Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Američani in njihov IQ


metal
09.07.2007, 10:58
Pozdravljeni.

Sedaj čakam na AOC - age of conan igro, to je mmorpg. Na forumu je mix ljudi iz celotnega sveta. Največ je američanov ki imajo vprašanja in odgovore nadpovprečjem, kot kateri koli evropejec ali drugi državljan.

Ena takih izjav.

Is it safe to take a shower indoors? During a lightning storm/thunder outside?
I think yes, but my conscience says no. Florida weather is so strange.
And I really need to take a shower right now.

Odgovor drugega amerikanca na to vprašanje.

My mom always said not to, but I think it's pretty safe. Whether or not you could actually get shocked, I think you have a greater chance of falling & hurting yourself than getting zapped. Just don't drop the soap.


Folk se je dobesedno samo norca delal na ta topic :) .


Takih izjav in da ne rečem v resnih debatah :nonono: kjer amerikanci dobesedno izgledajo kot froci je nešteto. Drugi narodi se samo smejijo in priimajo za glavo ter komaj čakajo da dobijo svoj evropski forum.

Kaj pravite vi nato ? In ste zasledili resne debate, kjer Amerikanci dobesedno ispadejo idioti.

admin
09.07.2007, 11:20
Enim delajo preglavice nevihte, drugim pa slovnica ;)

Vsekakor ne moreš kar takole posploševati stvari; lahko, da je bilo to samo nedolžno vprašanje 11-letnika... Jaz se za glavo držim, ko berem tvoj tekst!

mrjerry
09.07.2007, 12:31
admin :respect: :d

dkivi
09.07.2007, 15:07
no najboljša cvetka je pa ta,da v navodilih za mikrovalovko piše,da ni namenjena sušenju živih živali,dokler nisem imel enih takih navodil v rokah,sem mislil da je tista fora z mačko samo urbani mit....da ne omenjam da ti na embalažah mcjunka piše da je vsebina vroča...ma ne,a res?..jaz sem pa mislil,da hamburgerje in pite pečejo na sobni temperaturi:o:o:o:o

pinky
09.07.2007, 18:36
eno je narečje, drugo je pa slovnica - s pravilnim postavljanjem vejic, skladnjo stavkov, pisanjem besed skupaj ali narazen, ....

shem_me_zion
19.07.2007, 04:46
Evo ti evropski forum! Tvoje trpljenje pod amerisko neumnostjo je koncano. (Pa pazi, da ti ne spodrsne na kaksni zajfi.)