Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kaspersky Internet Security


luky
27.06.2007, 08:47
Imam trenutno naložen Kaspersky Internet Security in sem opazil, da mi ne pusti odpreti stran slo-zeleznice.si. Vse druge strani pa normalno odpira.

Če kdo pozna program dobro prosim za pomoč, kje mu določiti, da tudi to stran odpre normalno. Firewall sem si ogledal venda ne najdem ničesar.

lp.

dodo68
11.07.2007, 13:45
Katero verzijo imaš? KIS 6 ali 7?
Poizkusi izklopiti anti-banner

luky
11.07.2007, 15:48
Katero verzijo imaš? KIS 6 ali 7?
Poizkusi izklopiti anti-banner


Imam 7.0 naloženo, prosim povej kje se ta anti-banner izklopi.

Hvala vnaprej in lp.

Luky!

Aneta
11.07.2007, 15:58
ja pa sej itak nimaš kej videt na slo železnice kokr samo njihove forume

luky
11.07.2007, 16:11
ja pa sej itak nimaš kej videt na slo železnice kokr samo njihove forume

Razporede voženje, ki jih potrebujem, pa cenike itd.. se bi še kaj najdlo.....

dodo68
11.07.2007, 16:15
Nastavitve - požarni zid - desno imaš nastavitve

Kaj se zgodi, ko odpreš spletno stran, ti kaspersky kaj javi?

luky
11.07.2007, 17:48
Nastavitve - požarni zid - desno imaš nastavitve

Kaj se zgodi, ko odpreš spletno stran, ti kaspersky kaj javi?

Ko hočem odpret stran slo-zeleznice.si, kaspersky nič ne napiše, samo počasi hoče odpreti stran, vendar je ne odpre. Ko pa na ikoni v tray z desno miško kliknem Pause Protection za 1 minuto, potem na novo kliknem na Web slo-zeleznice se stran v momentu odpre.

Dodo68 mislim da je nekje fora z firewallu pa ne vem kje. Če boš kaj ugotovil, dej mi prosim napiši na ZS, da ne bova pisalo preveč po forumu.

lp. Luky!

bluemax
12.07.2007, 01:49
Imam trenutno naložen Kaspersky Internet Security in sem opazil, da mi ne pusti odpreti stran slo-zeleznice.si. Vse druge strani pa normalno odpira.

Če kdo pozna program dobro prosim za pomoč, kje mu določiti, da tudi to stran odpre normalno. Firewall sem si ogledal venda ne najdem ničesar.

lp.
V primeru kupljenega programa, povprašaj prodajalca! V kontra primeru se pa mal (uro, dve....) poigrej z nastavitvami.Kaspersky internet security....:rolling:
Copy-paste:
"I bought this product for a very good price from Amazon instead of Norton. It apparently had all the key features and I was particularly interested in Parental Controls as I have young kids using the computer so wanted to block access to sites from their Windows Log-on accounts (a feature that Norton has). Looking at the details on the TREND website it boasts "Advanced Parental Controls - Parental Controls allow you to manage your children's internet activity by blocking Web sites and inappropriate content." In my opinion, there is nothing "advanced" about simply blocking www addresses or only allowing a permitted list of www addresses. This is not parental control but in fact just blanket site blocking (admittedly by keeping a log). What this means is that the sites are blocked to ALL user accounts of the machine. Therefore, as a parent who administers my PC by separate logon account (and locks down my children's accounts) I too cannot access these websites unless I keep turning the web site blocking facility on and then off - assuming I remember each time.
I was swayed by seeing other reviews that the performance of this was good. I suspect that they were referring to the 2006 version of the product and not the 2007 version. BEWARE: The machine now takes longer to boot-up and the first accesses to the web on IE7 take incredibly long. But don't take my word for it, just do a search on the web for "PcScnSrv.exe" and see what the experts say about this task using up memory. I have a reasonably powered machine and a reasonable family - this product although is good, lets down the side in the most important areas - flexibility and performance. Having said that, I am definitely not an advocate for Norton either. So if you do find a good product let me know - I may be binning this one soon if I can't fix the performance! "
Lp B

stalker
30.05.2008, 13:24
Zanima me kje v Sloveniji lahko kupim licenčno kopijo Kaspersky Internet Security 2009 izvoda ?

Ali je možen nakup licenčnega ključa samo preko uradne spletne strani Kaspersky lab. podjetja ?

dodo68
04.06.2008, 12:31
Jaz kupujem tukaj (http://www.trga.net/kaspersky.php).

Če pa imaš veljavni ključ za 7.0, pa lahko preneseš v novo verzijo. Seveda je potrebno še malo počakati, verzija 2009 bi naj izšla nekje 6.6.2008.

stalker
06.06.2008, 11:29
Jaz kupujem tukaj (http://www.trga.net/kaspersky.php).

Če pa imaš veljavni ključ za 7.0, pa lahko preneseš v novo verzijo. Seveda je potrebno še malo počakati, verzija 2009 bi naj izšla nekje 6.6.2008.

Hvala ti ! :2thumbs: