour je super film, ostalo našteto pa... Zgolj povprečno, vsaj za moje pojme.

šnela
11.05.2007, 19:04
Se pridružujem mnenju, Nortonu tega res ne bi bilo treba. A če je Bale rešil Batmana, lahko morda Norton reši Hulka ... Čeprav močno dvomim. Sej vem, da je Edward pravi kameleon, ampak vseeno.
Hulk mi sicer že kot lik sploh ni všeč, še manj pa si lahko predstavljam Nortona v tej vlogi.

Tudi režiser mi ne vzbuja kakšnih upov ...

ja, zlo upam, da bo tko, ker si še jst, k mam mende kr bujno domišljijo, težk mojga edija predstavljam kot hulka :d

arturius
01.06.2007, 12:04
No, saj Transporter 2 sploh ni bil slab film. Mogoče pa ta režiser samo rabi čas, da se razvije. In Edvard najbrž rabi kaj denarja, pa še imidž fajterja mu je v osmih letih od Fight Cluba že malo zbledel. In tudi za to je treba skrbet, glede na to kaj je s sebe naredil Christian Haden Church za Spidermana 3.

In ko smo že pri tem, a je komu jasno za kaj so točno porabili teh 300 mio? Pri Titaniku je človek še nekako videl kam vse je šel ta neverjetni proračun, pri Spidermanu 3 pa se mi še sanja ne.

Žeruh
06.06.2007, 11:29
V otroštvu sem bil velik ljubitelj Hulkovih stripov. Moram priznati, da je norton najbolje podoben Bruce-u Bane-u (človeku, ki je v resnici Hulk).
V prvem filmu me je najbolj motilo to, da se Hulk bori samo z vojsko, nekje v puščavi. Ravno, ko je prišel v mesto, da bi res naredil kaos in zanimivo akcijo,...se je zgodilo, kar se je.
V stripu so se dobro potrudili in znali dobro uprizoriti (narisati) razdejanja, ki jih je povzročal Hulk. Celo lo v tistih kvazi-filmih iz 70-let so se potrudili glede tega, saveda so pa zabluzili z "za lase prevlečenimi vsebinami".

bolha16
23.06.2007, 21:39
Jaz upam da bodo naredili boljšega kot je bil 2003 verzija kdo pa je sploh režiser tega.Ker prvega mislim da je bil ang lee ne.PA norton mislim da je kr pravi za to.

No se baje za spidermana 3 ni blo 300m ampak samo 258m :D samo v to je všteto prav vse igralci ,ekipa ,cgi.. in promocija in baje je bila promocija zelo draga in se jim je splačalo saj je zaslužo S3 več kot S2 in S1