Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : crysis


snežko
29.06.2007, 21:15
:) a bo a ne bo, a kaj zdej čarajo...

chaser
30.06.2007, 09:23
Ga še pacajo.

tom182
18.08.2007, 20:58
www.crysis.si page se v izdelavi pomagajte nam v vstop v community crysisa

_Es_
18.08.2007, 22:57
Špil za vseh 20 prstov polizat. In to dvakrat :2thumbs:

chaser
19.08.2007, 10:40
Če bi se poleg izpiljevanja grafike vsaj mal osredotočil tudi na vpeljevanje inovacij v igralnost bi bil neprimerno boljši. Saj bo fantastičen špil, no doubt about that, ampak v stvari pa ne bo nič novega. Sicer trailerjev in podobne navlake o Crysisu ne spremljam najbolj pogosto, ampak kar sem novega do zdaj videl je bila tista nano obleka, ki pa ne bo nič drugega kot en majhen bombonček, tipa gravity gun v HL2. Tehnološko pa skoraj zagotovo najlepši špil letošnjega leta. Bo superioren, a kakšna novost v igralnosti mu ne bi škodovala.

loky3000
20.08.2007, 04:58
Osebno me bolj zanima kako se bo igra obnesla na trenutni generaciji grafičnih kartich, kar se Dx10 trenutno tiče dvomim da je kaka grafična kartica katera bi bila zmožna poganjati Crysis (4xaa,1024x1204, vsi detajli na max), glede na to da demote poganjajo na 8800gtx-SLi ter so FPS droppi še kako očitni.

shark007
28.08.2007, 20:37
Tud mene zanima, čeprav se ena sama 8800 GTXka z amd 4400 mhz dvojedrnim procom, in 2gb rama obnese zelo dobro na Unreal 3 pogonu. Z vsem na high, dx10, aa x4 se razume. Pomoje 8800 ultra nebi smela imeti problemov z Crysisom.

shreder
27.09.2007, 13:53
:2thumbs: baje po dobra:2thumbs: :2thumbs:

Blednik
28.09.2007, 08:12
Moji možgani jo zelo težko pričakujejo.

chaser
06.10.2007, 12:31
Možganov v Crysisu ti rabil boš ne.:approve:

Edit: Ravno stestiral demo in ugotovil, da tole pač ne bo šlo na moji kišti. Sploh pa je razmak med med in high nastavitvami takšen, da kakor hitro znižaš teksture ali shaderje (pa še kakšne efekte), gledaš grafiko, ki je dejansko slabša kot v Far Cry na istih nastavitvah. Če imaš mašino, ki je sposobna laufat tole na high, ali pa vsaj med-high je kul, sicer je s Crysisom brezveze vztrajat. Upajmo, da nekoč pride še na konzole, kot so to storili s FC.

snežko
01.11.2007, 08:57
:) a je že?? je st bi mal nažigal spet...

chaser
01.11.2007, 10:06
Demo only. Pejd nažigat in gledat padajoče slike na sekundo. :approve:

snežko
01.11.2007, 16:00
:) nočm - demo me bo sam zakuru ...

Gonzo
01.11.2007, 17:47
Že zelo dolgo časa ne igram več iger, sem pa hotel preizkusiti nov računalnik in sem včeraj zagnal tale demo od Crysis. Grafika je zelo lepa (je pa res, da me je veliko lažje impresionirati, kot pa nekoga, ki je reden game player), igralnost odlična, vzdušje prav tako, igra dela tekoče in brez problemov z vsemi podrobnostmi na high (ni potreben dual core extreme in 8800 gtx dual, kot sem zasledil na nekaterih straneh). Posebne moči, ki jih omogoča tisti cyber suit niso ne vem kakšna novost (že videno veliko prej v Unrealu, Quaku, ...), pa tut korejcev mogoče ne bi bilo treba strelat (politika pač), ampak ok, neki bad guysi morajo bit (vsaj tokrat niso muslimani al pa rusi :d ). Zanimivo bo videti, kakšna bo končna verzija, čeprav je po vsej verjetnosti ne bom imel volje igrat. Bo pa menda res eden od kandidatov za špil leta. Toliko od mene.

