Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Telekomovi mojstri


simnovv
10.05.2007, 19:09
Pač danes nam je eden od telekoma prinesel modem in sedaj dela net ok.Problem je pa v tem ker se foter ne spozna preveč na internet in je rekel temu mojstru od telekoma , da nekaj več plačujem za internet in potem je prbil , da tukaj sploh ne more delovat več kot 2megabita hitrost (kao 6km od centrale) Jaz sem naročen na 4 mega in torrenti grejo povprečno 420kbps normalen download pa 510kbs.In z fotrom sva se poem skregala ker misli , da jaz plačujem brez veze za 4 megabite in se mi je smejal. In jaz sem zdaj zelo :veryevil: in to je zakuhal ta telekomov mojster.

Lp

:nonono:

T-a-d-e-j
10.05.2007, 19:45
No, zdaj pa je monopolistični Telekom začel posegat še v družinsko sfero in kvarit idilične odnose v družini.
:rolling: :rolling: :rolling: :rolling: :rolling:

Vsemogočni
10.05.2007, 22:39
Ne verjamem, da je to zakuhal Telekomov delavec. Ker pričkat sta se začela sama z očetom. Telekomovc je samo užival in malce prilil olja na ogenj. Kar pomeni, ko imaš v hiši tujega človeka, se ne kregaj z domačimi, ampak tujca le vprašaj za kak nasvet. Skregaj se pol, ko gre tujec od bajte. Normalno, če bi bil jaz pri vas, bi tud kakšno spustu, da se prepir ne bi polegel tko hitro. Veš kolk je užitek poslušat, ko se nekateri pričkajo pred tujcem za prazen nč.

Slabo sta sama zastavla, zato sta še slabše odnesla, ampak roko na srce, po vajini domači krivdi. Drugič pa se prej z očetom dogovorta, spričkajta ali stepita, ko pride tujec v bajto, se pa obnašajta normalno za spodobnega človeka. :2thumbs:

Aldebaran
10.05.2007, 22:57
simonvv: zaženi lepo www.speedtest.net

tole temo pa zaklepam!