Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Legacy of Cthulhu


chaser
03.08.2007, 16:01
Okej, saj v bistvu me je kot fanatika CoC-a sram, da sem za tale špil prvič slišal pred parimi minutami. :) Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth je v mojih očeh še vedno najboljši špil lanskega leta in eden izmed najboljših špilov nasploh. Kar pa Legacy menda ni. Inspiracija tako kot za Cthuljev klic izhaja iz Lovercraftovih horror romanov, le da naj bi bil ta bolj k akciji usmerjen. Na voljo je demo (http://www.gamershell.com/download_20383.shtml) ter prav tako tudi že prvi popravek (http://www.gamespot.com/pc/adventure/legacyofcthulhu/download_6175987.html), saj je igra menda polna hroščev in raznoraznih težav. Kakšen dejansko je Legacy of Cthulhu oz. na Robert D. Anderson and the Legacy of Cthulhu, kot je njegov poln naslov, in če je sploh pretežno igralen, pa sporočim v roku parih dneh. Vsaj upam. :)

Galerija (http://www.gamershell.com/pc/anderson_the_legacy_of_cthulhu/screenshots.html)

chaser
10.08.2007, 13:31
Evo glih sprobal zadevo in lahko rečem, da je potencialen kandidat za najslabši špil letos. Resda je tole "fan made" zadevščina, ampak da za tole dejansko hočejo denarce. Vse je tako grozno za časom, da ne omenjam, da sem špil instaliral približno 10 minut in porabi nekaj več kot 6gb diska. Zadeva se mi loada dlje kot Stalker in naj še povem, da špil sploh nima nobenih nastavitev, ki bi se jih dalo spremeniti. V bistvu se še kontrol ne da nastaviti. Bom vrgel gor še patch, da vidim, če kaj popravi zadevo. Kajti takšna kot je, je skoraj neigralna (vsaj na moji mašini). Jasno, ne pričakujem, da bodo bugi in ostale stvari kaj dosti bolj pofixane, ampak vsaj upam, da se bo zadeva malce hitreje loadala.

http://img130.imageshack.us/img130/8780/legacyofcthulhupw8.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=legacyofcthulhupw8.jpg)

Edit: Patch naredi samo igro malenkost bolj funkcionalno (stvar je bolj optimizirana, nekateri predeli stopenj so bolje osvetljeni in podobne zadeve...). Saj lepo, da so fanatiki vztrajni in delavni, a tole si enostavno ne zasluži biti med drugimi licenčnimi špili, ker je v vseh možnih pogledih, navadna podrtija. Strogo odsvetujem igranje te packarije.