Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Ping problemi!!!


$ 4 |\| |) |2 0
10.07.2007, 19:20
Dan!!!

Meni pri igrah CS:S,CS,ET, in malo pri COD in COD2 lag kot tri pisane marjetke.Imam use ugasnen za downloadat.Preskenirou sm za nesnago je vse počiščeno.Ko sem imel racunalnik v drugi sobi pa je bilo vse prov.Nic ni lagal.Ping mi poskakuje gor in dol.Nekaj casa je umirjen potem pa skoci.
Imam povezavo

DL:244 kb/s
UL:122 kb/s
Seprav mi download z neta z hitrostjo 24-30kb/s(Slabo to):( :(
To sem pogledu www.speedtest.com
Racunalnik
2400+mhz
512ram
Ati RADEON 9550 SE 128MB
120 GB
A mi lahko kdo pomaga??:dontknow:

amaze646
10.07.2007, 21:14
Imas vmes kak router ali switch?

$ 4 |\| |) |2 0
10.07.2007, 21:20
Ne.Nic nimam

$ 4 |\| |) |2 0
11.07.2007, 10:04
A morm u konzolo pisat gune komande kukr rate 3000 pa cl_cmdrate 25 , cl_updaterate 10
A je to mugoc kj?

chaser
11.07.2007, 10:18
A morm u konzolo pisat gune komande kukr rate 3000 pa cl_cmdrate 25 , cl_updaterate 10
A je to mugoc kj?
Tole je za frame rate, če mene vprašaš - torej nima veze s pingom. Da ti je v drugi sobi prej delovalo pa ni nič drugega kot golo naklučje. Probaj še kakšen drug špil in preveri, če so problemi isti. V kolikor so, pokliči ISP-ja in ga povprašaj po morebitnih solucijah.

$ 4 |\| |) |2 0
11.07.2007, 10:54
Pr COD2 je ze bolje ampak vcasih se kr poskakuje na 999.Ok bom probau se druge spile.Drgacu pa bom poklicu ISP.

$ 4 |\| |) |2 0
11.07.2007, 11:03
Kaj pa tole?A je kle vse vredu.To sem najdu ne enem forumu da to pogledas ce je vse uredu.Js pa kle nc ne znam.

http://shrani.si/thumbs/neimenovan13uqp.png (http://shrani.si/?neimenovan13uqp.png)

chaser
11.07.2007, 11:57
Ja tukaj je videti vse v redu.

$ 4 |\| |) |2 0
11.07.2007, 12:31
K so men prsli da bi mi preklopl internet u drugo sobo so mi rekl da mi bodo preklopl na drug paket tok je ta že star paket.A je mugoc to

chaser
11.07.2007, 13:32
Ne bi smelo biti. Kakšno povezavo pa imaš?

Mute
11.07.2007, 17:19
jest bi sam vprašou če pri teh igrah uporabljaš kakšne Haxe?

$ 4 |\| |) |2 0
12.07.2007, 08:22
jest bi sam vprašou če pri teh igrah uporabljaš kakšne Haxe?
Ne.Zakaj pa to sprašujes??:nonono:
Imam pa Telemach mini paket(ta star).

chaser
12.07.2007, 10:27
Ker hacki lahko vplivajo na ping. Po moje bo najbolje, da na Telemach pokličeš in poročaš o svojem problemu.

$ 4 |\| |) |2 0
12.07.2007, 14:44
Ker hacki lahko vplivajo na ping. Po moje bo najbolje, da na Telemach pokličeš in poročaš o svojem problemu.

Ok:2thumbs: