Dlančnik (PDA)

Poglejte polno različico : Peticija


freya
06.08.2007, 13:46
Podpiši peticijo za brezplačno prostovoljno cepljenje proti HPV klik (http://www.zares.si/peticija)

Iz peticije
Peticija v podporo uvedbi brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti humanemu papiloma virusu (HPV)
Ker podpisnice in podpisniki verjamemo, da zdravje ni in ne sme biti privilegij bogatih, temveč temeljna človekova pravica vseh ljudi, pričakujemo, da bo minister za zdravje Andrej Bručan vsem državljankam in državljanom čim prej omogočil dostop do brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti humanemu papiloma virusu (HPV).

freya
09.09.2007, 20:03
Sporočilo Združenja Zares
Spoštovani,
kot členu v verigi 45.819 podpisov, zbranih v enem mesecu pod peticijo v podporo uvedbi brezplačnega prostovoljnega cepljenja proti HPV vas želimo obvestiti, da smo besedilo peticije skupaj s podpisi v ponedeljek, 3. septembra, izročili državnemu sekretarju na ministrstvu za zdravje g. Dorjanu Marušiču.

Več o samem sklepnem dogodku te pomembne etape lahko preberete in komentirate na http://www.zares.si/45819-podpornikov-brezplacnega-prostovoljnega-cepljenja-proti-hpv

Ker bo v kratkem prišlo do imenovanja - kot kaže - nove ministrice za zdravje, bomo kot člani DZ tako v okviru predstavitve kandidatke ali morebitnega kandidata kot tudi po zasedbi funkcije zagotovili, da močno in nedvoumno sporočilo naše skupne peticije ne bo »izgubljeno s prevodom« in da bo po letih nerazumnega odlašanja ta več kot legitimna zahteva uslišana ter cepljenje ustrezno urejeno.


Hvala tudi vsem forumašem, od prvih, do zadnjih :)