Gamer77
02.11.2007, 17:32
Ja......samo na demotu ni vse dokončano....ene stvari se še bodo izboljšale.....potem pa dvomin da bo glatko vse delovalo na gf 8800gtx...vendar na gf 8800 Ultra pa mogoče bo :dontknow:

snežko
14.11.2007, 17:39
:) glih k sem dojel vse fore je pa konc demota...fak...sej sm vedu....beng beng ratatata

_Es_
16.11.2007, 13:16
Mene je osebno malo razočarala.Mam core2duo e6300, 8800GTS 320MB pa 1gb RAMa pa mi demo neke čudne fore spušča (normalno dela samo če mam shadere na high, na medium začne izpuščat cela gorovja, predmete, zidove ipd.)

Recommended System Requirements

Processor: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D)
RAM: 1.5GB
Video Memory: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
Hard Drive Space: 6GB

Saj vbistvu dela vse na high vendar ko pride do večje akcije začne malo kašljati. Ne morem pa nastaviti vse na medium, ker imam nenormalno in neigralno sliko (zgoraj omenjene slike)

Gamer77
19.11.2007, 14:11
Ja...men je delalo iste težave v far cry-ju izpuščalo mi je delce "grafike" pa tudi jas neven zakaj:dontknow:

_Es_
20.11.2007, 12:17
Inštaliraj patch vsaj 1.3 pa bo rešeno...

Upam da je to z izpuščanjem grafike fora IGRE, ne pa grafične. Saj TOLKO slaba 8800 GTS tud ni. Ali pač?

Brootalen
20.11.2007, 18:33
Možganov v Crysisu ti rabil boš ne.:approve:

Edit: Ravno stestiral demo in ugotovil, da tole pač ne bo šlo na moji kišti. Sploh pa je razmak med med in high nastavitvami takšen, da kakor hitro znižaš teksture ali shaderje (pa še kakšne efekte), gledaš grafiko, ki je dejansko slabša kot v Far Cry na istih nastavitvah. Če imaš mašino, ki je sposobna laufat tole na high, ali pa vsaj med-high je kul, sicer je s Crysisom brezveze vztrajat. Upajmo, da nekoč pride še na konzole, kot so to storili s FC.

se strinjam. Jaz sem kupu pred enim mescem laptop z core duo 2 procesorjem 2 giga rama in nvidia grafično na nivoju 8600 in bolj kot ne dela precej slabo. Nekje na medium, kar je podoben nivo far cry-a (ok, malo boljše že, obrazi trava in sence so bolje zdefinirani)... Več kot očitno bo treba kupiti še en računalnik (:nonono: ) za igrice... sploh upoštevajoč dejstvo, da bo slej ko prej prilezla tudi mafia 2 :)

Gamer77
22.11.2007, 14:11
mafia 2? no...za to pa nič nevem...

_Es_
23.11.2007, 19:04
No, jaz ti povem, da pride :approve:

firemen
01.12.2007, 15:17
oj
a kdo ze spila crysis na netu ce se ze da?
slikce?

robek15
31.12.2007, 08:24
Pozdrav rad bi samo vprašal ali je ze kdo do konca igral CRYSIS namreč meni se zatakne pri Reckoning ko sem z admiralom v sobi ampak vrata se ne odpro sploh ne morem ven
Lp Robek

chaser
31.12.2007, 16:02
Da ni slučajno spet kriva površno spiratizirana verzija...

snežko
04.02.2008, 17:10
:) ne - morš dat na full power in z roko udarit v vrata da se odprejo. jih kao razbiješ.

kdaj pride csysis2??

_Es_
04.02.2008, 17:25
Ej ej ej, izi, najprej pride FAR CRY 2. Crysis naj se skrije.

the_nfscarbon_guy
04.03.2008, 17:49
Mam en problem, in sicer ko hočem zagnat editor(sandbox 2) za crysis, se nič ne zgodi. Kaj bi lahko bil problem?

IceY
05.03.2008, 18:49
Mogoče piratska verzija?! :D

the_nfscarbon_guy
07.03.2008, 05:38
Ne, ker mi tud v demotu ni delal. Kar naenkrat ne dela več.