Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : kupujem telefon, kateri, zaklepanje, ....


nejcvajda
12.05.2007, 15:53
Ker se jaz ne spoznam glih na mobilne telefone, bi prosu če mi lahko kdo malo več pove o zgoraj omenjenem telefonu(SE v630i). Če lahko malo opišete plis in povejte svoje mnenje. Pa če jaz kupim telefon pri simobilu in vstavim sim od mobitela kako bo s temi menuji in vodafonovimi slikcami in to?:2thumbs:

nejcvajda
12.05.2007, 16:56
Pa še to...a se da slikat s sprednjo kamero?:2thumbs:

Rusy
13.05.2007, 14:21
Kot prvo če ga boš kupil pri simobilu je telefon 100% zaklenjen na simobil tko da ga ne moreš uporablat v mobitelovem omrežju ker boš moral prvo gsm odklenit da boš sploh uporablal v mobitelovem omrežju...p.s: veliko sreče pri odklepanju telefona...;)

milan1
13.05.2007, 21:06
odklenit ga neseš na en privat mobitel servis... pa ti g odklene...

Z750
18.05.2007, 20:50
aparat za svojo ceno ponuja kar precej:2 mega foto, 10 M internega spomina + 256 M spominska kartica, USB kabel, relativno dobre slušalke, MP3 .... aparat je zaklenjen, odklenit se ga da, ne moreš se pa znebit LIVE tipke

milan1
05.06.2007, 19:42
Js mam pa SE K610i... Kako se slika z kamero, nad ekranom?

Guliwer
08.06.2007, 20:17
imam SEv610i in je telefon uredi....malo neroden je joystick ko ga uporablas levo/desno ampak ok....s sprednjo kamerose ne da slikat drugace je pa kar soliden....trenutno je na servisu ker je zacel se kar sam od sebe ugašat in to čez nol..zvečer delu...zjutri me ni zbudu u šoli pa usake 10 min se ugasnu

nejcvajda
08.06.2007, 21:44
Kaj je zdaj to za finta? To odklepanje? Jaz ne morem v SiMobil-ovem telefonu uporabljat Mobitel-ove SIM kartice? Kako pa se to odklene?:2thumbs:

nejcvajda
20.06.2007, 17:27
Mene pa zanima, če je tudi telefon Sony Ericsson k610i zaklenjen na Si.Mobil, če ga tam kupiš. Prosim, če kdo ve, naj mi čimprej sporoči, saj nimam več veliko časa, da si grem ponj.:2thumbs:

nejc
21.06.2007, 11:58
Telefoni kupljeni pri Simobilu po akcijskih cenah so VSI zakljenjeni.

Če ga kupiš v redni prodaji, potem ne.

Pri Mobitelu pa že ene 2 leti ne zaklepajo več.

nejcvajda
21.06.2007, 12:59
Tnx za odgovor, nejc.:2thumbs: