Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Razvezan dostop


bosketi
05.05.2007, 13:22
Ne vem če je to pravi naslov za moje vprašanje. Zanima me če je razvezan dostop v CERKNEM že mogoč.

peternelj
05.05.2007, 13:49
bosko......ni še

T-a-d-e-j
05.05.2007, 16:49
Kolikor vem je sedaj mogoč vsepovsod.

Vsemogočni
10.05.2007, 22:44
Zdaj sigurno veš pri čem si :veryevil: :2thumbs:

bosketi
11.05.2007, 20:38
Sem se pozanimav pri telekomu in je mogoč

en-X
11.05.2007, 21:22
Razvezan dostop le ni tako razvezan kot se reklamira :mad:

Zakaj :dontknow:
Zato,ker moram najprej narociti PSTN in xDSL,ko priklopijo pa odjavim PSTN in grem na razvezan dostop :nonono: Seveda ob tem podvigu vrzem proc vsaj 80 evrov,kolikor je prikljucnina za PSTN.
V mojem primeru je to popolnoma BREZVEZNO,saj sem pred leti odjavil ISDN (mimogrede-se vsa oprema je na podstresju),parica je cista do centrale(preverjanje linije z tehnikom),le politika je cudna :mad:

Na mores na zacetku narociti razvezanega dostopa,lahko narocis samo RAZVEZAVO.Take informacije sem dobival ze pred 1.4 (zdruzitev),prav tako v zadnjem povprasevanju prejsnji mesec :nonono:
Prav tako so mi "zagrozili",da parice ne bo tudi za druge operaterje :o

drnovurb
21.05.2007, 17:52
en-X: ni čist taka procedura... če je tel. priključek pr teb že kdaj bil.....ti to ni treba.... če ga pa še ni, to pomen da tud parice nimaš.....zato ti zaračunajo priključnino za PSTN priključek, ker tolk stane parica.... Ti vidim, da si že imel tel. priključek, zato lahko oddaš ročno preverjanje (080-1000 - 1) po enem tednu jih spet kontaktiraš in vidiš če je možno al ne... če je... oddaš naročilo... Ne rabiš prej PSTN-ja met....

LP

en-X
21.05.2007, 19:15
@drnovurb: Zadeva ni tako roznata,kot jo opisujes.
Ce v kablu ni 25% prostih paric,se poslovi od razvezanega dostopa "iz nule",ceprav si ze imel telefonijo ,saj naj bi bilo teh 25% rezerviranih za tiste ki hocejo prehod iz SRD na PRD.

@BOSKETI in PETRNELJ - recta Juretu naj se zmiga-same lepe stvari je obljubljal pred volitvami ;)