Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : biti ljubeč.....


spartan
16.07.2007, 18:49
No...ker sem prejle prišel na idejo, pa me zanima, zakaj smo pobi (in punce tudi, seveda) do nekaterih modelov nasprotnega spola ljubeči, do drugih modelov pa mrtvo hladni.

Mislim, da ni samo privlačnost....še nekaj drugega je v kuharskem loncu:clown:
Kaj bi po Vašem bilo tisto, kar sproži v nas toplino, ki jo običajno skrivamo za svojo masko pokončne in utrjene človeške drže:shy:

Mnenja:shy:

klemen20
16.07.2007, 21:09
Lih dans je bil en dokument. na to temo... teorija je na kratko taka, da je pomemben videz, pamet in dobrota, da tip privlac zenske... (na zalost tud kes kdaj pa kdaj ;) :D) ... no in da ko smo "zaljubljeni" da so mozgani v stanju podobnem, kot da bi vzeli kokain, takrat smo hiper aktivni, dovzetni za dogajanje okoli nas in usmerjeni v to doloceno osebo, ki nam povzroca te prelepe blodnje... no potem valda to mine, baje ker bi se drugace telo izcrpalo, in preidemo v stanje navezanosti in obcutka varnosti... zato tudi ostanemo skupaj. So pa se omenili, da je privlacnost nek mehanizem iskanja boljsih genov za razmnozevanje...

no sej itak ni to nc novga... :)

Štrudl
17.07.2007, 07:48
tudi ko greš v trgovino, izbereš eno al pa dve majice izmed stotih :d :2thumbs:

Lencka
23.07.2007, 16:29
hja, vsaj zase lahko rečem - načeloma toplina spodbudi toplino... :d

tistiglih
08.08.2007, 16:47
Mnogi so mnenja, da na svetu ni nič lepšega, kot je nežen, z občutkom in naklonjenostjo podarjen "cmok". Poljubljanje je zagotovo eden od bistvnih elementov vsake trdnejše in trajnejše veze. In ker je poletje ravno čas, ko se poljublja še pogosteje, kot običajno, smo za tiste malce bolj nespretne med vami, pripravili nekaj koristnih nasvetov za nepozabne poljube.

Potrebujemo:

Svež dah - V kolikor se nameravate poljubljanja lotiti z zadahom, ki spominja na "minulo jesen", lahko vse skupaj kar pozabite. Pred odohodom na zmenek, nujno uporabite zobno ščetko. Če že morate pred pričetkom cmokalne akcije nujno jesti, priporočamo uporabo osvežilcev daha, žvečilk ali metinih bonbonov.

Mehke ustnice - Kar pa ne pomeni nujno tudi "premokre ustnice" ali "ustnice premazane z balzamom". Rahla ovlažitev z jezikom bo čisto dovolj.

Dobro pozo - Pomembna je sproščenost. Povsem neobremenjeno in prožno nekoliko nagnite glavo. Ne bodite no, kot Ostržek!

Zaprte oči - Predajte so nežnostim in zaprite oči. Drugače bo vaš partner dobil občutek, da se poljublja s sovo, ki je na preži.

Nekaj možnih tehnik poljubljanja:

"Mamin poljubček" - Bežen dotik partnerjevih ustnic ali obraza s svojimi ustnicami. Primeren za čiste začetnike. Naj vas aseksualno poimenovanje te tehnike ne zavede.

"Francoski poljub" - Najslavnejši poljub na svetu. Da, tega ste videli po televiziji. Počasi, senzibilno odprite ustnice. Vendar ne tako, kot da bi zehali! Konica vašega jezika naj se približa partnerjevi. Krožite, ali se pričnite z njo igračkati. Uživajte v trenutku. Vendar ne silite z jezikom pregloboko. Vaš partner ni Postojnska jama.

"Veselo sesanje" - S svojimi ustnicami se nežno prisesajte na partnerjevo zgornjo ali spodnjo ustnico. Ne pretiravajte z vakuumom.

"Grizljanje" - Med zgoraj opisanim početjem nežno grizljajte partnerejeve ustnice. Vendar pazljivo! Ne želite, da bi se romantičen večer končal na urgenci.

"Cmok šok" - Gre za nekakšno nepričakovano poljubljanje. Neopazno se pritihotapite spečemu ali ležečemu partnerju, ter ga poljubite takrat, ko bo to najmanj pričakoval. Taktika, ki je pogosto povod za "nadaljevanje igre".

Tako. Na kratko smo obdelali nekaj najbolj priljubljenih tehnik. Bo šlo?

Zdaj potrebujete samo še partnerja...:2thumbs:

zverina
09.08.2007, 08:34
No...ker sem prejle prišel na idejo, pa me zanima, zakaj smo pobi (in punce tudi, seveda) do nekaterih modelov nasprotnega spola ljubeči, do drugih modelov pa mrtvo hladni.

Mislim, da ni samo privlačnost....še nekaj drugega je v kuharskem loncu:clown:
Kaj bi po Vašem bilo tisto, kar sproži v nas toplino, ki jo običajno skrivamo za svojo masko pokončne in utrjene človeške drže:shy:

Mnenja:shy:


jaz sem do vseh ljubeč.:approve:

Kahla
09.08.2007, 12:47
Ko nekoga ljubimo, ga ocenjujemo s povsem drugačnimi merili, kot bi ostale.

Po mojem to enostavno čutiš. Čutiš, kdo je do ljubečnosti dovzeten, kdo jo potrebuje; ravno tako kot čutiš do koga moraš biti mal bolj grob. Samo ob nam ljubi osebi se itak tako raznežimo, da je biti ljubeč nekaj povsem samoumevnega. Če si od nekoga želimo, da bi bil z nami ljubeč mu po vsej verjetnosti to ljubečnost tudi dajemo. Verjetno ne pričakujemo ljubečnosti od nekoga, do katerega smo osorni, nesramni... No, maš tud take - ljubezen je slepa.

Snegec
09.08.2007, 15:49
Verjetno ne pričakujemo ljubečnosti od nekoga, do katerega smo osorni, nesramni...

Ali pa je to samo prva defenzivna linija kjer se "odbijejo" vsi osebki, ki niso LTRM (Long Term Relationship Material).

Kahla
10.08.2007, 06:24
Ali pa je to samo prva defenzivna linija kjer se "odbijejo" vsi osebki, ki niso LTRM (Long Term Relationship Material).
Osornost pa to? Nisem imela ravno to v mislih. Imaš tudi relacije, ki sta dva sicer frenda, se že poznata pa to, in je pač on/ona postal/a nor/a nanj/o. Takrat se lahko odnos malce spremeni. Maš tudi relacije, ki sta dva že sicer v vezi, pa je eden do drugega pravi pes, drugi pa to čist sprejema in je vseeno ljubeč... In ker je posredi ljubezen :dontknow: