Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : statičen ip !


koky13
20.07.2007, 20:54
mene pa zanima .. jaz sm zdaj dal prošnjo za statičen ip ! in me zanima če bo pol internet delal na dveh (ko bo statičen ip ) računalnikih ki sta prikloplena preko switcha ( swicther ) hvala in lp ?

wishmaster
20.07.2007, 21:23
Ne bo. Potreboval boš usmerjevalnik (router).

rda
20.07.2007, 22:29
Usmerjevalnik (router) je lahko tudi tvoj modem. Kateri model imaš ?

koky13
20.07.2007, 23:15
am tak je ne .. jas mam .. z sosedom si delim povezavo ( 2048 / 384) am .. pri njemu doli je modem ..te pa je k nam preko kabla .. naret internet in pri meni je switch kje sta gor priklopljena dva računalinka .. lp če ve kdo kakšen drug način ko ruter mi naj prosim pove.. hvaLa in lp

sicer firma modema pa je sagem .. !

Veron
21.07.2007, 08:20
Nop ni druge varjante. Sagem modem bo potrebno nastaviti kot ruter ali pa kupiti posebi ruter.

pcs
06.08.2007, 18:53
Saj to ni ne vem kakšen strošek tako da brez panike. Pa še kak požarni zid dobiš zraven gratis.

M