Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Jericho


Luka2k
25.07.2007, 19:14
http://a2.vox.com/6a00c22523962f604a00c22529b41a549d-320pi

Ena izmed redkih nadaljevank, ki so jih zaradi bunjenja naroda obudili iz odpisanih. Punt je več kot upravičen, saj je za moje pojme Jericho ena boljših nadaljevank, ki se povsem spodobno postavi ob bok 'tavelikim' serijam tipa Prison Break in Lost. Upam le, da ne bo šla po stopinjah omenjenih serij in da bodo naredili bolj spodobno nadaljevanje.

http://tvshows4fans.files.wordpress.com/2007/05/jericho.jpg

Tema je zelo catchy: zgodi se nuklearni napad na ZDA. Simultano eksplodira par bombic in v zgodovino pahne nekaj ameriških mest. Dogajanje spremljamo iz majhnega mesteca v Kansasu - Jericho. Skupaj s protagonisti se sprašujemo zakaj, kako, kdo, kje.... Informacije pa dobivamo po majčkenih koščkih. Čez serijo opazujemo kako se ljudje znajdejo v postapokaliptični ameriki in se prilagajajo situacijam. Seveda pa se država, ki je naphana z orožjem hitro sprelevi v divji zahod, kjer je v veljavi samo en zakon - zakon močnejšega.

Ni mi jasno kako lahko eno od solidnejših nadaljevank skenslajo po prvi sezoni. In še celo s cliffhangerjem, ki pelje scat večino cliffhangerjev. Ampak hvala alahu, so se gledalci zorganizirali in CBS zasuli z oreščki. Zakaj z oreščki? Odgovor se skriva v zadnjem delu prve sezone.

dkivi
25.07.2007, 20:04
luka2k...kolikor je meni znano imajo sedaj tv hiše v ameriki foro da mora serijo\oddajo gledati toliko in toliko miljonov ljudi,če ne doseže te cifre jo enostavno skenslajo....pa baje da so bili tudi pritiski z strani ameriške administracije,saj je zarota v filmu rahlo aludirala na teorijo o zaroti v zvezi z 9\11....jaz tudi komaj čakam na naslednjo sezono:approve:

magnolia
26.07.2007, 07:51
Sem pogledala prvih par delov te serije pol sem se pa navelicala gledat stalno trpeci izraz na S. Ulrichovem ksihtu.
Premisa serije je v bistvu zelo zanimiva, izvedba pa po mojem mnenju mal pesa. To serijo komot postavim ob bok Vanished - obedve sta si zasluzili, da so jih skenslali!

bolha16
12.08.2007, 00:05
NUTS!!! man upam da bo več kot sedem delov druge sezone al kolko so jih naročli. na sporedu(CBS v zda to mislim) v petek pa še to med ghost whisperer pa numbers res da bi lahko meli gledanost samo vprašanje če dovolj dobro upam da

Vanished je blo res brezveze to pa ni ker samo vanished je bil pa boljši od kiddnaped a ne vsaj to mi daj