Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Ne vidi se zaslona


$ 4 |\| |) |2 0
31.07.2007, 09:46
Ko zaženem igro 2Fast driver ali Falcon 4 ne vidim zaslona(vse je crno) ampak samo slisim zvok.Pri drugih igrah je vse lepo in prav
Igri sta original!
Driverje sem updejtou za grafo...
Kdo ve kaj je narobe?

chaser
31.07.2007, 12:57
Morda grafična, ki si jo lastiš ni podprta. Poskusi s kakšnimi patchi, če so na voljo.

$ 4 |\| |) |2 0
31.07.2007, 17:35
Sem probal z patchi
Nic ne pomaga

chaser
31.07.2007, 18:10
Katero grafično imaš?

$ 4 |\| |) |2 0
31.07.2007, 18:14
ATI Radeon 9550SE 128MB

chaser
31.07.2007, 18:26
Najverjetneje grafična ni podprta. Lahko bi se sicer poigral z združljivostnim načinom in starejšimi driverji, ampak dvomim da bi pomagalo. Čeprav je zanimivo, da noben od omenjenih špilov ni ne vem kako sistemsko zahteven. Prečekiraj readme fajle obeh iger. Morda boš našel kakšen seznam podprtih/nepodprtih grafičnih čipovij.

$ 4 |\| |) |2 0
31.07.2007, 18:44
Ok:2thumbs:

$ 4 |\| |) |2 0
01.08.2007, 11:01
Najverjetneje grafična ni podprta. Lahko bi se sicer poigral z združljivostnim načinom in starejšimi driverji, ampak dvomim da bi pomagalo. Čeprav je zanimivo, da noben od omenjenih špilov ni ne vem kako sistemsko zahteven. Prečekiraj readme fajle obeh iger. Morda boš našel kakšen seznam podprtih/nepodprtih grafičnih čipovij.
Sploh ni readme fajlov:mad:
I want to fly my F16:sleepy: :( :(

$ 4 |\| |) |2 0
01.08.2007, 11:46
Nasel sem readme in nasel sem tudi to
A mi lahko kdo prevede



Some older video cards may have problems running the new introduction video.
If Falcon 4.0 Allied Force fails to run, create a shortcut to FalconAF.exe
using Windows Explorer. Right click on the shortcut, select the 'Properties'
menu command and add ' -nomovie' to the end of the Target window. Click on
the OK button to finish. Now use the new shortcut to run Falcon 4.0 Allied
Force.
nekaterim starejšim grafam se lahko zatakne pri predvajanju novega intro muvija...
če se igrica ne zažene, potem ustvarite bližnico do FalconAF.exe z windows explorerjem... desni klik na bližnico =>properties=>menu command=> na koncu dodaš -nomovie=> nklikneš OK gumbek in to je to... Sedaj uporabi novo bližnioco za zagon igrice

shark007
18.08.2007, 02:06
Če ti pa to ni pomagalo, pa probaj izključiti vsync. Nisem ziher, kako to storiš pri Radeonih, sem pa 100%, da bi stric google na vprašanje " How to turn off radeon vsync " našel pravilen odgovor.

Good Luck!