Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Kako narediti kvaliteten counter strike server?


Matijas
21.07.2007, 12:57
Lep pozdrav!
Ker nisem našel podobne teme sem se odločil, da naredim novo, če tema že obstaja se opravičujem.
Zanima me kako lahko naredim kvaliteten counter strike server, če kdo ve naj mi prosim pomaga saj imamo clan a nimamo dobrega serverja.
:d Že naprej se vam zahvaljujem za pomoč! :)

chaser
21.07.2007, 14:00
Zdaj ne vem kako si ti predstavljaš kvaliteten server. V bistvu niti ne vem kako zahteven je CS glede hostanja serverja (starejše verzije verjetno niso kaj preveč). Verjetno imaš kje v glavnem meniju opcijo Host server , Create server ali kaj podobnega. Tam pač enostavno nastaviš vse potrebne nastavitve. Mimogrede, za nižje pinge ostalih igralcev je priporočljiv dedicated server, ki ima poleg vsega tudi to prednost, da tistemu ki hosta strežnik, ni potrebno biti na njemu. Najbolj pomembna pa je jasno zmogljivost internetne povezave, ki je ključnega pomena za maksimalno število igralcev na strežniku. Če ti internetna povezava ne dopušča hostanje konkretnega serverja, si s klanom pač omislite najem strežnika. Glede na to, da vas je več, verjetno ni problema, da bi vsak izmed klanovcev mesečno prispeval nekaj evrčkov.

Matijas
21.07.2007, 15:13
Hvala za odgovor ampak to že vem in ko naredim server npr. dedicadet ali navaden pod new game drugi ne morejo gor oz. je veliko pinga.
Z kvalitetnim serverjem sem mislil, če kdo ve za kakšen program, ki je za izdelavo serverja oz. če kdo ve kje bi se strežnik dal najeti, kako in kakšna bi bila cena!
:)HVALA:)

chaser
21.07.2007, 15:23
Konkretnih programov za hostanje ni in tudi pridobil ne bi nič z njimi. Ponudnikov za serverje pa kar mrgoli, tu je recimo eden od možnih: http://www.tdteam.com/igralni_strezniki.html

Matijas
21.07.2007, 15:32
Tako kot si napisu za to spletno stran HVALA!
Zanima me tudi, če bi se strežnik dal dobiti tudi zastonj?:)

chaser
21.07.2007, 16:57
Če najdeš kakšnega pajaca, ki ti ga bo zastonj hostal, potem ja. Poln si želja, res.

Matijas
21.07.2007, 19:36
:d HEHE HVALA:d
Dobro se bom že nekak zmenu, če pa kdo še ve kej lahka pa napiše!:2thumbs: