Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : SP v fuzbalu za Kralje ulice


monster
29.07.2007, 14:47
Lani je bilo precej zabavno, takrat še nismo sodelovali ...milsim, da so v finalu zmagali ruski Kralji ulice. Letos pa že mi :) Velik sreče ...


Kralji ulice odhajajo na Dansko

Reprezentanti so že končali priprave

Družabna kronika, 26. julij 2007 19:31, zadnji poseg 27. julij 2007 06:33
Ljubljana - RTV SLO

Slovenska nogometna reprezentanca brezdomcev je odpotovala na svetovno prvenstvo na Dansko.

Osmerica reprezentantov je pod vodstvom selektorja Aleša Čeha in pomočnika selektorja Željka Milinoviča že končala priprave na prvenstvo, odpotovali pa bodo z letališča Jožeta Pučnika v Köbenhavn.
Na svetovnem prvenstvu kraljev ulice jih bo poleg selektorja in pomočnika trenerja spremljal tudi Luka Triller, direktor Zavoda 69 in organizator.

Na Danskem bodo naše barve tako zastopali kapetan reprezentance Djoko Djukič, vratar Dragan Kajtezovič - Maček in igralci Adi Tukek, Ivan Ojsteršek, Alojz Predikaka, Zmago Humar, Edin Bajrič in Melita Kveder.

dkivi
29.07.2007, 18:39
evo še link ki se sproti ažurira
http://www.zavod69.org/

drgač pa dejmo naši:2thumbs:

monster
29.07.2007, 22:05
Slovenska nogometna ekipa brezdomcev je z 2 proti 11 visoko izgubila prvo tekmo z Zambijo.

Oba gola za Slovenijo je zabil Edin Bajrič. Ekipa kljub visokemu uvodnemu porazu, ki so ga deloma pripisali tudi mokremu igrišču, ostaja optimistična in zagotavlja, da je dala vse od sebe.

monster
30.07.2007, 13:39
Slovenski brezdomci so izgubili uvodno tekmo na nogometnem SP, a so dobili nagrado za najboljšega vratarja dneva.
Slovenska nogometna reprezentanca brezdomcev je prebolela poraz proti Zambiji in se že pripravlja za današnja dva obračuna. Čaka jih obračun z reprezentanco Nizozemske in z reprezentanco Kenije.

monster
31.07.2007, 12:06
(Ljubljana, Kobenhaven, 31. julij 2007) Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj doživela še dva poraza – proti Nizozemcem in Kenijcem. Dragan Kajtezovič – Maček, vratar slovenske reprezentance, ki je med najstarejšimi na svetovnem prvenstvu brezdomcev v Kobenhavnu na Danskem, je dejal: »Oni so hitrejši, mi smo pa starejši«. Požel je simpatije drugih reprezentanc in postal pravi ljubljenec gledalcev.

Razpoloženje v slovenskem taboru je bilo pred tekmo z Nizozemsko odlično, vendar je slovenska ekipa prejela gol že v uvodnih sekundah tekme, kar jih je tako zmedlo, da je bilo po prvih štirih minutah že 5 proti 0 za Nizozemce. Slovensko čast je reševal Edin Bajrič, ki je Nizozemcem v dveh minutah zabil tri gole in ko je že vse kazalo na preobrat, so slovenski ekipi na mokrem in spolzkem igrišču pošle moči. Končni rezultat je bil 18 proti 3 za Nizozemce.
Tudi proti Keniji so bili slovenski reprezentanti proti precej mlajšim in fizično močnejši afriški ekipi brez moči. Končni rezultat je bil 23 proti 1 za Kenijce, edini gol za slovensko ekipo pa je dal spet Edin Bajrič.

monster
01.08.2007, 13:25
(Ljubljana, Kobenhaven, 1. avgust 2007) »Kdor ne skače, ni Slovenc,« je včeraj pozno popoldne odmevalo v središču danske prestolnice Kobenhavnu. Slovenska nogometna reprezentanca brezdomcev je namreč na svetovnem nogometnem prvenstvu za brezdomce (HWC – Homeless World Cup) prvič zmagala. Z 8 proti 5 so klonili Švedi.

