Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Najcenejši telefon za IP


sax
20.07.2007, 11:34
Zdravo,
sedaj imam doma ISDN linijo in Eurit 33 ISDN telefon, ker mislim presedlati na IP telefonijo, me zanima kako najceneje to izvesti. Kot sem videl na SIOL-ovih straneh priklop ISDN telefona na IP ni možen (gre samo analogni), kar pomeni, da Eurit 33 odpade. Analogni telefon tudi nebi kupoval, saj bi želel imeti prikaz klicoče številke.
Kaj mi priporočate? Mogoče obstaja kakšen vmesni za priklop ISDN telefona, ali kakšen dobe in poceni IP telefon, ki omogoča prikaz klicoče številke, imenik in je po možnosti tudi prenosni.
Kakšne iskušnje imate z IP telefonijo?

Hvala in lp

SaX

madmitch
20.07.2007, 12:26
Tudi analogni telefoni omogočajo prikaz kličočega. Ne čisto vsi a večina ja. Siemens mislim da vsi prenosni.

Če bi rad obdržal telefone, ki jih imaš, imam jaz enega Fritza 7050 na katerega lahko obesiš PSTN ali ISDN linijo, VoIP, Analogne in ISDN telefone za prodat.

goran1111
20.07.2007, 12:57
Večina analognih telefonov, ki podpirajo prikaz identitete, bo delovala kar vredu. Jaz sem šel kar v teletrgovino in si izbral Panasonica. Je brezvrvični, ima PIK in imenik, pa deluje tudi vredu. Pa vse to za samo dobrih 9 starih tisočakov. V glavnem ima vse kar sem imel na ISDNju. Torej, če boš za ip telefon plačal dosti več, se ne splača.

Veron
20.07.2007, 16:49
Panasonic telefoni (analogni), ki so na voljo v TT so zelo lepi in prikazujejo številko klicajočega, preverjeno z Sagem modemom in Sinope.

Recimo jst imam tole zadevo http://www.telekom.si/teletrgovina/klasicna_telefonija/brezvrvicni_aparati/602/panasonic_kx_tg1102.html?string=panasonic&manufacturer=-1&search=do&page=2
in mi je zelo ušeč, ker je druga slušalka povsem neodvisna od kablov. Vse kar jo veže je električna vtičnica, ostalo je wireless (to govorim za bazo) seveda telefon je potem od baze tudi brezžičnol

janezpesec1
20.07.2007, 17:47
Meni panasonic tudi deluje v redu, tako prej s sinope kot zdaj s proteus modemom. S siemensom bodi previden, na forumu je ze nekaj ljudi opisovalo tezave s prikazovanjem stevilke klicocega v kombinaciji z dolocenimi modemi.