Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Samo vprašanje?


Tsu
31.05.2007, 11:49
Jst sm zdele oddal vlogo za povečanje hitrosti (iz 1mbit na 4 mbit), pa me samo zanima, kolk časa je treba čakat?
Slišu sm da je to treba en tedn čakat? A res tako dolgo rabijo, da povečajo hitrost??

Lp
Matic

gacho87
31.05.2007, 14:35
Ja, jaz sem res nekaj takšnega čakal.

Tsu
31.05.2007, 15:45
Hvala za odgovor.

Sošolcu so naštimal je mel v roku ene ure naštimano, po tistem ko je oddal tist spletni obrazec. Sm mislu da je kej narobe če morem tko dolg čakat.

Lp
Matic

dkivi
01.06.2007, 20:35
meni so dvignili v 3 dneh

Tsu
02.06.2007, 11:53
Hvala :)

MrBoombastic
05.06.2007, 13:21
Že imaš?

miran74
15.06.2007, 16:17
Hvala za odgovor.

Sošolcu so naštimal je mel v roku ene ure naštimano, po tistem ko je oddal tist spletni obrazec. Sm mislu da je kej narobe če morem tko dolg čakat.

Lp
Matic
Uradno mislim da je nekje 14 dni.
V eni uri ne verjamem kdo pa je ta sošolec verjetno ni navaden smrtnik.

X-wrt
18.06.2007, 07:40
V čem je fora da imajo tako dolg rok (14 dni) za dvig hitrosti ?

XORO
20.06.2007, 15:40
To temo bom malo izkoristo za to

Amis ponuja narocnikom zvisanje linije...brez preverbe... in ljudje marsikje nasedajo da bojo dobili tolliko kot so narocili...
Amis seveda stem pridobi narocnike...ampak ko ti TS dejansko pove resnico da vi ne morete met 10 M ampak 4 M pa tud ni fajn...ker ti si naroco 10 M in hoces to...ljudje se pa pol jezijo na TS, ki ni kriv nic.

missClause
01.07.2007, 09:52
to ne izkorišča samo Amis ampak tudi drugi ponudniki. Najraj T2 reče, ja pri vas internet ni možen, telekom more to pa to narest, pol gre pa naročnik klicat na 080 linijo zakaj je pa to tako pa tako, T2 je reku da rabite narest samo to pa to...

mislem... T2 ima tudi take operaterje... imajo tako lepo napisan in razložen zakaj so bile poizvedbe zavrnjene pa še vedno trobi da naj se za podrobnosti obrnejo na telekom... v zadnjem času je tega manj ampak še vedno se to dogaja...:nonono:

bostov
01.07.2007, 10:25
Kdaj bo v Mislinji (2382) mogoč priklop na VDSL? V centru je to sicer mogoče, živim pa cca. 2km izven, in pri izbiri povečanja hitrosti ni možnosti razvezanega dostopa in in tudi ne VDSL-a. Administratorji, prosim za konkreten odgovor.

storz
01.07.2007, 10:51
Kdaj bo v Mislinji (2382) mogoč priklop na VDSL? V centru je to sicer mogoče, živim pa cca. 2km izven, in pri izbiri povečanja hitrosti ni možnosti razvezanega dostopa in in tudi ne VDSL-a. Administratorji, prosim za konkreten odgovor.

Kot si sam napisal je priklop VDSLja tam možen, vendar je problem oddaljenosti centrale.

Kar se pa tiče razvezanega dostopa, pa ne sme biti problem, samo izberite na moj.siol.net, da želite podpisati novo pogodbo s Telekomom Slovenije in mora pustiti izbiro RZ dostopa (sem preveril za vaš primer)

lp,
storz

mzidy
19.07.2007, 08:53
Mene pa zanima, če bi se dalo samo za mesec avgust dvigniti hitrost iz 1Mb->4Mb?

Poletne počitnice in p2p pač terjata svoje...

Hvala in LP

MrBoombastic
19.07.2007, 16:17
Mene pa zanima, če bi se dalo samo za mesec avgust dvigniti hitrost iz 1Mb->4Mb?

Poletne počitnice in p2p pač terjata svoje...

Hvala in LP

Normalno, da se teoretično da. Pošlji dopis.

Srce
06.08.2007, 13:08
Zanima me ali te prej kaj obvestijo, da preteče pogodba?
Jaz imam dve leti modri ADSL in me zanima kaj kej priporočate sedaj?
Kako je kaj s paketom duo internet + telefonija...
V hiši imamo dva telefona v vsakem nadtropju, ki sta med seboj povezana...imelo smo tudi v tretjem nadstropju telefon sam smo odstranil aparat. Jaz bi pa v tem istem nadstropju imela v svoji sobi telefon...modem imam v svoji sobi...kaj lahzko naredimo?

janezpesec1
06.08.2007, 17:56
Verjetno ti potece vezava, pogodba bo kljub temu veljavna se naprej (dokler je ne prekines). Meni IP telefonija deluje v redu in sem preklopil predvsem zaradi nizje cene storitev, telefon mi recimo ni posebej pomemben del storitve. Enaka vezava telefonov bi morala delovati tudi pri IP telefoniji (pod pogojem da nimas ISDN telefonov ki na IP telefoniji s Telekomovo opremo ne delujejo).