sakic12
01.08.2007, 13:40
Bravo naši!!!

freya
01.08.2007, 13:58
a je deklica med njimi tudi z ulice?

partibrejker
01.08.2007, 14:04
a je deklica med njimi tudi z ulice?

more bit da lohk igra ane

monster
01.08.2007, 14:08
jep, je z ulice. baje naš golman žanje simpatije :)

monster
03.08.2007, 12:53
Ljubljana, Kobenhaven, 3. avgust 2007) Slovenska nogometna reprezentanca brezdomcev je pred nekaj minutami z 10 proti 5 premagala ekipo Švice in se tako uvrstila med štiri najboljše reprezentance, ki se na svetovnem nogomnetnem prvenstvu za brezdomce v Kobenhavnu na Danskem potegujejo za pokal INSP Trophy (eden od šestih pokalov, ki jih bodo podelili).

Bravo naši! :d

monster
03.08.2007, 18:57
Še bolje!

(Ljubljana, Kobenhaven, 3. avgust 2007) Slovenska nogometna reprezentanca brezdomcev se bo jutri na svetovnem nogometnem prvenstvu za brezdomce v Kobenhavnu na Danskem v finalu za pokal ISPN Trophy (eden od šestih pokalov, ki jih podelijo na svetovnem prvenstvu) pomerila z ekipo Kirgizistana.
Sicer so Slovenci v polfinalu premagali Švede s 5 proti 3. Tekma se je začela sanjsko. Slovenska desetica (Edin Bajrič) je zadel že v 30. sekundi tekme, vendar so Švedi po napaki slovenske obrambe izenačili. V drugi minuti je Slovence popeljal v novo vodstvo Zmago Humar, nekaj sekund kasneje pa je sodnik dosodil kazenski strel za Švede. Slovenski vratar Dragan Kejtezovič – Maček, ki so mu organizatorji svetovnega prvenstva in tukajšnji novinarji zaradi izrednih obramb nadeli ime »Spider Man«, je kazenski strel ubranil, v nasprotnem napadu pa je Edin Bajrič zadel za 3 proti 1.
V zadnji minuti prvega polčasa je švedska reprezentanca znižala rezultat, toda po izjemnem strelu kapetana slovenske reprezentance Djoka Djukiča iz Pirana je naša reprezentanca povedla s 4 proti 2.

monster
04.08.2007, 15:45
Toliko ....
Ljubljana, Kobenhaven, 4. avgust 2007) Slovenska nogometna reprezentanca brezdomcev je v finalu pokala INSP Trophy HWC svetovnega nogometnega prvenstva za brezdomce v Kobenhavnu na Danskem s 5 proti 7 (2 proti 5 polčas) izgubila z ekipo Kirgizistana. Osvojila je drugo mesto v skupini INSP (eden od šestih pokalov, ki jih podelijo na svetovnem prvenstvu za brezdomce) in 42. mesto v skupni razvrstitvi.
Slovenska reprezentanca - sicer najstarejša reprezentanca na svetovnem nogometnem prvenstvu, saj v povprečju šteje 40 let – je šla v finalno tekmo pogumno in optimistično, toda na koncu so morali športno priznati, da je bila ekipa Kirgizistana pač boljša. Kljub temu so pokazali, kako se bori za slovenske barve, čeprav je reprezentanca Kirgizistana ponovno imela sposojenega vratarja – rezervnega vratarja danske reprezentance brezdomcev.

(Ljubljana, Kobenhaven, 4. avgust 2007) Slovenska nogometna reprezentanca brezdomcev se v Slovenijo iz Kobenhavna vrne jutri, v nedeljo, 5. avgusta. Na brniško Letališče Jožeta Pučnika bodo prileteli ob 23. uri.
Slovensko nogometno reprezentanco brezdomcev danes čaka še uradna sklepna prireditev (okoli 18. ure v središču danske prestolnice) ter podelitev medalj in pokalov. Slovenci se (razen bolečin zaradi poškodb, ki so jih staknili na enotedenskem turnirju) počutijo dobro in so zadovoljni, da so bili lahko del svetovnega nogometnega prvenstva za brezdomce (Homeless World Cup).