Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Siol TV in 2 televiziji


*A*l*y*a*
22.05.2007, 10:51
Imamo paket trio in do sedaj smo imeli priklopleno eno televizijo, sedaj pa smo se odločili še za eno. Včeraj se odpravim v teletrgovino v Celje in pridajalcu povem svoje "želje" (se ne spoznam najbolje na te stvari). Prijazni prodajalec mi vse lepo razloži z razliko od delovcev na 080-1000. Kupim ta tv-komunikator SEGAM IAD81 HD. Prodajalec me tudi opozori na prijavo za 2 televijziji, hotel mi je pomagati ampak mu na žalost povezava spet ni delala, zato sem prijavo nato naredila doma. Po prijavi priklopim tv-komunikator in mi na tv napiše da žal storitev video na zahtevo trenutno ni na voljo. Kličem na center in mi pove da bo urejeno v parih dneh. Danes spat kličem in mi reče da bo urejeno v tekom dneva.
Sedaj me pa zanima kdaj bo to res urejeno oz. kako dolgo bo še treba čakati da bomo lahko gledali programe tudi na drugem tv-ju?

Lp

madmitch
22.05.2007, 13:43
Kolikor jaz vem, morajo to fizično urediti v centrali, torej je odvisno, kdaj bo kakšen tehnik dobil nalog z ene mize na drugo. Glede na to, da je sedaj to eno podjetje, bo verjetno trajalo še malo dlje, kot prej, ko sta bili dve. Vsake toliko malo pokliči in pognjavi.

*A*l*y*a*
22.05.2007, 14:52
Zelo nekorektno se mi zdi to od siola oz telekoma. Plačaš skor 170€ za to malo škatlo, potem moraš pa še par dni čakat da jo lahka začneš sploh uporablat, ker ti pač prej nobeden ne zna povedat, da je treba še prej prijavo daredit za 2 tv, ko se pozanimaš kaj vse potrebuješ.

fazan
22.05.2007, 14:53
Kolikor jaz vem, morajo to fizično urediti v centrali, torej je odvisno, kdaj bo kakšen tehnik dobil nalog z ene mize na drugo. Glede na to, da je sedaj to eno podjetje, bo verjetno trajalo še malo dlje, kot prej, ko sta bili dve. Vsake toliko malo pokliči in pognjavi.

Mah bolj kot kih gnjaviš slabše je okoli 1meseca bodo uredili ali bolj natačno 6 tednov imajo čas tako imajo pogodbe.

janezpesec1
22.05.2007, 18:08
Ce ti TV na enem STBju deluje bi morala tudi na drugem - vendar ne hkrati ker linija ni dovolj prepustna. Sagem STB ima konektor za mrezni kabel narejen obupno, preveri ce je kabel res pravilno vstavljen (meni se je to ze 2x zgodilo).