Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : programi za obdelavo slik


amadej
05.07.2007, 19:41
Torej potemtakem iščem nek program ki bi bil za urejanje slik.
Naprimer imam Adobe photoshop in picasa zdai pa če ve kdo za kake druge kjer bi malo sliko kaj jas znam našminkal če me razumete.
Na glasuj zame vidim da eni majo slike iz okvirov in raznih efektov...če ve kdo za kakega lepo prosim naj omeni :2thumbs:
lp

milan1
05.07.2007, 20:25
http://www.blingee.com

amadej
05.07.2007, 21:02
To ja prava stvar ravno to sem mislil:2thumbs:
car si tnx:rolling:

amadej
14.10.2007, 18:54
Zanima me kakši vse programi obstajajo za oblikovanje oz. predelavo slik.....za fotoshop in picasa vem rad bi enega dobrega ki nebi bil prezahteven za blodinko :rolling:

BojanF
23.10.2007, 14:33
Ahoj:2thumbs:

A pozna kdo program za slike kjer lahko povečas(raztegneš)sliko ne da bi izgubila na kvaliteti?:dontknow:

Luka2k
23.10.2007, 14:38
rasterizirane slike ne moreš povečati, ne da bi izgubil vsaj nekaj kvalitete.
Z vektorskimi slikami je zgodba popolnoma drugačna...

Sicer pa lahko poskusiš takole:
v Photoshopu (ali podobnem urejevalniku) dupliraš sliko v now layer, ga zabluraš in spustiš transparenco na nekih 20%.
Ta postopek ti malo zgladi felerje, ampak ne prav drastično...

Lance_Armstrong
26.10.2007, 19:51
Programa Repligator in Professor Franklin sta ena od takih programov za dodajanje slikovnih efektov, kot jih včasih vidite na gz. Google najde vse kaj si izmislite, samo glejte da boste napisali vse v angleščini. za slikovne efekte napišete npr: picture aditor, converter, effect maker ipd ... Vsa umetnost. Blingee, ki ga je dodal Milan1, pa je za dodajenje animiranih efektov. :d :p

mckeky
28.10.2007, 14:41
pa obsotoja kaksen programcek za dodajanje animiranih efektov, kot je na nek nacin na blingeeju ?ne kaksen gif animator, pac mislim na taksen nacin, da bi imel ze vgrajene efekte, pa bi jih le dodal na sliko?

kuzoki
01.03.2009, 15:16
Ej živjo

A veš kako z blingee downloadam sliko, ki sem jo naredu, ker ko sm jo dal dol efekti niso delovali.

zeriX
04.03.2009, 08:40
Iz RGB daš v Linearno "farbo", resizaš in potem daš nazaj v RGB.