Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Tečaj za oblikovanje internetnih strani


Patsy
31.07.2007, 15:40
Mene zanima tale tečaj. Kje naj se prijavim? V LJ je en kup ponudbe, pa cene so dosti navite za takšen tečajček zato me zanima kam naj grem, da bom zadovoljna s kvaliteto in vsebino. :d Thanx.

Aldebaran
31.07.2007, 15:56
ena opcija: mladinski ceh (http://mladinski-ceh.nefiks.net/akademija/paketi.html) nisem našel cenika, je pa cenovno sigurno ugodno... pokliči in povprašaj

druga opcija (http://www.atelje2050.si/kreativnasola/tecaji/internet/dreamweaver.htm) cena je objavnljena na linku

tretja opcija (http://www.much.si/programi/DreamOsn.html) ni cenika, povprašaš po telefonu ali mejlu

drugače pa še oblikovanje spletnih strani za telebane (http://pasadena.si/knjigarna/?id=3758)

... ostalo bodo pa še drugi dopolnili...
Lp

Patsy
31.07.2007, 20:02
Superca! Hvala ti. Bom poklicala za cene in ostalo. :)

Luka2k
31.07.2007, 21:51
Če imaš resen interes in mogoče malce ekstra volje, se lahko teh stvari naučiš sama.

Tutoriali 1(HTML) (http://www.tutorialized.com/tutorials/HTML/1)
Tutoriali 2 (CSS) (http://www.tutorialized.com/tutorials/CSS/1)

HTML je jezik, v katerem so napisane internetne strani, CSS pa kako stran izgleda.

Seveda potrebuješ tudi ustrezni program. Najbolj priporočam Dreamweaver, ki pa kar nekaj stane, zato si najprej dobi trial verzijo. Obstaja tudi nekaj zastonjskih HTML editorjev. Tule (http://www.thefreecountry.com/webmaster/htmleditors.shtml#htmleditors) jih imaš naštetih kar nekaj. Tutoriali za Dreamweaver so na istem sajtu kot za prejšnje.
Brez Photoshopa seveda ne gre, ako ga ne poseduješ in ga nočeš kupiti, ti predlagam zastonjski GIMP (http://www.gimp.org/windows/).

Tako. Veliko sreče in dobrih živcev!

.:WoLf:.
01.08.2007, 08:58
Kot je Luka6k reku.. html sploh ni težka zadeva, v vsakmu primeru se boš mogla pa sama naučit. Na tečaju ti pokažejo osnove, za te osnove je pa vseen če greš na net po tutoriale.

ponga
04.08.2007, 19:13
Če razmišljaš v tej smeri, je vsekakor najbolj smiselno, da si pridobiš certifikat (NPK) - oblikovalec ali pa izdelovalec spletnih strani. Za izdelovalca spl.strani rabiš kar konkretno računalniško znanje, preden greš na priprave za pridobitev certifikata. Tudi za oblikovalca spl.strani je zaželjeno čim boljše znanje računalnika.

Od izvajalcev priprav za pridobitev certifikata najbolj pohvalijo Much d.o.o.

Patsy
08.08.2007, 13:30
Imam veselje nimam pa volje začet sama zato rabim en tečaj, da mi na hitro pokaže osnove kje in kaj, potem bom pa brez problema naprej sama.

Sem imela knjigo sposojeno pa je tudi odprla nisem. :( Much ima en dober tečaj pa je much too much drag, ker ne mislim (še) med profesionalce. Se bom pa odločila za enega od predlaganih zgornjih tečajev. Hvala vsem.

lp,