Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Sinope 568+ in Siemens A160 - dela ali ne dela ?


Blond
13.06.2007, 08:32
Pozdravljeni !

Ali je kdo tukaj, ki ima kombinacijo
Sinope 568+ modem in Siemens A160 telefonski aparat.

Zanima me predvsem ali vam ta kombinacija dela ali so kakšne težave s tem?

Hvala in LP
Blond

jagy
13.06.2007, 17:17
Jaz imam 2 telefona (Panasonic, Phillips) na sinopeju.
Eden mi občasno ne dela, drugi mi pa občasno dela.

Breskva
29.06.2007, 20:35
Načeloma bi moralo delati, pokliči siol da ti če še ni nadgradijo na zadnjo verzijo. Če ne pa drugi telefon ali pa če želiš zahtevaj menjavo sinope za sagem , samo potem izgubiš wifi :)

Blond
29.06.2007, 23:22
Ta načeloma sem v zadnjem mesecu slišal prevečkrat.
Najprej ko sem izbiral modem .... seveda dela.
Potem sem kupoval telefon .... seveda dela.
Pridem domov ... načeloma dela vendar samo na pol. Ne dela prikaz klicočega in seveda posledično tudi ne zgrešeni klici.
Kličem 0801000 in teletrgovino ... načeloma dela.
Pojte lepo v rit vsi skupaj tam.

No po dobrem mesecu pregovarjanja, pisanja in gnjavaže sem dosegel, da so mi dali SAGEMa.
Ne vem ali je to dobra ali slaba menjava vendar sedaj DELA.

No če bo kdo kupoval naj ve da to načeloma NE dela.

LP
Blond

T-a-d-e-j
03.07.2007, 16:35
Sagem za Sinope je res bolj švoh menjava...

Blond
03.07.2007, 20:23
Sagem za Sinope je res bolj švoh menjava...

Glede na kaj ?

T-a-d-e-j
05.07.2007, 18:51
Glede na dejstvo, da nimaš več Wlan-a.

Blond
06.07.2007, 07:31
Glede na to, da sedaj vse ostalo vredu dela, sem pač kupil za 60,00EUR WLAN router in sedaj je WLAN še boljši, z večjim dometom, bolj zanesljivo povazavo in še bolj varen.

Sedaj zaenkrat vse štima in sem zadovoljen z SIOLom. Čeprav sem se dosti mogo prejezit.
Ampak sedaj štima.

Blond